קטע מוזררר בדייטים

TalKz

New member
קטע מוזררר בדייטים

נזכרתי שהיה לי איזה 2-3 דייטים מוזרים, לא יודע אם זה קטע של בנות אבל נגיד שאתה קובע עם מישי בקניון לשתות משהו, אז היא פתאום נזכרת שהיא חייבת להגיד שלום ל"ידיד" שלה שמוכר שם, והן כאילו נשארות שם שעות, מריצות בדיחות פרטיות וכאלה..וזה מוזר, כאילו, אני אישית לא הייתי הולך עם מישי להגיד שלום שאני בדייט ראשון, או כל דבר אחר.. מה דעתכם על זה ?

g a z

New member
אכן מוזר..

קרה לי פעם בדייט, ממש ממש מזמן.. בכלל, כל הקטע הזה של לפגוש אנשים בזמן דייטים, גם אם זה בכוונה וגם אם לא, די מפריע ומציק. אפילו קצת מעליב כשבזמן הדייט הצד השני פתאום מתחיל לאבד עניין בך לטובת חברים. אם לא "זורם", אפשר פשוט לסיים את זה בצורה נחמדה ושכל אחד ימשיך לדרכו. אין שום צורך בפוזת "תראי, יש לי מלא חברים". האמת? אני גם לא אוהבת לפגוש אנשים שמזמן אני לא בקשר איתם, או בקשר רופף במקומות הומי אדם, כשאני יוצאת עם מישהו. זה די מעצבן אותי השיחות חולין עלק מנומסות האלה. בגלל זה אני מעדיפה לצאת למקומות שהסיכויים שרוב תושבי הסביבה שלי ימצאו בהם- יהיו נמוכים ככל האפשר.

pain is MY love

New member
מצטערת לאכזב אותך...

אם היית כ-ז-ה מעניין אותה היא לא הייתה עוזבת אותך לרגע.. אם היא מעדיפה להריץ דאחקיות עם ידידים שלה זה אומר אשין להמשהו יותר מעניין לעשות...

TalKz

New member
דוקא לא בהכרך,

כאילו היה לי גם דייטים מוצלחים שבנות עשו את זה.

g a z

New member
זו לא סיבה

אם לא מעניין אפשר לסיים בצורה יפה, וללכת. לא צריך למשוך את הדייט יותר מדי. זה סתם גורם אי נעימות לשני הצדדים. כן- כן, לא- לא. זה שתתחילי "להריץ דאחקות" עם חברים שלך בזמן הדייט רק מביך ומעצבן, אפילו די ילדותי. כאילו מה, את קוראת להם לאזור כדי שיצילו אותך במקרה הצורך!?...

למעלה