קטע מוזר...

קטע מוזר...

כשרק הכרתי את י´ הוא סיפר לי שבלילות כשהוא יושב מול המחשב ולא שומע מוזיקה ברמקולים אפשר לשמוע קולות משונים ולא מובנים של דיבורים מהרמקולים. פעם באתי אליו בשעות הערב המאוחרות ובאמת נשמעו קולות מוזרים וזה לא רעש סטטי או צלילי מחשב, זה מן דיבורים כאלה לפעמים נראה שזה רק קול אחד ואי אפשר להבין כלום. י´ תמיד טען שהרמקולים קולטים רדיו. החלטתי לבדוק את העניין והכרחתי אותו להדליק רדיו ועברנו תחנה, תחנה ולא שמענו שום דבר שהיה דומה לקולות מהרמקולים.

עד היום לא יודעים..חחח

אין לאף אחד מושג. ולא תמיד יש את הקולות האלה ,זאת אומרת לא כל לילה זה פשוט מוזר ביותר.

scooby4

New member
אולי...

השכנים מדברים חזק?...פפפחחח....

שלום לכול האורבניים...

אני גיליוטין, אני חדש פה ונכנסתי מתוך סקרנות גרידא, אני לא ממש מאמין בכל הסיפורים האלו ובאופן כללי אני מאלו שמאמינים שלכל דבר בעולמנו יש הסבר הגיוני (אולי בגלל שאני בא מתחום המחשבים, שם הכול מבוסס על לוגיקה). בכל אופן, ניתקלתי בסיפור הזה עם הדיבורים דרך הרמקולים והייתי חייב להגיב בגלל שיש לי ידע מסויים בנושא. קרוב לוודאי שהדיבורים מהרמקולים הם אכן שידורי רדיו כלשהם, רק שזה לא חייב להיות הרדיו הרגיל שכולם קולטים (גלגלצ וכו´) במקרה של רמקולים של מחשב, שאין להם ממש סקאלה וכפתור בורר תחנות וכל יתר המרכיבים שיש ברדיו רגיל, ניתן לקלוט שידורים גם מתחומים אחרים כמו שידורים של המשטרה, מוניות, שדה תעופה (אולי יש אחד ליד הבית עם הרמקולים המכושפים?
) מכשירי קשר ומקורות רדיו נוספים בסביבה. יש מצבים שכיחים לחלוטין בהם הרמקולים מתפקדים כאנטנה, ומכיוון שהמגבר כבר נמצא בהם (רמקולים של מחשב מגיעים עם מגבר בתוכם בד"כ) נו, אז יש לנו פה מעין רדיו פרמיטיבי שמשמיע דיבורים שלא קולטים ברדיו הרגיל.... מקווה שלא בניתם על המקרה הספציפי בתור אגדה אורבנית רצינית
יום נעים

היי!!!

הרסת לי את כל הסיפור! מה התחלת לתת נימוקים לכל דבר ? לא יפה
אבל כנראה שאתה צודק בכל זאת.

צודק בהחלט

קרה לי כבר הרבה פעמים שנסעתי עם אמי בפיאט אונו הגעילה שלנו... והרדיו המוזר משהו שלנו התחיל לקלוט את נהגי המוניות.. שצחקו על ביבי בחדווה מרובה

31337hax0r

New member
גם לי קרה

וזה היה מהממיר של היס מהסלון,הממיר מחובר למגבר והמגבר מחובר חכרטיס קול שמן הסתם אליו חוברו הרמקולים,והמחשב היה מכובה,אין לי מושג איך או מה זה קרה אבל אני בטוח שזה לא רוח רפאים שמנסה להעביר לי שידורים מבריזה.

ST

New member
אצלי זה באמת.. ../images/Emo29.gif

אתם מוזמנים לבוא ולשמוע.. אם אני מחברת את האוזניות לרמקולים ומנמיכה את הרמקולים לגמרי, אני שומעת דיבורים באוזניות......

In Limbo

New member
פחחח.. זה כמו כששומעים מוזיקה לבד

בבית,כשאתם על המחשב או משהו כזה ושומעים באוזניות מוזיקה תמיד נדמה לכם שמישהו קורא לכם.. קרה לי אלף פעם שהורדתי את האוזניות ושאלתי את מי שהיה בסביבה אם הוא קרא לי, וכמובן שהוא לא... רעות.

green lantern

New member
עוד אפשרות:

רדיו פיראטי,אגב אני כמעט בטוח שלא ישבתם וחיפשתם בכל ערוצי הרדיו (אצי ברדיו יש 5) ובכל תדר אפשרי... גם לי זה קורה סדרך כלל אחרי שאני מדליק את הרמקולים הוא מחבר לחשמל.. אני קולט שידורי רדיו בערבית (אני גר לייד המון ישובים ערביים).. רוח מבריזה...חחח

mitzy miaoo

New member
אצלי זה באינטרקום

אני תמיד שומעת שידורי רדיו בערבית באינטרקום.

גם לי קרה הקטע עם הרדיו וזה קולט

שידורי רדיו באיזור אין הסבר אחר לכך עובדה ששמעתי ראיון בין אישה לאיש

pallidfool

New member
זה כן רדיו

אבל לא תדרים רגילים של תחנות... שדורים פרטיים, מכשירי קשר, אולי אפילו טלפונים...

טלפונים!

בדירה הקודמת שלנו היו מקומות בבית בו הקו שלנו היה עולה על קוים אחרים והיינו יכולים לשמוע שיחות. אה, אלו היו הימים...

Die † dIE

New member
גם אצלי.....

אצלי תמיד עולים על הקו. ואני תמיד שומעת את אותו זוג זקנות שמדברות על כסף....

למעלה