קטע מפרק 2 של המשרד שעוד לא שודר!!!

want2know

New member
../images/Emo58.gif לפני קריאת התגובה לצפות בכל הפרק

אישית,לא אהבתי את הסוף של הפרק השני... זה לא נגמר ברגע רפלקיטיבי, מילות שאיכשה בצורה עקיפה מסכמות את הפרק על ידי אחת מהדמויות... ואבי יצא מ*כל בחינה* נמושה...כבר פרק שני שבו משפילים אותו חזק... מן הסתם ההשואה לגירסה המליחה ביותר,המאירקאית, בלתי נמנעת...כזה סוף לפרק לא נראה לי...לא הכי "משרדי", לדידי...:-\

want2know

New member
../images/Emo58.gif באופן כללי....

היו רגעים שממש הצחיקו אותי... ממש לא אהבתי ולא נראה לי סביר ש-ילנה ,כבעלת תפקיד בכיר, לא תפטר או לא תדרוש לפטר את האחראי על המחסן.... כזאת וולגריות וחוצפה בכלל ועוד מעובד שלה....היתה צריכה לפטר אותו על המקום!

ערוץ yes

New member
השוואה

היי, want2know, קודם כל אני שמחה שאתה מאוד שאתה צופה בסדרה ומביע את דעתך, זה בהחלט מבורך. שנית, זו לא השוואה אחד לאחד לגירסא האמריקאית. בסופו של דבר זה יוצרים שונים ותסריטאים שונים, והמטרה היא גם לפתח את התחום פה בארץ ולשנות ולגוון, ולא לשבת ולתרגם את התסריטים אחד לאחד, מסכים? :)

want2know

New member
בואי לא נגזים....:)

אין פה תרגום מילה במילה וגם לא הייתי רוצה שיהיה... אבל נראה לי שמה דיברתי עליו מבחית הסיום של הפרק, הוא די חלק מהפורמאט,כללית....מהנוסחה...המנצחת...ולכן נראה לי שזה לא הסתיים *משרדית*. הגירסה האמריקאית גם, בניגוד למה שקורה בינתיים...ה"לוזריות", פתטיות וכו' של הבוס מרומזת ומוסקת מהסיטואציות...מרומזת חזק אבל פה בצור הבוטה פשוט הדמויות יורדות עליו עם כינוי הגנאי.... עכישו,אהבתי מה שקרה סוף הפרק הראשון(בשני,כפי שאמרתי, לא אהבתי) עם המזכירה ואבי...והגיע לו...אבל! וזה אבל גדול...הבוז כלפיו,לדידי, יותר מידי בוטה...ואני מבין שבוטות זה כיבכול "ישראלי" והכל וישראלים באופן כללי ותר בוטים מהאירקאים, אבל....אה...לא יודע..:-\

want2know

New member
התגובות שלי וגם התגובהשלך נמחקו (???)

בכל אופן, ראיתי רק את התחלת התגובה שלך... "השוואה היי, want2know, קודם כל אני שמחה שאתה מאוד שאתה צופה בסדרה ומביע את דעתך, זה בהחלט מבורך. שנית, זו..." מה היה כתוב בשאר התגובה? ולמנהלת הפורום, פולינה, אפשר,בבקשה,לדעת מדוע נמחקו תגובתיי? זה לא הכי מעודד לכתוב פה...

want2know

New member
טוב,זה מוזר, התגובות חזרו, אפשר בבקשה למחוק

את התגובה הזאת וזאתי מעל זהאתי :) באג בתפוז....כשלחצתי על הקישור באימייל לראות את תהגובה זה אמר שזה לא נמצא וגם כאשר ריעננתי את העמוד פה בפורום...עכשיו סודר אל אולי זה משהו שיש להעביר לאנשים שאחראים על הצד הטכני של האתר.

למעלה