קטע לימינו ולבכלל

משמרותי

New member
קטע לימינו ולבכלל

מקרה טנק "נקה לי את הטנק הזה", אמר לי הרס"ר, "צחצח ותבריק לי עד הבוקר למסדר, מלא אותו בשמן, גרז אותו בגריז". האיך שהוא דבר אלי הביא לי את הקריז, החום עלה למוח עשה שם מהומות, פתאום הטנק דבר אלי פתאום כאילו מעצמו " גם לחייל פשוט הרי מגיע קצת כבוד, תתניע תמנוע תניע שרשרות". עלינו על הכביש מג'וליס לאשדוד. לכל אחד יש טנק גנוב בנשמה כל אחד רוצה לפרוץ אתו את החומה לשבור את הכללים, לרמוס את הגדרות והגזרות עם הזחלים להשליך אחרייו את הכומתה ואת מדיי החיילים. לשעוט בתחתונייו על הכביש המהיר לקרוע את העיר. לכל אחד יש טנק גנוב בנשמה כל אחד נושא אתו שם מהומה בתרדמה. שועטים, משוטטים בלילה ברחובה של עיר צבא שלם רודף אחרינו אותנו להסגיר מסוק רוחף לו מעלינו באור זרקור שוטף אותנו ומאיר. אז מה אנחנו כאן עושים עכשיו מול כל המערכת איך בכלל העזנו להעיז מה בכלל חשבנו שנזיז אנחנו כבר אירוע תקשורתי בכל הערוצים שם מוקפים. אנחנו סך הכל רק טנק גנוב, חייל בעייתי שהוא בעצם ילד ואלף סעיפים. מפקד הימם מתרגל השתלטות על מודל עם קצין מסיירת מובחרת, פסיכולוג משטרתי מתערב וחושב שאפשר קצת אחרת מנסה למצוא קשר אתנו דרך דמות אהובה. הטנק הגנוב מהנהן מצידו מצודד בקנה בתגובה המסוק החדיש וחשדן מאיים וכמעט משגר את הטיל בשגגה. עוד דקה, הטנק מתמסר לצבא, ואני לקב"ן והעסק נרגע לכל אחד יש טנק גנוב בנשמה כל אחד נושא אתו שם מהומה בתרדמה לכל אחד יש שם מהפכה שנשכחה לכל אחד יש שם מכה שמחכה וטנק גנוב אחד דוהר בחשכה מאת משה שכביץ ממשמרות,חבר טוב של מאיר ושותף לפעילותו התרבותית בימים ההם

למעלה