קטע מהעיתון על גאנס

קטע מהעיתון על גאנס

הממ יש לי אוסף דיי גדול על גאנס ביניהם עיתון שלם שכתבו רק עליהם ב-93.. סתם בא לי ציטוטים שאני אוהב משם.. "השני 88 - 89 היו פרועות במיוחד: באטלנטה מכה רוז מאבטח אחד, לאחר שהמאבטח הרחיק ידישב של רוז מהשורה הראשונה. בפילדלפיה רוז מכה עובד במגרש חניה ומשתחרר בערבות והגיע להופעה באיחור של שעתיים!" GNR "המבורג, גרמניה איזי סטראדליין ודאף מקאגן נכנסים למעלית עם אחד האורחים, המתופף של "החתול של פסטר" הם מכים אותו,מפשיטים אותו וזורקים אותו בלובי, עירום לחלוטין!" GNR "אוקטובר 88' חברת תעופה אוסטרלית תובעת את הלהקה (וזוכה) על השחתת רכוש, והכל בגלל שדאף העדיף לעשות את צרכיו באמצע המטוס ולא בשירותים" GNR זה אחד עצוב.. :( "בטוקיו, לא נחיתת המטוס, מזהירים את חברי הלהקה, שלא ינסו להכניס סמים למדינה בשל החוקים הנוקשים ביפן. איזי בולע את כל מה שהיה ברשותו, נכנס לקומה למשך יומיים ומאושפז בבית חולים מפרפר בין חיים למוות" :'( GNR "אקסל:כשהייתי בבית הספר היו כל מיני סטריאוטיפים, אם אהבת את הרולינג סטונס היית הומו, בגלל שמיק ג'אגר נישק את קית' ריצ'ארדס בסטארדיי נייט לייב אם אהבת את הגריית'פול דד' היית היפי אם אהבת את הסקס פיסטולס אז היית פנקיסט אני מניח שזה הופך אותי למוזיקאי הומו היפי פנקיסט" סלאש: "כל הופעה היא משהו שונה לגמרי. בהופעה אחת עליתי לבמה, גמרתי חצי שיר וגיליתי, שהגיטרה שלי לא הייתה מחוברת למגבר". טוב חפרתי יותר מדי הממ פעם הבאה לוח הדרישות של הלהקה לאם הם מגיעים

Miko G

New member
חחחחחח../images/Emo51.gif איזה סטלנים הם היו../images/Emo6.gif

אקסל כזה שולט XDDDD

"אני מניח שזה הופך אותי למוזיקאי הומו היפי פנקיסט" *נקרעת מצחוק* חכם הבחור. ואנטי לייבל.

Dug E

New member
צריך להקים בית משוגעים על שמם../images/Emo6.gif

"Guns $ Shalvata"

חחחחחחחחחחח

גדול
איזו להקה, איזו אנשים איכותיים
תודה על השיתוף

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifסאלש הרג אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה מזכיר את היציאות המטומטמות של ליאו משנות ה-70