קטע וידיאו יפה של מייקל מבקר באולפן האנימציה

abigaillovesmj

New member
קטע וידיאו יפה של מייקל מבקר באולפן האנימציה

של סטן לי חלק 1: http://www.youtube.com/watch?v=KixdvPY-qVI חלק 2: http://www.youtube.com/watch?v=jO1hknf1chQ לא הכרתי את זה תהנו

unb®eakable

New member
אויייייייייייי

את זה לא הכרתי יש לי קטעי וידאו אחרים של מייקל עם סטן לי אבל את זה לא הכרתי, זה נראה מתקופת היסטורי 96 ככה איזה חמודדדדדדד

unb®eakable

New member
../images/Emo41.gifואמרו שהיופי לא הורג ../images/Emo41.gif

אתם יכולים להסביר לי מזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונה מדהימה פשוט מדהימה....כזה מושלם!!! מאיזה אירוע זה, זה פעם ראשונה שאני רואה את זה

מה אתה סח?! הוא גורם לי להקצפה!!!!../images/Emo99.gif

בואש מעופש
כפררררררררררררררעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני עליו!!!!!!!!

aMJel

New member
איך אתה רוצה שהתמונה תהיה שלמות

אם חצי מהפרצוף שלו שם זה משקפיים? הן מכסות את העיניים המשיחיות!

רץ להלשין למנהלת כפרע? אז תן לי לעדכן אותך:

1) זה פורום מייקל ג'קסון אז אם אתה מתכנן להשחיר את מייקל- זה מן הסתם יהיה ברור שאתה
ובאת להתסיס אנשים פה, ככה שתשקול טוב טוב את מלותייך לפני שתשתנקר. 2) אני נחסמתי מהפורום הזה כמספר הכוכבים בשמיים- ככה זעוד חסימה תזיז לי את הציפורן הקטנה של הרגל. 3) אני יותר לא מתערבת, אמרתי את שלי, אם אביגיל רוצה לתת לך להציף, להרוס, ולהחריב את הפורום זה עניין שלה- אך כפי ששמת לב מהקומונה שלי כבר נחסמת, כך שמה שיקרה פה לא נוגע לי ולא מעניין אותי. יאללה תגיב לי בעוד הערה "חכמה" עם התמונה של וויקיפדיה.... אטוץ'.

למה את אומרת שאני לא אוהב את מייקל ? אחלה זמר

אני אוהב אותו ות'שירים שלוו אבל יותר יפה לו שחור

abigaillovesmj

New member
מייקל ג'קסון לא בחר להיות לבן ../images/Emo46.gif

הוא חולה במחלת עור שנקראת ויטליגו. בבקשה תקרא קצת על זה לפני שאתה אומר כאלו דברים. לא הייתי מצפה את זה ממישהו שמחשיב את עצמו כמעריץ של מייקל...

aMJel

New member
../images/Emo6.gif אחר"כ אנשים מתפלאים למה אנחנו רעים...

HOT4Umichael

New member
תנקס אבי'...אכן קטע טעים ביותררר

הכרתי את החלק האחרון ...יש לי אותו על המחשב... מייקל יפיוף שם אויששש....יאמייי חולעל הקוקו הזה שלו שם...

למעלה