קטע מצחיק...

קטע מצחיק...

זה ספורט, זה אמריקאי וזה אלים אז על תגידו שזה לא קשור. וזה מצחיק

omrili77

New member
המממ... התמכרות ליוטוב...

למה זה מוכר לי...? אה, כן, תן לי לנחש, צריך ללמוד למבחן וממש אין לך כוח?
לפחות זה מה שהביא אותי לפה...

ניחשת נכון!

בדיוק עכשיו יש קובץ וורד פתוח שלא כתבתי כלום חוץ מהשם שלי ואקספלורר שפתוח על יוטב. זה גיאוני! כל דבר ביקום שאי פעם הוקלט אפשר למצוא שם! הנה כתבה שלמה מESPN.קום. יש שם הרבה שטויות אבל גם הרבה דברים מצחיקים לאללה(כמו הילדון המסכן הזה שאיכשהו הגיע לטלויזיה).

אגב מי שלא מכיר את הסיפור של

Len Bias הוא נבחר ראשון בדראפט באמצע שנות השמונים ואז מת באותו לילה ממנת יתר.

omrili77

New member
סיני חלאס, אני צריך ללמוד! ../images/Emo8.gif

אי אפשר ככה...
שנאמר: די... תמשיך...

גם אני צריך ללמוד!

אבל אני רק חורש על הדבר הזה. שים לב למספרים 19, 22, 24, 9, 2,30, 32, 33 וגם 5 ו-2 מהבונוסים. בקיצור כל מה שמופיע בכתבה הזאת חמוד לאללה!

omrili77

New member
אתה איש רע ואכזר ../images/Emo3.gif

טוב די, הגעתי עד מס' 7 ועכשיו אני אנסה להפעיל פה קצת משמעת עצמית ולדחות את השאר עד אחרי המבחן האחרון ביום ג'. Wish me luck. דרך אגב אני הייתי ממליץ על RBI Baseball/Game 6 do-over (זה בתוך מס' 2), שלא לדבר על מס' 6 שחייבים להשיג ב-DVD...

ESPN

New member
וזה כבר סתם מבאס

חוץ מהקטע הזה שבן ווטסון מגיע משום מקום ונכנס בביילי. כל פעם מחדש אני לא מבינה איך הוא הגיע אליו. ועכשיו אני אכבה את המחשב ואלמד למבחן. אני אכבה את המחשב ואלמד למבחן.אני אכבה את המחשב ואלמד למבחן.אני אכבה את המחשב ואלמד למבחן.אני אכבה את המחשב ואלמד למבחן.אני אכבה את המחשב ואלמד למבחן.אני אכבה את המחשב ואלמד למבחן.אני אכבה את המחשב ואלמד למבחן.אני אכבה את המחשב ואלמד למבחן.אני אכבה את המחשב ואלמד למבחן. אני רק אבדוק קודם מיילים ואם יש משהו חדש בעוד כמה אתרים ופורומים.

ESPN

New member
מעולה ../images/Emo45.gif

יש משהו נורא פתטי בשחקני בייסבול שהולכים מכות. כאילו בכוח להוכיח איזה גברים הם. (כי לזרוק קסדות אחד על השני ממש מוכיח את זה. NOT). בכל מקרה זה באמת מצחיק. גם אני מאלה שאמורים ללמוד למבחן ואין להם כוח.

omrili77

New member
הכי צחוקים זה

שהם כאילו מפתיעים: "לא קרה כלום, לה לה לה... אני הולך לי לבסיס, לה לה לה... א-הא! לא אני לא, אני רץ עכשיו 10 מטר במהירות של אנטילופה (גוססת), ובטח לא תהיה מוכן כשאני אגיע אליך אחרי שעה... היי, רגע, מה זה? עזוב אותי! אני אמור להרביץ פה! איך ידעת שאני בא?!" בקיצור, מגוחך. אפילו היפני (או שמא קוריאני?) עם הבושידו עשה לעצמו בושות. היחיד שהבין את עקרון ההפתעה הוא זה שהרביץ לתופס, זה הרי פי 100 יותר מפתיע (אבל הכי לא קשור לכלום...)! אה כן, וכל הזין בניהול פיננסי...

למעלה