קטע וידאו קצר מתוך הצגה

איזה יופי ....יש רק חילזון?

אילו עוד בעלי חיים באים לעזרתה? אצלי בהצגה יש זוג ארנבונים אימא ובנה בוני ארנבוני השובב, קובה [שורוק ב-ו] הקיפוד ופרפרי הפרפר . כמובן שלכוכבת שלי קוראים מושית החיפושית . [קרדיט לאירית אבן חן שכתבה והלחינה את מושית החיפושית] האם ההצגות כולן מאחורי פרגוד? יום קסום דבוש

תפאורה חמודה, קטע מקסים, רק אם

אפשר הערה קטנה ואני לוקחת בחשבון שזו סטייה שלי ... למה העינים של השבלול לא במחושיו ?? אני מאוד אוהבת לראות בובות "אמיתיות" ובשבלול שלכם גם מאוד קל לבצע את זה, המחושים מספיק רחבים ויציבים כדי לעשות את העינים שם ממש כמו אצל שבלול אמיתי ...

וואלה תודה

הורדתי קטעים מתוך דסקים ישנים שהתגללגלו אלינו מהפעלות בגנים... שמח לשתף! "המאמץ" הכרוך להפוך קובץ DVD וקובץ קוויקפלייר לקבצים שעולים במובי מייקר MWV ולעלות את זה ל יוטוב נראה לי שווה... הצגות כבר רצות המון זמן, הילדים נהנים והכל טוב... אמיר - תיאטרון הפלאים בקשר לעיניים של החילזון: מרים אומרת שהיא ניסתה את זה פעם וזה נראה "חצי כמו חייזר".

ayaly2

New member
תפאורה מקסימה../images/Emo140.gif

היי אמיר שלחתי לך מסר אשמח לתשובה שתהייה לנו שבת שלום

תפאורה ושאר ירקות

היי איילה, התפאורה הינה מבנה תיאטרון הבובות שלנו מצ"ב תמונה, גודלו אורך120 על גובה 180 ויש מדף בגובה כ 80 ס"מ מהריצפה וכמובן חלון עם וילון. (שתי תיקים גדולים וכבדים שנכנסים לאוטו) מאחור תולים את הרקעים שמתחלפים על פי ההצגות השונות כך לגבי אביזרים ובובות. הבובות בעיקר בובות מקל וכפפה כך שההפעלה היא מתחת (אני יושב על שרפרף) את התפאורה, הבובות, פסי הקול ושאר ירקות אנחנו מייצרים בעצמנו מקווה שעזרתי, אולי פעם אני אעלה קובץ של איך אני בונה ת'תיאטרון (יקח זמן...) בהצלחה

ayaly2

New member
תודה רבה אמיר על ההיענות ועל השיתוף../images/Emo24.gif

שלום לאמיר ולתיאטרון הפלאים

כתבת שאתה יושב על שרפרף... האם אתה מפעיל לבד את הבובות וההצגה? לא יודע למה נוצר לי הרושם שגם מירים מפעילה איתך את ההצגות תודה על השיתוף
נשמח להמשיך להתעדכן בקטעים, הצגות בתיכנון\ חדשות וכל מה שיתחשק לכם בזמנכם הפנוי, תודה גם על הרעיון וההצעה המבורכת לצפייה בך מקים את הבמה ונחכה בסבלנות ככל שנדרש שבוע טוב ומוצלח מסור ד"ש ואת תודתנו גם למירים

למעלה