קטע, מפרק ראשון, מסיפור שכתבתי!!!...

spinareo

New member
קטע, מפרק ראשון, מסיפור שכתבתי!!!...

© כל הזכויות שמורות בת האלפים בקי שאלד הייתה בת יחידה והקיץ היה קר באותם ימים.אביה נהרג במלחמה ואמה נשארה בחיים. יום אחד הלכה בקי ביער כדי לקושש עצים ופגשה יצור נאה בעל אוזניים ארוכות. באותו הרגע נזכרה במשהו מן העבר שאביה סיפר לה כשהיה חי: " את יודעת בתי, את לא מי שאת חושבת שאת, את לא מהעולם הזה , את לא אנושית, את מילדיו של האלף הראשון!" אבל אז , לא הבינה מהו אלף, עד שפגשה את הייצור עם האוזניים המוארכות. באותו הרגע היא ידעה שלא הייתה מהעולם הזה והבינה את דבריו של אביה. היא רצה הביתה כשהיא צורחת כדי לספר לאמה על המפגש עם הייצור ועל דבריו של אביה אבל... היא מצאה את אמה על הרצפה ללא רוח חיים, מעכשיו היא הפכה ליתומה... כאשר בקי התבגרה, התחתנה, והולידה ילדים היא עדיין לא שכחה את מראהו של הייצור עם האוזניים המוארכות ואת דברי אביה אליה. היא קראה לילדתה אנה, על שם אמה היקרה. באותם ימים אנה הרגישה שהיא לא שייכת אל עולמה ואל עמה אלא לעם אחר ברחבי הגבעות הסבוכות שעטפו את עירה מכל צדדיה. היא הרגישה שייכת למה שנמצא מעבר לגבעות אלה. יום אחד הלכה אנה לקושש עצים ביערות שמאחורי הנהר הגובל בין בית ספרה למנזר הנטוש לידו. שם, היא פגשה יצור בעל אוזניים ארוכות והיא הרגישה שראתה אותו בעבר.באותו הרגע, חלף זיכרון ישן מעברה הקודם: "אנחנו לא יכולים להחזיק בך כאן יותר זה מסכן את העם שלנו! ...", היא נזכרה גם בסיפורים שאמה סיפרה לה: על אלפים, מזימות , עליה כלא אנושית...והיא לא הבינה מה מתרוצץ בראשה... הסיפור מתחיל בילדה ושמה דנה היא הייתה ילדה עם אוזניים זקופות שאפיינו את משפחתה במשך דורות רבים. כמו שאר בני מינה היא הייתה נמוכה ורזה אך בשונה מהם היו לה עיניים סגולות ורודות שייחדו את משפחתה הקרובה בלבד. בשונה מהילדים האנושיים, בני עם העץ לא הלכו לבניין מיוחד לבית ספר , הם למדו בשטחים של בני האנוש: איך לגנוב ולא להיראות, איך להיעלם ולהופיע במקום אחר, איך לשרוד, והדבר האהוב על בני עם העץ: לצחוק על חשבונם של האיכרים. עיקר תעסוקתם של האלפים ולא רק של בני עם העץ היה משחקים וחגיגות. הם נקראים בני עם העץ כי מתחת לעץ אלון בודד נמצא עולם ומלואו המלא קסם ושמחה. עץ האלון ממלא תפקיד חשוב בחייהם כי הוא מספק להם מעבר בין שני העולמות... יום אחד האיכר ג'ו טבלר יצא למסע להוכיח את קיומו של עם נסתר הנמצא בי הגבעות הסבוכות שעוטפות את כפרו. חבריו לעגו לו, צחקו עליו, וצעקו לו בנימת לגלוג מאחור: "אולי תביא לי פיה ואתן לבתי במתנה ליום ההולדת שלה, אם תחזור עם פיה נמנה אותך לראש העיר ... של הטיפשים", אך האיכר לא התייחס וצעק להם בחזרה: "אם אחזור עם פיה אני לא אהיה פה אלא בארמון הפרטי שלי, על פסגת העולם, כמלך העולם". באותו היום דנה יצאה לשחק תופסת היעלמות (תארו לכם לשחק תופסת כאשר אתם באים לתפוס מישהו והוא נעלם לכם ומופיע במקום אחר) היא רצה עד שנתקלה ביצור מבחיל ועצום מימדים, אחד מהיצורים שהיה אסור לבני עם העץ להתקרב אליהם בשל גובהם, בן אדם! הוא רכן קדימה ותפס אותה לפני שהספיקה להיעלם. הוא ביקש בקול צורמני גבוה אך בנימת קול רגועה:(מה שנשמע לבני אדם חלש לאלפים נשמע חזק בגלל אורך וצורת אוזניהם)"הראי לי את מקום מחבואכם או שאשסה בך את כלבי הנאמן". "בסדר, בסדר" נרתעה דנה בקול מפוחד "אבל אני מפחדת ממנו אדוני" ממי? ממנו?!?" תהה האיכר "זוז מפה אריק ואמור לכולם שתפסתי פיה!" אך הכלב לא זע ממקומו כי היה עסוק בפרפר שנחת לו על קצה אפו "עוף מפה כלב סתום!!!" האיכר צעק, והכלב נבהל וברח כשהוא משמיע מאחוריו קולות ייבוב מבוהלים. דנה צחקה והם המשיכו ללכת. בדרך שאלה דנה את ג'ו אם הוא מעוניין בזהב שברשותם אך הוא הנהן בראשו ללא וענה שיש לו חשבון לא סגור עם מישהו, וכשסובב את הראש היא כבר לא הייתה שם. הוא צעק לה מאחור: "את עוד תצטערי על כך ילדה, אבל לא אני אהיה מי שיפגע בך אלא אחד מבני מינך!"הוא ידע שאסון מתקרב ודנה לא ידעה זאת אז אבל כשהיא תבין מה משמעות דבריו זה כבר יהיה מאוחר מדי…

spinareo

New member
הנה ההמשך!!!...

בוקר שבת אחד יצאה אנה ,בתה של בקי, לטייל בשדות האורז של האיכר ג'ו טבלר, הזקן המשוגע. בדרך ראתה אותו רודף אחרי משהו נמוך קומה נראה יותר כמו ילד מוזר עם זקן. האיש המוזר צחקק ונעלם.ג'ו נאנח וחזר לבקתתו בעוד אנה עוקבת אחריו. כשנכנס ג'ו הוא השאיר אחריו את הדלת פתוחה. אנה הציצה מבחוץ ולבסוף אחרי היסוס קל נכנסה. כשנכנסה אנה אמר ג'ו: ידעתי שתבואי שוב יום אחד. באותו הרגע נזכרה אנה במשהו ששמעה מן העבר: "אחרי המפגש הזה, הקיום שלך כאן כדנה הוא בלתי אפשרי, זה יחשוף את קיומינו!". אמה האלפית צעקה "לא, זו לא אשמתה תנו לה להישאר!"... האיכר ג'ו פתח בדבריו: "זה היה ביום קיץ חמים עוד לפני שהתחיל בו השלג. מיזורי, אשתי ביקשה לצאת לפארק. במשך הטיול ירד שלג קל, לא ידענו מאין זה הגיע ולמה. כל זה לא הפריע כמובן לתזמורת הקיץ ששנינו כל כך חיכנו לה. לאחר מכן בקיץ שאחריו התחתנו, גם אז ירד שלג. אחרי זמן מה נולד לנו ילד בשם סאם, אך אשתי לא שרדה את הלידה. כשגדל הבאתי אותו אל ואנסיניו אביו של ספינר. ואנסיניו החליט להוליד אותו מחדש ביקום התאום של כדור- הארץ, באישורי. ואז השתגעתי שאשתי ובני נלקחו מחיי והלכתי למצוא לי פיה כדי להתעודד. אני יודע שזה נשמע מוזר מעט, אך מי שראית בורח ממני בשדה היה אחד מאלה, מבני עם העץ". לפתע הבזק אור גדול היה והאיכר נעלם עם איש בעל אוזניים ארוכות. האיכר צעק "חזרי אלי דנה כי אשרוד!!!" . "אבל שמי הוא אנה " , והוא צעק לאנה בחזרה "אני יודע, ובקרוב גם את תביני למה קראתי לך דנה ". האור נעלם ואנה התעלפה! כשהתעוררה אנה לא הייתה עוד בבית האיכר ג'ו אלא בביתה. היא חשבה על מפגשה: "מי היה האיש הקטן? מי היה בעל האוזניים הארוכות? מאיפה מכיר אותי האיכר ג'ו?איך נוצר האור הלבן? איך מצאתי את עצמי בביתי שוב? איך עבר כלכך הרבה זמן, הרי הייתי בבוקר עם האיכר ג'ו? ולמה הוא קרא לי דנה?". אז, לכל השאלות האלה לא היו לה תשובות אך היא תמצא אותן כשתתבגר... יש עוד הרבה אני פשוט עושה אתזה בחלקים כדי להשאיר אתכם במתח!!!...

מקסים!!! כבר רואה את האיורים בעיניי רוחי.....

וכמובן... מחכה לקרוא את ההמשך תודה

spinareo

New member
והנה ההמשך!!!...

ביום שלישי, בין שעות הערביים הלכה אנה לשחק עם חברותיה ביער. כשהלכו חברותיה הביתה, החליטה אנה להישאר ביער. היא התיישבה על סלע ונחה . פתאום צץ מן העצים הקרובים יצור בעל אוזניים ארוכות כמו במפגש שלה עם ג'ו טבלר. הוא אמר לה: "בואי איתי יש לי משהו להראות לך", ועוד לפני שהספיקה לענות הוא חטף את ידה והתחיל לרוץ. מסיבה מסוימת לא התנגדה, אולי זה בגלל קסמם האישי של האלפים, בני עם העץ. הם נעצרו מול סלע גדול ועליו אותיות מוזרות. אנה ידעה שראתה אותם בעבר אך לא ידעה מתי ואם בכלל. היא התחילה לברוח אך היצור לא רדף אחריה כי ידע שתחזור. כשיצאה מהיער, רצה לכיוון הספרייה העירונית . אנה שאלה את הספרנית לגבי היצור המוזר שראתה. הספרנית כמובן לא האמינה שבאמת ראתה אותו, אך, בגלל היותה עוד ילדה לקחה אותה אל מדף הספרים על יצורים מוזרים. שם בחרה אנה את הספר "האלף הראשון". על הספר היה חרוט: "שנת 2000 " זה היה מוזר בעיני אנה הרי אז הייתה השנה עוד 1934. היא הגיע לפרק: "האמת" שם קראה על האמונה באלפים: "אלפים הם יציר פרי דמיונם של האיכרים במאות השלוש-עשרה והארבע-עשרה. הם המציאו מיתוסים אלו כי ראו שבני הכפר יצאו מעוותים והחשיבו אותם לעל אנושיים ולכן שרפו אותם... פתאום, אור גדול אפף את החדר בספריה וקול עמוק ורם נשמע:" אביה של בקי שאלד היה מבניו של האלף הראשון, הסיפור שהדהד בראשיי עמיתיו הוא שהוא נהרג במלחמת העולם הראשונה, אך לא כן! הוא הקים משפחת אלפים חדשה, משפחת העץ! הדור השלושה עשר ביקום החמישי והשישי יקרא הנבחרים..." הספר נסגר ונפל אך אף אחד לא שמע את פשר הדבר חוץ ממנה ומזיג , האלף שפגשה קודם לכן, שעקב אחריה והסתתר מאחורי ארון מדור הספרים על היצורים המוזרים. כשחזרה אנה הביתה וסיפרה הכול לאמה. החליט האלף שהגיע הזמן להעיר את כוחה של "מאיורה"...

spinareo

New member
כשאגמור את הספר אפרסם אותו!!!...

"מנטריו" סאם נולד למשפחה ממוצעת, שם נקרא ג'ק. ג'ק היה ילד רגיל לא מקובל במיוחד וציוניו היו ממוצעים. הוא היה חכם וחריף להפליא. כשהגיע לגיל שבע ניצח בתחרות הארץ לשח-מט. כשהגיע לגיל עשר החל לחלום חלומות שקרו באמת בעתיד הקרוב או הרחוק: "היא רצה ורצה והגיעה לקצה הצוק בניסיונה לקפוץ ו... מאיו התעלפה, הרי היו אלה חלק מכוחותיה שאותם תיעבה כלכך..." "ניצ'י המשיך להדוף ולהרוג אך הוא בתוכו התנגד אך ללא כל טעם. הוא ידע שנשלט על ידי אדון הרוע, אויב הציבור מספר אחת ביקום, ניטר!". ספינר היה בנו של החבר הטוב ביותר של המלך לשעבר. עכשיו התפקיד נופל עליו. ולא רק בהגנה ובעזרה אלא גם בהחזרת זכרונו למי שהיה פעם. "לאאאאאא!!!!!!!!" צרח ספינר, אביו נרצח מול עיניו של ספינר. ספינר ימלא את מה שאביו רצה, אך,מה שסולד באמת רצה זה למצוא את ספינר, האויב הבא של אביו, ניטר... יום אחד התיישב ג'ק על מיטתו כששמע קול קורא בשמו: ג'ק...ג'ק...ג'ק! מה!!!, ג'ק קפץ ממקומו. הוא ראה דמות מולו. ספינר התקרב אט אט וסיפר לו הכול ג'ק לא הקשיב לו מהתפעלותו משראה חייזר. אך זה לא היה חייזר זו הייתה ישות אור ישות בעלת גוף אתרי בלבד וחסרת גוף חומרי אך לכל סוג ישות,יקום משלה, היקום שממנו בא ספינר נקרא יקום "תודאקו"... כשחזרה אנה הביתה שמעה צעקות, כלים נשברים ואז שקט. כשנכנסה אנה לחדר שהיה מקור הרעש שני אלפים ממש עפו אליה! תפסו אותה בידיהם, העבירו יד אחת על מצחה ו... היא שכחה הכל והתעלפה. למחרת הלכה אנה לבית הספר אך עברה בקיצור דרך קטן. היא התיישבה ליד הסלע המוזר וחיכתה לזיג. פתאום קלטה מול עיניה כתובת בשפה שלא ראתה מעולם אך בכל זאת ידעה לקרוא אותה: "זיג, מבוקש על ידי מלך האלפים, חי! ,המביא אותו לכוד יקבל עיטור כבוד בשווי שלושה מטבעות זהב טהור!" "נו, אז מה כתוב שם?". אנה נבהלה היא ראתה לידה את זיג שצץ משום מקום. "כתוב שם שאתה מבוקש על ידי מלך האלפים" אמרה אנה. "טוב אז כנראה שנצטרך לסכל את מזימותיו לפני שנתיניו יגיעו אלי" אמר זיג והוסיף "קראי לי מה כתוב עכשיו, שם, על הסלע!". "טוב" אמרה אנה והחלה לקרוא: "היודע הסיסמא הקדושה יוכל להיכנס!"... "מנטריו!" צעק זיג, השער נפתח ושניהם נכנסו.

למעלה