קטע מצחיק

הרמינה 1

New member
קטע מצחיק ../images/Emo107.gif

הבוקר, יום שבת, קמתי בשמונה בערך כדי לרדת למטה עם כלבתי האהובה. בעודי מטיילת איתה בשדה, ראיתי מרחוק אבא שנוסע על אופניים עם ילד קטן מאחור. מצאתי את עצמי חושבת בשקט, באינסטינקטיביות - "איזה באסה לו שהוא צריך לקום ביום שבת בבוקר כדי להעסיק את הילדים שלו". ואז עיניי נחתו על הכלבה שלי וקלטתי שמצבי לא ממש רחוק משל אותו אבא "מסכן". השעה היא שמונה בבוקר, יום שבת, ואני על הרגליים - בדיוק כמוהו. אני כאן בגללה (הכלבה), הוא כאן בגללו (הילד). מצאו את ההבדלים.

QueenOfMagic

New member
יש לי כמה הבדלים בשבילך

דבר ראשון את יכולה לצאת מהבית ולהשאיר את הכלבה ואת יודעת שהכלבה לא תשרוף את הבית ולא תצתרכי בייביסיטר. את אולי מדברת עם הכלבה שלך, אבל הכלבה שלך לא ממש מדברת איתך. מה שאומר שיש לך פה אוזן קשבת נטו ובזמן שלילד את חייבת לתת לו את צומת הלב הדרושה לכך. לכלבה אין חברים שאת צריכה לתאם פגישות עימם או הוריהם של החברים. את לא צריכה לארגן ימי הולדת, ללכת לבית ספר ליום הורים, לחתל את הכלבה שלך. היא לא בוכה באמצע הלילה שהיא רעבה. ואם יש עוד משהו שאת צריכה למצוא בו את ההבדלים אני מוכנה לשבת על כך 5 דקות (הכל מניסיון עם 3 אחייניות מצד אחד ועוד שניים חדשים מצד שני).

הרמינה 1

New member
לא צריך להיות כאלה לוחמניים

את לא צריכה להסביר לי כלום. אני יודעת לחשוב לבד ועושה את זה לא רע עד היום, תודה. אני זו שעושה מדי יום את מסע ההסברה לסביבה למה אני מוכנה ורוצה שתהיה לי כלבה ועם זאת לא רוצה ילדים (כי לאנשים סביבי לא ברור איך יכול להיות מצב כזה). אני זו שצריכה להסביר מדי יום את ההבדלים שבין כלבה לילד, כי לאנשים זה משום מה נראה אותו הדבר - אותה השקעה, אותה מחויבות... סתם רציתי לשתף במחשבה רגעית שעברה לי בראש בסיטואציה שבה אני ואותו אדם מצאנו את עצמנו מחוץ למיטה ביום שבת בבוקר. כל אחד מסיבותיו שלו.

QueenOfMagic

New member
אני דווקא כתבתי בנימה מבודחת

את האמת שדיי רציתי להגיד לך כמה כייף לך. אבל לא משנה...בכל מקרה אני בטוחה שאת מתודדת עם אנשים יום יום לגבי העיניין הזה. אני בטח לא התכוונתי להיות לוחמנית כלפייך להיפך

הרמינה 1

New member
כנראה שהיתה אי-הבנה - הפסקת אש|חיבו

למה רצית להגיד לי שדווקא כיף לי? פיס, שלום, הפסקת אש ושיהיה לך רק טוב.

QueenOfMagic

New member
למה רציתי להגיד לך שכייף לך?

לא יודעת נשמעת מדוכדכת קצת לגבי הכלבה. רק רציתי לעודד אותך שלגבי הכלבה זה ניגמר בטיול. ולגבי ילדים זה אחרת..וזה הרבה יותר קשה. חוצמזה אני בכלל בנאדם של חתולים וכרגע מנמנם לי חתול לבן על המיטה שמוסר לך ד"ש ואומר :"אותי בכלל לא צריך להוציא לטיולים" למרות שאני כן מוציאה אותם לטייל ברצועה מיוחדת כדי שיהנו קצת מהשמש ויאכלו קצת עשב.

הרמינה 1

New member
בטח התכוונת אליי כשכתבת - ../images/Emo6.gif

שאנשים לא מבינים בדיחות ולכן את לא כותבת אותן יותר...

QueenOfMagic

New member
ואני כמו טיפשה

ממשיכה לכתוב בדיחות... אבל לא נורא...חוש ההומור שלי מפותח יתר על המידה. בכל מקרה אני מקבלת את חיבוקך ומזמינה אותך לקפה וירטואלי יחד עם עוגה
באסה לקחו לי את העוגה קחי
במקום..

מה שמצחיק כאן זה לא המחשבות שלך

אלא העובדה שאני מסוגלת לקבל את הבחירה שלך בדיוק באותה המידה שאני מקבלת את הבחירה שלו, אבל רוב בני האדם יקבלו בקלות את הבחירה שלו (עם כל העול המשתמע ממנה), אבל לא יקבלו את הבחירה שלך (ושלי) באותה הקלות. בעצם, זה לא כל כך מצחיק. זה עצוב.

למעלה