קטע הזוי עם המטפלת שמצאתי לילד

קטע הזוי עם המטפלת שמצאתי לילד

נכזרתי שהיא קיבלה אותנו במשרד של מרכז טיפולי. אז נכנסתי לאתר שלהם. רשום שהיא עובדת שם, כי רציתי לוודא שהיא לא סתם שוכרת משרד. מסתבר שהמרכז מתמחה בבעיות קשב והוראה מתקנת. לא מצאתי רבע מילה על אוטיזם. אז התקשרתי לשם ושאלתי. הפקידה טענה שאלה התמחויות ושבכלל אין להם מטופלים על ספקטרום. אמרה שתוודא עם המנהלת ותחזור אלי. מה עושים?
המטפלת היא עובדת סוציאלית קלינית, פסיכוטרפיסטית. מצאתי את השם שלה בכל מיני אתרים מקצועיים, שלחה לי את התעודות שלה. לטענתה, עבדה שנים עם בני נער ומבוגרים בתפקוד נמוך, ובשנים האחרונות עברה לעבוד עם ילדים בתפקוד גבוה. היא מנהלת מערך טיפולי בגן תקשורת. אני לא בטוחה שזה המינוח המדויק, אבל משהו בסגנון. פסיכולוג מתמחה באוטיזם המליץ עליה. מה דעתכם?

כל ההמלצות שקיבלתח ממטפלים המתמכים בתחום היו מוצלחים

ודווקא
1. המזכירות הרבה פעמים לא יודעות דבר וחצי דבר, ואומרות את הדעה שלהן בידענות ובטחון
2. לפעמים עובדים במרכז "סמוך" או אפילו שוכרים מקום - זה לא משנה

אז לא היית פוסלת?

בעלי גם המעצבן מעוד משהו, היא אמרה שהבן שלי במצב טוב כי נראה מהתאור שלנו כי הוא רוצה להתפתח, והאוטיסטים לרוב לא רוצים להתפתח. אני לא בטוחה למה היא התכוונה אבל זה לא נשמע טוב.

TikvaBonneh

New member
אז יש לה ניסיון עם הספקטרום או לא?

אני מבינה שהיא טוענת שכן, ואת לא מאמינה לה. היא יכולה להביא לך הוכחות, למשל להגיד לך באיזה גן היא עובדת ותדברי עם הגננת?

אני מניחה שכן

יש מצב שהיא אמרה ואני לא זוכרת. אבל זה לא להתחיל ברגל שמאל, להראות שאני לא סומכת?
&nbsp

TikvaBonneh

New member
את מבקשת המלצות

למה שתסמכי, את לא מכירה אותה. על עוזרת שתנקה לך את הבית את מבררת ומבקשת המלצות, ועל פסיכולוגית שתטפל בילד שלך לא תבקשי?

קוקי1106

New member
הייתי מבקשת המלצות ומדברת עם אנשים אשר עבדו איתה ואז מחליטה

וזה בסדר לבדוק
עדיין זה הבן שלך:))))

למעלה