קטע מדהים שקיבלתי מחברה:

מיכל בר

New member
קטע מדהים שקיבלתי מחברה:

"ההזמנה", בהשראת אוריה מאונטיין דרימר, קשישת שבט ילידים אמריקנים, מאי 1994 לא מעניין אותי במה אתה עוסק לפרנסתך, אני רוצה לדעת למה אתה מייחל, ואם אתה מעז לחלום על פגישה עם משאת נפשך. לא מעניין אותי בן כמה אתה, אני רוצה לדעת אם אתה מוכן להיראות כשוטה למען האהבה, למען החלומות, למען ההרפתקה של החיים. לא מעניין אותי אילו כוכבי לכת שוכנים באופק הירח שלך, אני רוצה לדעת אם נגעת בלב הצער שלך, אם נפתחת בשל בגידות החיים או התכווצת ונסגרת מחשש לכאב חדש. אני רוצה לדעת אם אתה יכול לשהות עם הכאב, שלי או שלך, בלי לעשות דבר כדי להסתירו, לעמעמו או לתקנו. אני רוצה לדעת אם אתה יכול לשהות עם השמחה, שלי או שלך. אם אתה יכול לרקוד בפראות ולתת לשיכרון החושים למלא אותך עד קצות אצבעותייך, מבלי להישמר או להיות זהיר, להיות מציאותי או לזכור את מגבלותינו כבני אדם. לא מעניין אותי אם הסיפור שאתה מספר לי נכון, אני רוצה לדעת אם אתה יכול לאכזב אדם אחר כדי להיות נאמן לעצמך. אם אתה יכול לשאת את תוכחות הבגידה, ולא לבגוד בנשמתך. אני רוצה לדעת אם אתה יכול להיות נאמן וראוי לאמון. אני רוצה לדעת אם אתה יכול לראות יופי גם אם לא כל יום יפה, ואם אתה יכול לטעת בחייך את נוכחות האלוהים. אני רוצה לדעת אם אתה יכול לחיות עם כישלון, שלך ושלי, ועדיין להתייצב על שפת אגם ולצעוק אל הירח הכסוף, "כן"! לא מעניין אותי איפה אתה גר וכמה כסף יש לך, אני רוצה לדעת אם אתה יכול לקום אחרי לילה של צער וייאוש, יגע, חבול כולך, ולעשות מה שצריך בשביל האחרים. לא מעניין אותי מי אתה, ואיך הגעת לכאן, אני רוצה לדעת אם תעמוד איתי בלב ליבה של האש, ולא תיסוג לאחור. לא מעניין אותי איפה או עם מי למדת, אני רוצה לדעת מה מחזיק אותך מבפנים, וכל השאר אינו חשוב. אני רוצה לדעת אם אתה יכול להיות לבד עם עצמך ואם אתה באמת אוהב לשהות במחיצתך ברגעים הריקים.

אופס: קטע קטע

והוא מסתובב כבר זמן רב ברשת בשפה האנגלית. דוגמה אחת / שנייה / וגם באימיילים . הספר עצמו נחשב לרב-מכר, וסביבו התפתחה תעשייה שלמה של קלטות אאודיו בכל השפות. וסתם צירוף מקרים? בדיוק ביום חמישי הבא עומד לצאת בארה"ב ספר נוסף שלה שייקרא THE DANCE - הריקוד: על החשיבה הצלולה של עולם המשפחה, החברים, האהבה והעבודה. או.קיי, היא אומרת: אתה לא חייב להשתנות לגמרי, די שתהיה האדם המלא שבך. מערכת יחסי הציבור של הוצאת הספרים כבר מטפטפת, כי זו המתנה האולטימטיווית שאנחנו רשאים להגיש לנשמותינו, כדי להגיע אל האמת השלמה שלנו. נו, בקיצור: איך להיות מאושר ב- 15.20 $, ואיך לגלות את המקום של אותו קשר אל עצמנו, כדי שנפיק את אותה הנאה ייחודית מאיתנו עצמנו, שהרי אנו עצמנו כה ייחודיים.

מיכל בר

New member
ואני ראיתי אותו פעם ראשונה אתמול,

ובאופן אוטומטי התחברתי שם לכמה משפטים, ואני בטוחה שכל אחד יכול למצוא את המשפטים שמדברים אליו, כי אי אפשר אחרת. ואולי באמת לא סתם הוא כל כך פופולארי, בכל השפות, הכלליות והפרטיות..

למעלה