קטע טראנס מהגדווווווווווווווווולים!

קטע טראנס מהגדווווווווווווווווולים!

VA I'm A Program - Mixed by DJ Morpho חופר ברגעים אלו ממש ברדיו האינטרנטי שלי http://www.digitallyimported.com בתחנת הבת לענייני Goa-Psy Trance ענננננננננננננננננננננננננננננק פשוט ענננננננננננננננננננננננננננננננק חפירה אינננננננננננננננננננננננננננננסופית שלא תאומן איפה איפה הדוושות שלי איפה?...

פירוט...

I'm a Program - Mixed by DJ Morpho Deja Vu Records 2004 01 Parasense - Speech Work (Azax Syndrom Remix) 02 Seroxat - Hitch To Hell 03 Suria - MetaMorphoza 04 Samadhi - Morning Waves 05 Freaking - Dinotopia 06 Terminator - Aeropressing 07 CPC - Mama 08 Energy Loop feat. Morpho Voice - I'm A Program 09 Big Noise - Turbozapekanka 10 Analog Experience - ****ing Chorus 11 Osom - Ride On Fire

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אין יותר מקום בסקאלה של הווליום אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף והחלונות רועדים כזה... והקירות זזים נדמה לי... ועצמות החזה נהדפות מההדף כזה.... למה למה אין לי יותר ווליום למה?... אין לכם מושג מה זה דורש זה... חפירות מה זה חפירות!!! קידוחים מה זה קידוחים!!! דולפינה איפה את?... מכירה אותו?... יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
אני נפעם נפעם נפעם הוא ענננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננק!!!

רגע רגע

אני חייב אבל חייב לגיד עודפם הוא ענננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננק!!!

כנס כנס

http://www.digitallyimported.com זה האתר שלי רק למטה לסייקו טראנס לחץ על 32K ותמתין חצי דקה זה עולה

ו'או...ו'או....ו'או.....

מטריף. מאתגר. קצבי. מטמטם. עכשיו יא זאלאמי תגיד איך מורידים אותו לשימוש ולא רק לשמיעה אינטרקטיבית.

תראה תשמע תבין...

להוריד מהאתר לא ניתן אצלי הוא קבוע אתר כניסה לווב נכנס, בוחר צ'אנל שנותן בראש כלבבי שיהיה ברקע, וממשיך הלאה... גלוש קצת באתר ותראה שעל כל קטע שהם משמיעים (והם בדכ משמיעים דיסקים או סטים מלאים ולא טרקים בודדים) יש קישור לשניים שלושה אתרי מכירה של דיסקים בהם ניתן לרכוש תדיסק הרלוונטי, ניתן כמובן לנסות הורדות באחד מאתרי ההורדות הידועים בציבור, אבל התוצאות אינן מובטחות כמובן, אגב אני ניסיתי מיידית ל-Morpho זה ב"חמור" ויצאו לי טרקים בודדים שאינם מאותו סט, עוד לא שמעתים... בכל מקרה על האתר הזה המצלתי כאן או בקומונה הזכורה לשימצה לפני חודש ימים, רדיו אלקטרוני אינטרנטי חינמי סופהדרך. יומטוב לך אחשלי מהפנימיה

יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

דחפור הבנאדם דחפור דחפור קונגו אמיתי איזה קונגו חחחחחחחחחחח באגר באגר ענק!!!!!!!!!!!!!!

לכל המתעניינים הרבים והרבות...

כנסו פה! ורדו ל- Track Listing אפשר לשמוע ולהוריד את כל הסט או כל טרק שתבחרו מתוכו! איך חליל בשבילכן?... תגידו תגידו מילה טובה... יללה פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווול ווליום בלבד וראוי לתאם מראש טוב טוב טוב טוב עם השכנים מראש כן?...

ובכן הביטו../images/Emo22.gif

...דבשי כבר עשה מעשה וחיפש ונבר במעמקי העולם הקיברנטי ומצא... שחלק מרשימת הטראקים שחליל סיפק לנו פה כבר נמצא באי מיול בבהירויות של 192-320KBPS ובגרסאות מלאות.. פושע שכמוני.. חלק מהטראקים הללו כבר ירדו לי ואני נותן בראש בלי סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מסכנים השכנים, אבל מצד שני אני גם מנגן תופים אז... שימותו השכנים!!

עשיתי פשוט ..

קופי ופייסט, העתק והעבר לכל אחת מהשמות שחליל השאיר בהודעה עם הרשימה, העלתי את המקורות באי מיול ובדקתי איזה מקור הוא הזמין ביותר ... אגב לא את כל הטראקים כבר הורדתי חלק מהם מתעקשים לא לרדת..אבל חכו חכו.. דבשי יטפל בהם...

איך מורידים את הפאקינג שיט הזה?

איזו מוזיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוראות בבקשה... גם לכאלה שלא מצליחים להרכיב פאזל מהמתנה של מקדונלדס...

למעלה