קטעי יום הולדת הזויים |מתנה|

קטעי יום הולדת הזויים |מתנה|

במסגרת תחושת "פוסט יומולדת" - נזכרתי במקרים הזויים מהעבר שחלקם היו גם ביומולדת האחרון, למשל חברה מהעבר שהיחסים ביננו "לא מה שהיו פעם" ולא פגשתי אותה קרוב לשנה, אבל בכל זאת היא ראתה לנכון להזמין אותי למסיבת יום ההולדת שלה שהתקיימה... ביום ההולדת שלי (והיא הייתה מודעת לכך, יום ההולדת שלנו בהפרש של 3 ימים ובעבר חגגנו לא אחת יום הולדת ביחד). גם אם לא היה את עניין התאריך לא הייתי יכולה לבוא כי היא חגגה במקום מרוחק ללא גישה נוחה והיא יודעת שאני גרה רחוק משם ואין לי רכב, ככה שהיא יצאה דיי... לא לעניין. עוד מקרה לא ברור שקרה השנה היה שחברה שלי הודיעה לי ולעוד כמה חברים שיום לפני יום ההולדת שלי אנחנו נוסעים לירושלים להרצאה של מישהו שהיא מכירה ושאני חייבת לבוא כי התכנון הוא לחגוג לי יום הולדת. באופן טבעי לא הכי התלהבנו לנסוע באמצע שבוע עבודה ולחזור מאוחר בלילה, והיא התעקשה שזה בשביל יום ההולדת שלי. אני עדיין לא הבנתי מה הקשר בין ההרצאה ליום ההולדת שלי ולמה צריך לחגוג דווקא במתכונת כזאת במיוחד שיום אחרי זה החברים ארגנו לי חגיגה נחמדה במקום שקרוב ונוח לכולנו, מה גם שאם היינו נוסעים כולם היו עייפים למחרת מה שהיה דיי פוגם בזה.

קטע אחר משעשע משהו קרה אתמול: אירחתי חברים במסגרת הפסטיבל ובאמצע צלצל הטלפון הנייח שלי, קו נטו שנדיר שאני משתמשת בו ו-99% מהשיחות שמגיעות אליו אלו פרסומות. זה מה שחשבתי גם הפעם ולכן עניתי רק כדי שהצלצול יפסיק, ולהפתעתי על הקו היה מישהו שהיה איתי בצבא שאנחנו נוהגים לדבר בעיקר בחגים ובימי הולדת, שהתקשר לאחל לי מזל טוב באיחור. כששאלתי למה הוא מתקשר למספר הזה ולא לנייד (מה גם שזה דיי חריג לתפוס אותי בבית, הסיבה היחידה שהייתי שם זה כי אירחתי אצלי), הוא התפלא לגלות שהוא התקשר למספר נייח, אמר שהיו לו שני מספרים שליד אחד מהם היה כתוב 2010 ולכן זה נראה לו יותר מעודכן (ולא שמת לב שזו לא קידומת של נייד?!) הקטע הזה בעיקר הצחיק אותי, אבל הזכיר לי מקרה אחר עם הבחור הזה: לפני כמה וכמה שנים הוא הזמין אותי לסופ"ש אצלו (באותה תקופה הוא גר עם ההורים בעיר רחוקה). כשהזכרתי לו שבאותו סופ"ש יוצא יום ההולדת שלי הוא אמר שהוא זוכר ושזו הסיבה שהוא מזמין אותי, שנבלה את הסופ"ש ביחד. מצאתי את עצמי מנסה להסביר לו שביום ההולדת שלי אני מעדיפה להיות עם המשפחה והחברים ועדיין הוא ניסה לשכנע אותי שכדאי לי להעביר את יום ההולדת שלי עם משפחה של זרים, ללכת איתו לחנוכת בית של חברים שלו שאני לא מכירה ואחרי זה ללכת לסרט, וזה נמשך גם אחרי שאמרתי לו שכבר קבעתי עם חברים לצאת לחגוג ושמתוכננת ארוחה משפחתית עם הדודים לכבוד יום ההולדת שלי. הכוונה שלו הייתה טובה אבל... לא סתם לא נשארתי בקשר איתו מעבר לברכות חגים וימי הולדת (וגם זה לא תמיד).

היו לכם קטעי יום הולדת הזויים? דברים לא ברורים שחברים/מכרים עשו?

למעלה