קטע מנהלתי.

DarlingAdam

New member
קטע מנהלתי.

אני מבקש מכל חברי הפורום לנהוג בכבוד ובנימוס זה בזו, זו בזה וכו'. אני מנסה להחזיק אווירה נעימה וחברותית בפורום, אבל אני לא יכול לעשות את זה כל עוד הגולשים לא עושים את זה.

natali0106

New member
אז תדאג ש!!!

תדאג שהדנדשים בחיים יעשו קצת כבוד למבוגרות... לאלו שעברו את השינוי!! ולא יחשבו שהם יודעים הכול כי הדרך שלהם ארוכהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

DarlingAdam

New member
אני מעדיף לדאוג ש...

החדשים בפורום לא יציקו לאנשים רק בגלל שהם לא עשו שינוי פיזי. גם זו בחירה. ואני מעדיף לדאוג שאף אחד לא יציק לאף אחד, אם אפשר.

natali0106

New member
וגם תדאג ש!!

שאנחנו מייעצות ועוזרות שלא יקטלו אותנו ויקבלו את הניסיון שלנו בצורה יפה ולא קטלנית!!!! עם הייתה דואג לזה מהתחלה המצב הזה לא היה מגיע. ואם אתה לא משתלט על האנשים פה אז תפרוש ותיתן למישהי\י לנהל את החדר זה לא יכול להיות שטרנסיות יתנו מנסיונם ויצחקו וילאגו להם.

DarlingAdam

New member
"משתלט על אנשים"?

אני נראה לך כמו גננת? אני אמור לנהל פה פורום, לא מחלקה צבאית. אני לא צריך וגם לא רוצה להשתלט על אנשים. יש פה, כמו שכבר אמרתי, 2-3 אנשים שמחפשים לריב זה עם זה וכדאי שהם ייקחו את הריבים שלהם למקום אחר ועל גבי הפורום יתנהגו בנימוס. מעבר לזה? מעבר לזה כולם פה בוגרים ושלווים וחביבים, בד"כ. אפילו אני.

natali0106

New member
התכוונתי להשליט סדר!! חבל

חבל שלא התייחסת לעיקר רק לתפל חוץ מ"להשטלט" רשמתי עוד חברים כנראה שאינך מעוניין להגיב.

DarlingAdam

New member
הגבתי.

חבל שאינך מעוניינת להבין את דבריי. ישנה דרך פשוטה להשליט סדר. אני יכול לחסום מספר אנשים ויהיה פה שקט. אבל אני מאמין בבני ובנות חווה, ואני מאמין שכולם יכולים להתנהג בצורה מסוימת. חסימה היא אמצעי אחרון שאני ממש לא אוהב להשתמש בו.

DarlingAdam

New member
אבל מצד אחר,

למנהלים שם יש בטח פחות כאבי ראש ושנאה לאנושות ;)

natali0106

New member
סליחה עם כל הכבוד!!

עם כל הכבוד לך אדם לפי חוק בתפוז אינך רשאיי להעיף מישהו עם הוא לא קילל או ניבל את הפה, זה לגטימי שיש וויכוחים, וחילוקיי דעות. אתה צודק בדרכך, מקווה שאתה תידע להעמיד אנשים שמזלזלים בחבריהם במקום!! לילה טוב טליה.

.

לכל דבר יש חילוקי דעות וגם גבולות!שלא צריכים לעבור אותם

Yuval Y

New member
אדם ../images/Emo24.gif

אני מודה, אני מבקר מדי פעם בפורום, ואולי אני משוחד כי דמותך הווירטואלית מוצאת חן בעיני מה בעצם קורה כאן? על מה הריב...?
יובל

למעלה