קטע מגעיל של "חברה"

ldgirl

New member
קטע מגעיל של "חברה"

אני ממש עצובה עכשיו מקטע מגעיל שחברה מהלימודים עשתה לי...
היה לה יום הולדת השבוע, התקשרתי לאחל מזל טוב, והיא אמרה לי שביום שישי (כלומר, היום) היא באה לדירה שלה בעיר בה אני גרה ושנצא לחגוג יחד עם אחותה וחברות של אחותה שישנו אצלה... היא אמרה גם שזה טוב שאני אבוא ולא רק חברות של אחותה...
אז היום הגיע והיא לא יצרה קשר... לא מזמן שלחתי לה הודעה כדי לשאול מה קורה, והיא רשמה לי שהיא בדירה אבל גם חברים שלה מהבית הגיעו.
היה נראה שאני לא ממש מוזמנת אז שלחתי לה רק- "תהני" וציפיתי שהיא תכתוב לי לבוא, או תשאל אותי אם אני באה לפחות מנימוס... אבל כלום, היא רשמה לי שאולי ניפגש במוצ"ש... כאילו היא עושה לי טובה...
אני בטוחה גם שאם לא הייתי שולחת לה את ההודעה היא לא הייתה טורחת ליצור קשר...
אני מבינה שאני לא קשורה וגם כנראה שלא הייתי באה אבל אם היא כבר הזמינה אותי באמצע השבוע, פתאום חברים שלה מהבית באו אז אני לא טובה מספיק? אין לה צורך בי אז אני לא מוזמנת? ממש נעלבתי ממנה ואני לא יודעת אם בכלל יש טעם להגיד לה משהו על זה...
יש לציין שזאת חברה מהלימודים אז אנחנו נפגשות די הרבה במהלכם, אז אי אפשר ממש להתחמק מלפגוש אותה (מה שאני מנסה לעשות בדרך כלל...) :(
מה לעשות? (סליחה על החפירה אגב, הייתי חייבת לפרוק...)

פארלין

New member
היה לי קטע קצת דומה...

אני במקומך הייתי מבליגה על העניין, ולהבא אם יצא לך ליהיות בנקודה שלה (כמובן אל תתקשרי תזמיני ואז תבטלי בכוונה- זה סתם מגעיל) פשוט אל תטרחי יותר מידי בלהנעים את זמנה בחברה טובה....

Relaborat

New member
הממ, אולי את מנפחת את זה קצת?

גם אני סוג של ממדר את החברים שלי. נניח, יש חברים מהצבא וחברים מהעבודה, ולרוב אני לא מערבב. לא הייתי מציע לקפוץ למסקנות, לי זה נשמע יותר כמו אי הבנה.

ldgirl

New member
אני אגיד לך למה זה מעצבן

כי היא הזמינה אותי באמצע השבוע, וחשבתי שזה יהיה כיף וחיכיתי לזה ולא חשבתי שזה לא יקרה...
כשהיא פשוט כאילו התעלמה מזה שהיא הזמינה אותי, זה אכזב אותי, ודי ברור שאם אני כותבת פה בפורום בשישי בערב אז אין לי יותר מדי תוכניות אחרות שיפצו על זה...
אתה מבין?

Relaborat

New member
אני מבין

אז עכשיו את יודעת שתוכניות איתה הן נדיפות. גם אני מכיר אנשים כאלה. אלו אנשים שאני לא קובע איתם לעשות דברים בסופ"ש למשל, אלא רק באמצע שבוע. אני מבין שזה מבאס, אבל חבל על העצבים והרגש - בסופו של דבר, הכל חרטא :)

Kagg6

New member
אין

מה להתרגש. היא לא שונה מהרבה אנשים שאני מכיר. אני אישית לא הייתי עושה את זה אבל רוב האנשים דווקא היו פועלים באותה צורה דיי אנוכית.

פשוט תבליגי ותזכרי להבא.

אני אישית לא הייתי מגדירה אותה "חברה"

חברות לא עושות "דברים " כאלו
לי נראה שהיא הזמינה אותך כי היא חשבה שלא יהיו איתה הרבה אנשים , וכשגילתה שמגיעים הרבה היא לא הזמינה אותך..

butterfly54

New member
מסכימה עם פשוט בחורה

גם אני לא הייתי מגדירה אותה כחברה. אני חושבת שמה שהיא עשתה לא בסדר במיוחד שהיא הזמינה אותך לצאת ועוד דיברה איתך בזמן המסיבה. למרות זאת, אני במקומך הייתי מבליגה כי אין לך כרגע חברות אחרות אבל עם זאת גם יודעת לא לפתח ממנה ציפיות. לא הייתי רבה איתה אבל במקביל הייתי מחפשת חברים חדשים.
קרה לי משהו דומה. יש לי חברה שעד עכשיו היה לה עומס גדול בעבודה. היא אמרה לי כמה פעמים שכשהעומס ירד נצא ביחד. גם לי אין יותר מדי חברים. חיכיתי עד שהעומס בעבודה שלה ירד, התקשרתי אליה, לא ענתה לי. שלחתי לה הודעה, אמרה שהיא תחזור ולא חזרה.
לא נורא, ממשיכים הלאה...

ldgirl

New member
תודה לכולם :) בהחלט עזרתם!

החלטתי "להוריד הילוך" בחברות הזאת ובעיקר לא לתת לזה להשפיע עליי.

Talg123

New member
אם היה קורה לי כזה דבר

באותו רגע הבן אדם מחוק... כי אם ביגללו ביטלתי מלא הצעות ובסוף נשאר בבית אני יכול להגיד לך שזה באמת מעלה לי את עצבים.
רק שלפני שהייתי מנתק קשר הייתי עושה לו קטע מסריח כלשהו.

אבל היי זה האופי שלי ובמיוחד כשזה קשור לסופ"ש ושאני מצפה למשהו.

ldgirl

New member
אני לא יכולה

מה יצא לי מזה? יכול להיות שזה מה שהייתי עושה אם המצב היה אחר אבל כרגע אני לומדת איתה כל הזמן וצריכה לראות אותה הרבה... אז בכל פעם שאני רואה אותה אני צריכה להתעצבן? זה יפגע רק בי...

למעלה