קטע משעשע ...

LemonLimeLilach

New member
אתה חושב שמישה מהממת, לא?

אז כרגע סתרת את עצמך כי בה אין אפילו טיפת סימטריה. או פרופורציה
וממתי צבע בהיר = יפה? אולי לדעתך. כי לדעתי לבן זה לא משהו בכלל ושזוף זה הרבה יותר יפה.
 

f10

New member
מישה יפה

וסליחה, אבל היא גם פרופורציונית וסימטרית (ואני מקווה שאת מבדילה ולא מתבלבלת בין המונחים). זאת טעות לקשר בין פרופורציה וסימטריה, לבין הבעות פנים. היא עושה פרצופים במהלך המשחק. זה לא אומר שאין לה פנים סימטריות ופרופורציונית. גם ג'יזל יכולה לשחק ולעשות פרצופים. זה יעשה אותה לא פרופורציונית וסימטרית (ולא יפה)
עור בהיר = הכוונה אחיד (בצבע ומרקם. ללא נק' יוצאות דופן). אבל אם כבר אנחנו על הנושא, עדיף בהיר. וסאמר שמנה, בניגוד לגוף החטוב של מריסה.
 
להגיד שסאמר שמנה

זה כבר שטות רצינית. אתה יכול לא לאהוב את הדמות ואת איך שהיא נראית אבל שמנה היא לא.
 

f10

New member
סמאר שמנה. זאת עובדה.

אני לא מתכוון שהיא בהמה, אבל היא שמנמנה (בניגוד למריסה, אלכס, גיז'ל
)
 

f10

New member
בתמונה אחת ממאה היא תפסה פוזה

עם הגוף והכניסה את הבטן
אבל אם תסתכלי לפנים, לא תהיה לך בעיה.
 

f10

New member
../images/Emo26.gif

אולי די לקחת תמונות שבהן היא מכניסה את הבטן בכוונה
א. רואים בבירור שהפנים שלה שמנות בתמונה הזאת. ב. רואים בבירור שהיא מכניסה את הבטן.
 
היא לא שמנה...

בכלל! אתה כנראה (לא כנראה, בטוח) הבנאדם היחיד בעולם שחושב שהיא שמנה. וזאת עובדה (בלי אילנה דיין).
 
ואני בטוח שאם הוא לא...

היה כותב את זה אתה לא היית מוציא כל קשר בינה לבין בולדוג. ד"א, היא לא שמנה ואתה ממשיך לדבר שטויות. אתה היחיד שרואה בה שמנה למרות כל התמונות וכנראה שאתה עושה את זה רק בגלל שאתה שונא אותה אבל זה לא תירוץ. שמנה היא לא ובולדוג היא לא ושטויות אתה כן מדבר וזאת עובדה שכל אחד שפוי בפורום הזה יכול להסכים איתה!
 

f10

New member
היא מזכירה לו בולדוג

לא אמרתי שהיא מזכירה לי, אבל זה מראה שאני לא היחיד שחושב שהיא מכוערת. היא שמנה. בר רפאלי היא כבר לא תהיה (עם כל הכבוד להצלחה של סאמר, בר רפאלי היא פצצת עולם)
 
למעלה