קטע מרגש תאמרו לי מה דעתכם.

אניי19

New member
קטע מרגש תאמרו לי מה דעתכם.

אמא אמא שלי הייתה האדם הכי משמעותי בחיים שלי . לפני כל החלטה או מעשה שעשיתי היא הייתה בראש שלי, אומרת לי אם זה טוב או רק או אולי... היא תמיד הייתה מעירה אותי בבוקר עם החיוך רך ואומרת לי "קום ילד" ,היא תמיד הייתה אומרת לי שאני הבן אדם שהיא הכי אוהבת בעולם,שאני החיים שלה, האוויר שלה. לפעמיים אני יושב לבד וחושב למה ?, אם היא כל כך אהבה אותי אז למה דווקא ככה. יש המון אנשים שאומרים " מסכן הוא חי בלי אמא" אבל הם לא מבינים שאני חי איתה כל הזמן , יותר מכל אדם אחר באותו היום כשחזרתי הביתה הבית היה נקי ומסודר,האוכל החם חיכה לי על השולחן כמו בכל יום ורק היא לא חיכתה לי .על המיטה שלה היו השרשרת שלה ומכתב שהיא כתבה לי,היה להם את הריח שלה ,ריח שהכרתי ממש מקרוב.בכתב היא כתבה לי שהיא הייתה חייבת לעזוב ושלא הייתה לה ברירה .אבל משהו בפנים הרגיש לי שהיא מאושרת. לפעמים אני חושב בשביל מה אני צריך אותה בכלל .אבל עם הזמן הבנתי שזו הייתה החלטה שלה. ולמרות זאת זה כואב לי, אני כל כך רוצה להגיד לה כמה אני אוהב אותה וכמה אני מתגעגע ורוצה לחבק אותה. אבל כנראה שאני לא אזכה לראות אותה יותר,מה שיישאר לי ממנה זה רק זיכרון , זיכרון מתוק מהאדם שהכי אהבתי בעולם. אמא שלי.

tomi127

New member
מרגש עד דמעות אפילו

הצלחת באמת לרגש אותי!! אני יכול להזדהות עם החוויה הקשה והכואבת. באמת מקסים!!

למעלה