קטע וידאו להורדה מההופעת בכורה קטע קטן שצילמתי מקווה שתאהבו
ש שרופת תשוקות New member 1/10/04 #5 חח זה עצבן אותי אבל תכנסי לגלריה תלחצי על התמונה ועל שרשום שהן ברמלה נדמה לי...ואז שהתמונה יותר מוגדלת תעשי שמירת יעד בשם מקווה שהבנת כי שאני ניסתי זה עבד לי חבל שפה זה לא מצליח
חח זה עצבן אותי אבל תכנסי לגלריה תלחצי על התמונה ועל שרשום שהן ברמלה נדמה לי...ואז שהתמונה יותר מוגדלת תעשי שמירת יעד בשם מקווה שהבנת כי שאני ניסתי זה עבד לי חבל שפה זה לא מצליח
ש שרופת תשוקות New member 1/10/04 #7 חחח ננסה להסביר שוב... תכנסי לגלריה תלחצי על התמונה הזאת ואז כשהיא מופיעה לך בגדול תלחצי על הלחצן בצד ימין ואז מופיע לך שמירת יעד בשם... תלחצי על זה ואז תשמרי את ז איפה שאת רוצה מקווה שעכשיו הסברתי טוב
חחח ננסה להסביר שוב... תכנסי לגלריה תלחצי על התמונה הזאת ואז כשהיא מופיעה לך בגדול תלחצי על הלחצן בצד ימין ואז מופיע לך שמירת יעד בשם... תלחצי על זה ואז תשמרי את ז איפה שאת רוצה מקווה שעכשיו הסברתי טוב
ש שרופת תשוקות New member 1/10/04 #8 נצל"ש-../images/Emo12.gif,אני לא מאמינה../images/Emo70.gif חחחחח עד עכשיו מ00:00בלילה כם מ12 בלילה עד עכשיו אני יושבת על האתר שלי,אני הרוגה אבל הבנות בהחלט שוות את זה חח לא האמנתי על עצמי שכול הלילה אני אשב על זה*מנסה לצאת מהשוק-הלם טוטאלי* חחחח והנה עשיתי את לימור במצויר איך את השאר תראו באתר שלי זו בלוח הקישורים של הפורום ואפשר גם מפה תהנו
נצל"ש-../images/Emo12.gif,אני לא מאמינה../images/Emo70.gif חחחחח עד עכשיו מ00:00בלילה כם מ12 בלילה עד עכשיו אני יושבת על האתר שלי,אני הרוגה אבל הבנות בהחלט שוות את זה חח לא האמנתי על עצמי שכול הלילה אני אשב על זה*מנסה לצאת מהשוק-הלם טוטאלי* חחחח והנה עשיתי את לימור במצויר איך את השאר תראו באתר שלי זו בלוח הקישורים של הפורום ואפשר גם מפה תהנו