קטע משעשע ...

Aviad1987

New member
קטע משעשע ...

בעצם לא. ראיתי השניה "משמר המפרץ" (כן כן!!) ויש שם דמות בשם סאמר והיום אני חושב שהחבר שלה (לא הייתי סגור על כל הפרטים) הביא לה סירה בשם - summer breeze.

f10

New member
אם אני זוכר נכון

הסאמר במשמר המפרץ הייתה פצצה (בלונדינית, עיניים כחולות/ירוקות, אם כי די נמוכה), בניגוד לסאמר ב The O.C., שבה אין שום דבר מיוחד.

Aviad1987

New member
אממ

אתה קורא לבלונדינית עיניים כחולות ונמוכה - מיוחדת? ת'אמת הסאמר ממשמר המפרץ נראית טוב. לא הייתי מגזים ואומר פצצה. היא גם רחוקה מלהיות מיוחדת :| אבל כן - היא כוסית

f10

New member
אמממ

הגובה לא ממש משנה לי בנשים, כל עוד הגובה לא חריג באופן קיצוני למעלה או למטה (
רגע, לך הוא משנה
) וכן, מיוחדת בשבילי היא: בלונדינית, עיניים כחולות/ירוקות, פנים יפות (שטחי או לא, זה הטעם שלי. ותודה לחברה המערבית שהביאני עד הלום
)

מיוחד? =/

היא ממש לא מיוחדת. מה מיוחד בלהיות נמוכה עם פנים שמנמנות ותווי פנים גסים? היא רחוקה מלהיות מיוחדת X:

f10

New member
יש דבר כזה מיוחדת

פה. אם כי זה נכון שההגדרה של פנים יפות היא קצת קשה (צריך סימטריה, צבע בהיר וזוהר, פרופורציה בחלקי הפנים, ועור חלק)

בשבילך, אבל...

בכלליות אין הבדל בין דוגמנית יפהפייה לשחקנית יפהפייה. כולן יפות. יש כאלה יותר, יש כאלה פחות אבל בכלליות כולן מהממות! לפי ההגדרה שלך זאת אישה מיוחדת אבל זה עדיין לא הופך אותה לבאמת מיוחדת. ולכן ההיא ממשמר המפרץ לא מיוחדת אבל היא באמת יפה מאוד (למרות שלא ראיתי אותה) וכן גם כל שאר הנשים.

f10

New member
צריך את מה שרשמתי בשביל יופי

זה לא אומר שסאמר (ממשמר המפרץ) היא הכי מיוחדת שבעולם, אבל יש בה משהו יפה, ובטח שיותר יפה מסאמר (רייצ'ל בילסון, OC), שבה אין שום דבר מיוחד.

באף בחורה אין משהו מיוחד...

ולא ראיתי את ההיא ממשמר המפרץ אבל אני בטו שרייצ'ל בילסון יותר יפה ממנה....

f10

New member
אתה רוצה להגיד לי

שאין אף בחורה בעולם שמוצאת חן בעיניך
וסמוך עליי, רייצ'ל בילסון לא יותר יפה ממנה.

אני אמרתי את זה?

יש הרבה בחורות שהם יפהפיות מהממות אבל אף אחת מהן לא מיוחדת כי אין כזה דבר! מה מיוחד בדוגמנית א' מדוגמנית ב'? שום דבר אבל שתיהן יפהפיות! ואני בטוח שרייצ'ל בילסון כן יותר יפה מההיא ממשמר המפרץ...

אתם לא מבינים

שייחודיות זה דבר אינדיבידואלי? כל אחד רואה "מיוחדת" בדרך אחרת.. אז בשבילו צריך עיניים כחולות ושיער בהיר ופנים יפות, ובשבילי צריך דברים קצת אחרים.. לכל אחד המיוחדת שלו. אין דבר כזה "אין דבר כזה מיוחדת" עובדה.

אה וד"א

לדעתי אתה מתכוון פשוט ליפה ולא למיוחדת כי מיוחד זה משהו נדיר, משהו שלא רואים כל יום ובלונדינית עם עיניים כחולות ופנים יפות אתה יכול למצוא בכל מגזין

f10

New member
בלונדינית עם עיניים כחולות

אפשר למצוא הרבה, אבל בלונדינית עם עיניים כחולות ופנים יפות - לא. ולמצא במגזין זה לא חכמה. צריך בחיים האמיתיים, לא

למעלה