קטע: טריו לפסנתר, אבוב ובסון

Molchansky

New member
קטע: טריו לפסנתר, אבוב ובסון

הקטע עוד לא גמור, אבל יש הרבה ממנו. כל הזמן צצים לי עוד רעיונות לגביו, אז הוא עוד ימשיך. בכל אופן הנה טיוטה ראשונית שלו, לקטע קוראים "דיוקן עצמי" קישור

dombi7

New member
מה נתן לך את הרעיון

לכתוב לכזה הרכב? האם זה בעקבות השלישייה של פולנק?

Molchansky

New member
אממ.. לא

אני חייב להגיד שלא יצא לי לשמוע פולנק בכלל אני אוהב להלחין הרבה מוזיקה פוליפונית לאבוב ובסון, מאוהב בכלים האלה. ואיזה יום עלה לי בראש משפט מוזיקאלי שמשלב את הפסנתר גם עם האבוב והבסון, אז פשוט התיישבתי לכתוב את זה, וזה התחיל להתפתח ולהתפתח. לקטע קוראים דיוקן עצמי כי הוא בעצם מתאר אותי, את כל הרגשות, האהבות, האכזבות, העצב, השמחה וכו'. יש לי הרבה שילובים עם כלי נשיפה, קטע לחליל צד וצ'מבלו, או קטע לחליל צד אבוב ובסון, יש לי גם קטע קווינטט כלי נשיפה של חליל-צד אבוב קלרינט קרן ובסון. אני נהנה לעשות את השילובים האלה.

Molchansky

New member
תודה../images/Emo13.gif

אני גם אוהב את המשפט שם, אחר כך גם שיחקתי איתו בשינוי מכל מיני נקודות מבט שונות, היפוכים של המשפט וכו'. תודה ששמעת

SHEX

New member
רק היום הגעתי הביתה../images/Emo95.gif

ועכשיו אני נופל למיטה. אז רק רציתי להתנצל שלא הקשבתי עדיין, אבל אני מבטיח להקשיב ולחוות דעתי... החל מיום ראשון אני חוזר יומיות הביתה, אז יהיה לי יותר זמן להיות כאן

Molchansky

New member
זה בסדר../images/Emo13.gif

ברוך השב מה זה יומיות? התגייסת?
מתי הספקת להתגייס? ולאן? שיהיה שבת שלום!

SHEX

New member
התגייסתי לפני חודש../images/Emo95.gif

ואתמול סיימתי טירונות יום ראשון אני מתחיל תזמורת צה"ל...

Molchansky

New member
וואי מזל טוב!../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון בהצלחה ותספר חוויות מהתזמורת כשתוכל בהצלחה!

SHEX

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo95.gif

אני אספר ברגע שאגיע לשם

Eyal Ezra

New member
קישור לא פעיל

Molchansky שלום, הקישור להורדת הקובץ אינו זמין יותר: File not found. The link you have clicked is not available. תוכל להעלות אותו פעם נוספת בבקשה ?

Molchansky

New member
היי אייל

אני אעלה אותו שוב כשאני אמשיך אותו עוד קצת, כרגע הוא עוד מאוד קצר

למעלה