קטע מוזר שגיליתי על עצמי בכל מה שקשור לסרטי פורנו

METAPEL2018

New member
קטע מוזר שגיליתי על עצמי בכל מה שקשור לסרטי פורנו

אם אפשר בלי לרדת עליי
ובלי פסיכולוגיה בגרוש . אני אשמח לדעתכם/ן
קטע מוזר שיש לי עם סרטי פורנו....

מפעם לפעם כמו כמעט כל גבר שנמצא לעיתים בחיים לא מעט זמן לבד
היצר דוחף להציץ בסרטי פורנו לנסות לדלות קורטוב ריגוש מהיר מכאן ומשם..
ושמתי לב שאני יכול לצפות, בעשרות סרטים מכל הסוגים, ולא משנה באיזה מצב צבירה חרמני אהיה, ב 99% מהסרטי פורנו אני נשאר אדיש לגמרי. הגוף שלי אדיש לגמרי. איזור החלציים בשינה עמוקה. שעמום טוטאלי.
ורק האחד אחוז שכן מצליח להעיר אותי מינית לגמרי עד לסוף המתפרץ ובעוצמה אדירה
מתאפיין בשני מוטיבים עקריים:
רק כשזה סרט פורנו כמעט באורך סרט עלילתי מלא, עם "סוג של" עלילה, עד כמה שאפשר בכלל לקרוא עלילה למה שמתרחש שם .. ובכול זאת צריך את הסיפור מסגרת, את בניית המתח, את כל המסביב.. .אחרת זה פשוט לא מתעורר אפילו.
2 הסרטים הכמעט יחידים שעוררו אותי בעוצמה אדירה, היה סרט בדיוני כמובן של מחנה שבויים יפני, שבו הקצינות הסוהרות מתעללות באסירים ואסירות, כשהאסירים הגברים משמשים להן עבדי מין, לשגעונות שלההן, ובשלב מסוים אחד האסירים היפנים, משגל את הסוהרת שלו לפי דרישתה כמובן, וממשיך משם לסקס אלים ואגרסיבי כלפיה כשהוא מנצל את הסיטואציה "לפרק לה את הצורה" מה שנקרא... והסרט פורנו השני גם יפני-סיני.. מורה לקונג פו שמתחילה את הסרט בדכות ארוכות ! של תרגילי גמישות יוגה ומדיטציה.. ולאחר מכן תרגולי קאטות בקארטה לתלמידים שלה.. מורה קשוחה עם פנים שלא מסגירות לכאורה שום רגש... ואחד התלמידים שלה מצליח להפיל ולהכניע אותה בהדגה מול כול הכיתה...
המורה הקשוחה לקארטה מאוד לא אוהבת את זה ומחליטה ללמד אותו לקח אחרי שכל התלמידים הלכו הביתה, ונשארת איתו כדי להבהיר לו מי כאן המומחה לקארטה, אלא שהוא חוזר ומכניע אותה, מפשיט אותה, והיא לא ממש ברור אם הנסיונות שלה למנוע את אמיתיים או חצי אמיתיים, ולבסוף הוא משגל אותה...תוך כדי מאבק. בכוח. בפעם השניה שהם נפגשים היא כבר מתכננת את זה, שוב משאירה אותו אחרי השיעור שוב נאבקת איתו. אבל הפעם זה ניכר שזה רק כתירוץ והיא מתמסרת לגמרי למשגל איתו...

מוזר, למה דווקא סרטים מהסוג הזה גורמים לי....... לגמור בצורה בלתי רגילה ?

Sharoman

New member
אני באמת לא רואה בעיה

עם השנים הטעם והסגנון שלנו משתנה כי אנחנו משתנים.
בעבר היה מספיק לך לראות או אפילו לחשוב לרגע על מישהי מוכרת בבגד צמוד או מעט חושפני והיית מסוגל לגמור תוך שניות, אבל בעקבות שנים של צפיה בפורנו רף הגירוי שלך עלה.
יחד עם זאת פורנו רגיל התחיל לשעמם אותך ולהראות יותר באנלי וחסר משמעות (כי לרוב זה מה שהוא).
אז היום אתה נמצא במקום שבו את צריך משהו קצת שונה.
ראשית, הייתי מוריד בתדירות שבה אתה צופה בפורנו באופן כללי ואפילו מוריד מעט את התדירות שבה אתה מאונן כדי לנסות להחזיר מעט את הגירוי הפיזיולוגי והפסיכולוגי של צפיה בפורנו.
שנית, הייתי מנסה לחפש פורנו יותר "בוגר" ואיכותי, אולי אפילו פורנו ביתי, או פורנו יותר עלילתי או אפילו קשה יותר (על גבול ה BDSM).
חשוב לזכור שאם רמת הגירוי עולה יהיה קל יותר להוריד אותה מעט מאשר להדביק את הקצב, משום שבסוף שום פורנו כבר לא יגרה אותך עוד.

אולי כי אתה חובב קארטה

שמחתי לעזור

אני מנחשת

שאתה נידלק מהרעיון של משחקי שליטה וכל הפור פליי שקשור בזה.
לראות זין נכנס לכוס ללא ה"רקע" של משחקי השליטה פשוט נראה לך סתם מכני.
&nbsp
האם אי פעם יצא לך להשלט או לשלוט במציאות? לפנטז על הרעיון?
&nbsp
(אני רואה רק סרטי BDSM, פורנו אחר פשוט משעמם אותי ואפילו מצחיק)

METAPEL2018

New member
את היית הכי קרובה בדיוק למה שרציתי להגיד....

נכון, יש משהו ממכר במשחקי שליטה קצת לפני...
לא
לצערי הרב מעולם לא מצאתי לי פרטנרית למימוש הפנטזיה הזאת
אפילו לא בלייט.
לפנטז בהחלט מפנטז
אבל מה שוות הפנטזיות שאי אפשר לממש לעולם ?
בפורום המתאים ניסיתי כמה פעמים לספר בביישנות קלה על הפנטזיה
וגם ניסיתי לחפש פרטנרית לכך...
אבל אף אחד שם לא ממש התייחס אליי
כולם שם מאוד "כבדים" עוסקים בכל מיני פוזיציות מחפשים כל מיני פרטנרים/יות עם שמות מקצועיים שאני אפילו לא יודע מה זה אומר, מושגים כמו "סשן" וכו'
ואני ממש לא בקטע. לא מחפש משהיא שזה הדבר היחידי או העקרי שדומיננטי אצלה .. לא ממש מוצא את עצמי אצל אנשים שזה החיים שלהם
אצלי
זה סך הכול משהו לגיוון...
משהו לנסות פעם..

את הבנות זוג שהיו לי זה ממש לא דיבר אליהן אף פעם

זהו

לעולם!

בוא לא נהייה קיצוניים..
&nbsp
אין לך מושג את מי תפגוש מחר- ומה יהיו הפנטזיות שלה.
&nbsp
תנסה לגשש מי נדלקת מלתת לך הוראות או מפנטזת על "לנצל מינית" גבר (כמובן בהסכמה). אתה יכול לשווק את זה כתיקון לכל העוולות שעשו ועושים גברים לנשים במהלך ההיסטוריה

מה שוות הפנטזיות שאי אפשר לממש לעולם ? המון!
אצלי זאת הסיבה שבגללה אני מתעורר בכל בוקר ..
כי כל בוקר אני מתוערר במחשבה "אולי היום יהיה היום שבו יהיה אפשר להפוך את הפנטזיה למציאות ..."

METAPEL2018

New member
כתבת דבר והיפוכו...

אם אלה פנטזיות שבאמת באמת אי אפשר יהיה לעולם לממש אותן, מה הטעם לנסות להפוך אותן למציאות ?
הרי אי אפשר להפוך אותן למציאות. הרי נאמר במפורש - שאלה פנטזיות שאינן ברות מימוש...

מלכתחילה אין טעם לפנטז לטעמי על דבר שאין שום אפשרות לממש לעולם. בשביל מה להיות מתוסכל סתם?
יש כן טעם לפנטז על פנטזיות שאולי קשות או קשות מאוד למימוש .. אבל אפשריות...

דבר שלעולם אי אפשר יהיה בשביל מה להתחיל לפנטז עליו?!

אני דווקא

פנטזת על דברים שאני בכלל לא מעוניינת לממש אותם.
שמחה שאני יכולה לפנטז ושמחה שזו פנטזיה ולא מציאות.

שובב 42

New member
אני מסכים איתך!

אם היינו מגשימים את כל הפנטזיות שלנו, או אפילו את רובן,
אז זו היתה הופכת לסתם עוד רשימה של דברים שצריך לעשות!
אחד הרעיונות בפנטזיות זה שלעיתים קרובות הן לא מתגשמות.
אם היינו מגשימים את כולן, היה לנו משעמם...

לא אלו הסיבות שלי

ואין לי בעיה להגשים את מה שכן מתחשק לי להגשים (וזה לא גורם לזה להיות "סתם" או "רשימה").
יש דברים שאני נהנת לפנטז עליהם אבל במציאות ברור לי שהם ממש לא יהיו כמו בפנטזיה ושהסיכוי שזה יהיה מדליק כמו בדימיון הוא אפסי.
&nbsp

שובב 42

New member
אוקיי

הבנתי אותך.
אז כנראה שרק אני מפנטז על דברים שכנראה בחיים לא יקרו...

dare devil ית

New member
גם אני

יש דברים שפינטזי אליהם ורציתי להגשים
יש דברים שאני מפמטזת מתוך ידעה גמורה שזה ישאר בגדר פנטזיה
ויש דברים שמאד נהנתי לפנטז עליהם, אבל שנסיתי להגשים ראיתי שזה ממש לא זה (וממשיכה לפנטז עליהם גם היום)

למעלה