קטע מיומנה של איה הגינגית

אליחי 1

New member
קטע מיומנה של איה הגינגית

סיפור של פוצ'ו נכתב מהזיכרון . המקור ארוך וטוב יותר . יום אחד נשלחה איה הגינגית לעמוד בפינה . כבר חלף זמן רב מאז שנשלחה איה לעמוד בפינה , ובדרך כלל עונש זה היה משעמם . הפעם נכונה לה הפתעה , הפינה שאליה נשלחו תלמידי הכיתה , הייתה מכוסה בכתובות. עדנה כתבה : אני עומדת בפינה ומביטה סביבי אני רושמת על הקיר לחברה שלי . יוליוס רשם : באתי ראיתי רשמתי . יוסי בנאי כתב : הפינה משתלחנת* מולי. איתמר כתב : איתמר מקשקש על קירות . טל ברודי כתב : אנחנו על הפינה ואנחנו רושמים בפינה . מרותקת קראה איה את הכתובות שעל הקיר, ולא שמה לב שהמורה שמילקיהו , ששם לב שאין היא מקשיבה לשיעור, התקרב אליה . הוא שלח אותה למקומה וקרא את הכתובות . לפתע שלף את גלובוסו ** האדום, ורשם משהו בפינה . הצלצול קטע את השיעור, והמורה שמילקיהו יצא מהכיתה . התלמידים מיהרו לפינה לקרוא מה כתב המורה שמיליקיהו . בפינה רשם המורה : יש להקפיד על כתב קריא, ועל סימני פיסוק, ובפעם הבאה- נא להשאיר שוליים. כמעט טוב מאד . שמילקיהו. מה אתם הייתם רושמים בפינה או על הקיר, על מנת להעלות את הציון ,שנתן המורה שמילקיהו ? * משתלחנת לובשת צורה של שולחן. ** גלובוס סוג עט משובח בשנות השישים.

למעלה