קטע מוזר שמצאתי

קטע מוזר שמצאתי

כתבה שטוענת שסורקין ניצל את הסדרה כדי לקדם "אג'נדה ציונית". לידיעתכם - The Hoya זה העיתון של אונ' ג'ורג'טאון, אחת המוסדות האקדמיים המכובדים והנחשבים בארה"ב (וגם צ'רלי יאנג למד שם).

קראתי בעניין, תודה על הקישור

ג'ורג'טאון אכן מקום חמוד להפליא. מצד אחד, הפרק אליו הם מתייחסים נראה לי כמו Isaac and Ishmael (גם לפי הציטוט וגם לפי מועד השידור) שאם תשים לך, כתבתי עליו איפושהוא היום שבעיני הוא פשטני. מה לעשות, פרק שנכתב בחופזה ונראה ככה. אבל זו גם היתממות לטעון שסורקין לא מנצל את הבמה. ודאי שכן. הממשל שלו דמוקרטי, וברוב המקרים, למרות שיש הצגה מסוימת של שני הצדדים, ברור לנו מי הטובים, מה העמדות הנאורות והרצויות וכו' וכו'. הקטע הוא, שחוץ מרגעים בודדים (כמו הפרק דנן) זה לא פגע באיכות הסדרה, ובעיני חלק מאיתנו (אהמ... אותו חלק ששותף לעמדות המבוטאות) זה אפילו תורם. לא יודעת, בעיני זו נאיביות לחשוב שסדרה, וודאי סדרה שעוסקת ישירות בפוליטיקה, לא תהיה פלטפורמה לקול של הכותבים. הרי גם סדרות כמו מרפי בראון זצ"ל קידמה נושאים פוליטיים מובהקים ואפילו סדרות כמו שושלת (הומו ב-TV, גוועאלד !), פרקליטי LA ועוד. ככה זה בחיים.

AnnabeI Lee

New member
דווקא יצחק וישמעאל הוא אחד הפרקים

האהובים עליי. יש דברים קצת מוזרים (לדוגמא מה שהנער הג'וש מחזר אחריו לא אומר דברים שהם כאלה profound), אבל בסך הכל זה פרק טוב. ובגללו התחלתי לאכול תפוחים בחמאת בוטנים

תפוחים בחמאת בוטנים???

עוד לא החלטתי אם זה נשמע מגעיל או רעיון טוב לגלידה. בעיקר זה נשמע מגעיל.

AnnabeI Lee

New member
הו זה טעים מאוד!../images/Emo45.gif

תפוחים ירוקים כשהם בשלב החמוץ שלהם זה יאמי

Popeye78

New member
איך זה עובד?

פורסים את התפוח ואז מנגבים/מורחים על חמאת בוטנים? מורחים על התפוח השלם? ...

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo6.gif אני אישית לוקחת תפוח ירוק

וחמאת בוטנים בצלוחית ואז חותכת חתיכה מהתפוח ומורחת עליה חמאת בוטנים בעובי של חצי מילימטר אולי ונוגסת. יש משהו מאוד מעניין בשילוב של החמיצות של התפוח והטעם של הבוטנים וגם בשילוב בין האויריריות של התפוח והמרקם של החמאה.

AnnabeI Lee

New member
חחח נו הוא סתם מתלהב מכל מיני

דברים שהוא אומר ושואל אותו לשמו בתקוה שבעוד כמה שנים הוא יעבוד בשביל הנשיא.

דווקא משם התחלתי

משום מה פספסתי 2 עונות והפרק הראשון שראיתי היה Isaac & Ishmael. מיד הרגיעו אותי ואמרו לי שזה לא משקף את רמת הסדרה אז הורדתי פרקים מהרשת והשלמתי פערים מהר מאוד. השאר זה הסטוריה.

למעלה