קטע מגניב (
ון לאקאטן)

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
קטע מגניב (
ון לאקאטן)

תפתחו את הקליפ הזה
http://www.youtube.com/watch?v=XFYuwGmezM0

תפתחו את End of Time part 2 ב1:08:41 בדיוק (לפי שלי לפחות. האורך המלא של הפרק אצלי 1:12:36 אם גם אצלכם, סבבה. זה צריך לצאת רגע לפני שדייויד נכנס לטארדיס)

תעשו MUTE לשני, תשמיעו את הראשון, שימו את השני במסך מלא (כלומר תסתכלו על הפרק של דייויד עם ה LONG SONG ברקע לפי התזמון הזה) (אם להיות קטנוניים, הקטע המסכם של ה LONG SONG)
הקטע עם מאט שם לא הכי מתאים אבל תמשיכו בכ"ז עד הכתוביות.

כלומר, יש את הקטע שכשמקשיבים למוזיקה איכשהו היא מתאימה להכל אבל עדיין זה נחמד :) וזה מדגים את הטענה שלי שהשיר הזה והפרק הזה קשורים איכשהו להתחדשות הבאה.

היה יותר מגניב אם היה אפשר לסנכרן את ההתחלפות בין rest now ובין wake up עם ההתחדשות של דייויד אבל היא לוקחת יותר מדי זמן!

ailag

New member
ורק לציין גם

שהם מכנים את האל של אקאטן "סבא" ו"לוחם", שני כינויים שמתאימים גם לדוקטור. והוא בתחילת הפרק מזכיר את זה שהוא (היה) סבא - מספר שהוא ביקר פעם באקאטן עם הנכדה שלו.

עוד קשרים שהם קצת מוגזמים - השיר הארוך / SONG IS ENDING, והדוקטור שאומר לאל שאנשים הקריבו את עצמם לו והוא לא אל, הוא רק ניזון מחייהם של אחרים. שזה די המסקנה לגבי הדוקטור ב GOD COMPLEX. אבל שאר המילים סביב זה לא מספיק מתאימות.

ailag

New member
זאת ועוד
+תאוריה

בשיר היא שרה rest now, my warrior
rest now, hardship is over
לפחות לפי האינטרנט. קשה היה לשמוע את המילה הרדשיפ.

זה לא רלוונטי לאל של אקאטן, זה כן רלוונטי לאל שלנו ,הדוקטור, שעושים שם השוואה חזקה אליו (כולל הוא בנאום שלו: אתה לא אל ששווה משהו, אתה אל פרזיט. אני לעומתך תותח. ובכך הוא רומז שהוא רואה עצמו כאל, למרות שהמטרה שלו היתה לפרט מה הזכרונות שהאל של אקאטן יכול להתעניין בהם)

השיר הזה לדעתי קשור להתחדשות של מאט. לכן ההקשר להתחדשות של דייויד.

למעלה