קטע משעשע ותמוה מהפרק האחרון

קטע משעשע ותמוה מהפרק האחרון

כשג'ק מילא את בקבוקון המים והביא אותו להארלי על מנת שיהיה הג'ייקוב החדש. הצחיק אותי שהארלי שתה ואמר: "זה הכל?" ושימו לב שג'ק לא בירך על המים בעוד שהאמא בירכה על היין כשהביאה לג'ייקוב לשתות ממנו וגם ג'ייקוב בירך על המים כשהביא לג'ק לשתות ממנו...

JohnLocke

New member
בכל פעם מדלגים על חלק אחר מהתהליך

חשבנו שהיין חשוב, אבל ג'ייקוב נתן לג'ק לשתות סתם מים. חשבנו שהברכה חשובה, אבל ג'ק נתן להארלי לשתות בלי ברכה. בטח בפעם הבאה הארלי רק ייגע במישהו ויגיד לו "עכשיו אתה כמוני, dude".

GeJuFan

New member
לקח חשוב נלמד מההודעה שלך..

לא לשתות את קפה הבוקר כשקוראים הודעות שקשורות להארלי. זה מתכון בטוח לכתמי קפה על המסך

n o g a m o o n

New member
לא בדיוק ככה

במקרה ולא שמת לב, בתחילת הפרק רואים את ג'ק עומד בתוך המים וממלמל ( מתפלל? מברך?) ואז מופיע סוייר ושואל אותו אם הכל בסדר. כנראה שאחרי שקיבל את ה"ידע" הבין שהוא עצמו לא נועד להיות השומר בירך את המים כדי שיוכל אח"כ לתת אותם למי שצריך.

JohnLocke

New member
ייתכן, אבל זה לא היה באותו מקום

אולי הוא בירך את כל המים באי?

n o g a m o o n

New member
סביר להניח שזה היה באותו מקום

כי לשם ג'יקוב לקח אותו. צריך לראות שוב את הסוף של הפרק שלפני ואת ההתחלה של זה רצוף כדי לראות אם זה היה באותו מקום. בכל אופן אחרי עוד קצת מחשבה , נראה לי שזה לא היה קשור לכלום, "ההכתרה" של הארלי, זה היה רק משהו סימלי כדי שהוא ( הארלי) יבין שנבחר. כי לא משנה מה ג'ק היה עושה הארלי הוא הנבחר וזהו. יכול היה אולי לשים לו יד על הראש ולהגיד לו שהוא הנבחר. או לתת לו עלה מהעץ שילעס
אבל בחרו לקחת את המוטיב הנוצרי של מים קדושים.

CallMeCavanaugh

New member
לא אותו מקום

ג'ייקוב הכתיר את ג'ק במקום מסויים, ומשם הם הלכו למערה עם האור. ג'ק הכתיר את הרלי ממש בפתח המערה.

cundason

New member
בגלל זה בקטע הזה בדיוק

בשידור שהיה בבוקר, קיבלתי SMS מחבר שצפה בביתו "הוא לא בירך כבוד הרב, DUDE!"

myaron

New member
אני הייתי בטוח

שבן יחטוף את הבקבוק וישתה בעצמו וסופסוף יהיה הבוס.

utallking2me

New member
ובכלל למה בן סחב איתו את הבקבוק

המז'ייף הזה שפתאום שלף שנראה שעבורו עליו כמה שנים טובות ללא ניקוי

JohnLocke

New member
רואים את בן לוקח את הבקבוק הזה בפרק 7

הוא מחטט במחנה הישן של סוייר, רואה חוברות פורנו ישנות וספר, ואז מוצא בקבוק מים של אושיאניק ששכב שם 3 שנים.

למעלה