קטע מצחיק (קימבו)

doom23

New member
קטע מצחיק (קימבו)

http://mixedmartialartvideos.com/2008/06/01/brett-rogers-criticizes-kimbo-slice-video/ לא יודע מי זה כנראה לוחם אבל הוא אומר לקימבו בפנים שהקרב שלו היה זבל ... מתחמם העסק חח זה מצחיק

favor

New member
../images/Emo58.gif

כמו שאמרתי בפריוויו לאירוע. הבחור הוא ברט רוג'רס והעובדה שהוא נלחם באותו ערב לא מקרית, לדעתי הוא היריב הבא של קימבו סלייס. ואני חושב שהוא יחסל אותו.

favor

New member
וגם צריכים להבין

שהרבה דברים שם מתוסרטים, בכל זאת שואו וכסף זאת המטרה.

HendrixLostSon

New member
אז רגע..מישהו חוץ מברט ראה טאפ או לא?../images/Emo58.gif

כי לפי מה שראיתי, השופט שאל את קימבו אם הוא בסדר בחניקה והוא סימן לו שכן עם היד וזה נראה קצת כמו טאפ אאוט.

doom23

New member
רצים הרבה דיבורים ב אינטרנט

לגבי שהסימון הזה שקימבו עשה היה טפ אאוט לדעתי זה שטות אבל גם טומפסון הזה שאל את השופט DID HE TAPPED OUT ? בזמן שזה קרה .. אבל עובדה שהוא לא נראה גמור שלח מכות וברכיות מה נראה לכם טאפ אאוט או או קיי ?

גיא ע

New member
האמת שגם אני במבט ראשון ../images/Emo58.gif

חשבתי שקימבו נכנע, אבל כנראה שהוא גם אמר משהו לשופט. בכל מקרה הקרב הזה נראה FIXED, השופט יכל גם להפסיק בסוף הסיבוב השני וממש לא הייתה הצדקה להפסק הקרב, טומסון עמד על הרגליים. גם ההפסקה של לולר-סמית הייתה מיותרת.

raw is eyal

New member
ספוילר

אני מסכים ב100 אחוז שהיה כאן פיקס בקרב של קימבו הלוחם הכי פופולרי של הארגון עמד להפסיד את הקרב בהכרעת שופטים נכון שהיריב של קימבו היה במצב רע בסיום הקרב אבל קימבו תפס אותו פעמיים בסיבוב הראשון ובתחילת השני במצבים דומים ולא הצליח לסיים אותו ניראה לי שהופעל לחץ מלמעלה למכור את הקרב לקימבו בקשר לסימון שקימבו היה בחניקה זה ניראה לי לגיטימי ובשום אופן לא טאפ אאוט כי אין לו יכולת לדבר יותר מדי בגלל החניקה והמגן שיניים והשופט לא יכול לראות את פניו לכן זה הגיוני שהוא יסמן לשופט שהכל תקין כדי שלא יפסיק את הקרב

למעלה