קטעי וידאו

קטעי וידאו

שמעתי היום בפעם הראשונה את הנעימה של שנת 2000, הפעם הם שינו את המנגינה בנועזות הייתי אומר (מה היה שם, סקסופון?) בכל מקרה אני יודע שאפשר להוריד/לראות המון קטעי וידאו מהתוכנית, האם תוכלו לעזור לי ולקבץ את הקטעים הכי שווים/מעניינים? [לאור למשל יש המון קטעי ויקטור וניקי, אז אשמח אם תתני כמה מהם (מה שנקרא - הטופ שבטופ), ואני בטוח שגם לכם יש קטעי עבר/עתיד ששווים צפייה] אז קדימה, שרשרו את קטעי הוידאו המומלצים מכל הזמנים של צח"מ!

כמובן שיש גם קטעי וידאו

באתר של שחר (הפתיחה עם הרקע האדום ב-2000 מהממת נכון? איליין דיווידסון נראית שם סוף... את הפתיחה של 2003 פחות אהבתי, ומה לעזאזל ג'ינה עושה שם? היא תקבל עלילה?)

אור2221

New member
אבל אין לי את התוכנה

שמחברת לטלוויזיה... לא אני עושה את התמונות לאתר, יש לי שותפה חשאית שעושה את כל החלק הזה (קנדית, והבן אדם היחידי שאני מכירה שיותר אובססיבי לזוג הזה ממני). הלוואי ויכולתי לשים אותם. אם אבל, למישהו יש בקשה מיוחדת לקטע ספציפי שמופיע אצלי באתר, אני יכולה לדבר איתה ולבקש יפה, יש להניח שהיא תסכים :) אור.

רונני2001

New member
../images/Emo23.gifאם אתם צריכים מקום לאכסון../images/Emo23.gif

שילחו לי את החומר ואני אעלה אותו לשרת שלי ואחזיר לכם לינק לפירסום בפורום... לשליחת החומר: ICQ#37625474 או לקבצים עד 95 מגה-בייט: [email protected]

למעלה