קטע קטן שלקוח מספר שיוצא בקרוב

מתוח

New member
קטע קטן שלקוח מספר שיוצא בקרוב

אם אני לא יעלה את זה כאן הוא יהרוג אותי מה אתם חושבים על הקטע הבא ? (אני מחויב להדגיש שהוא אינו מהתנשאות) איזה חיים יש לי: הם רדודים, חסרי טעם, ריקים וכל הזמן בפיגור מאחורה אולי חיים כמו שיש לה שווים יותר : היא קמה בבוקר, לפחות עם חיוך מתקלחת מתבסמת לובשת עוד חוטיני מהמגירה כדי שבשיעור אנגלית כולם יסתכלו ויתלהבו במיוחד השווה מאחורה זה שראתה במסיבה האחרונה, מספרים עליו שיש לו תיק אישי מלא הפרעות הוא מסוכן אבל שווה, ואם אני אתו כולם יסתכלו ובטח שאני אתן לו אחרי שבועיים שנהיה חברים, אחרת יחשבו שאני מפחדת, ילדה קטנה , אבל עם אני נותנת אני שרמוטה? לא זה לא שהוא יספר למישהו . העיקר שיאהבו אותי על פי האופי שלי. ואז היא הולכת לאוטובוס מנשקת בב''ס כל ידיד מסתכלת מדי פעם אם החוטיני עוד מבצבץ החוצה ושהצללית שלה לא נהרסה . כי היא מבוגרת היא לא תבדוק עם יש דרך אחרת לחיים . כולם הולכים בזאתי אז גם אני אלך בה ולא בגלל כולם אלא בגלל שזו הדרך היחידה שאני מכירה וראיתי שעובדת ובס''ך הכל ככה אני הכי אוהבת את עצמי הכי נהנת אני שווה אני מלכה שמה זין על כל העולם בטח ששוה להיות אנוכית מה יכול להיות יותר חשוב ממני ?. מצחיק לראות על איזה שטויות אני חושב כדי להעביר את הזמן אני לא מתנשא חס וחלילה, אבל לך תסביר את זה לאחרים . אז בעצם שחושבים על זה יותר טוב בדרך הזאת . היא לא שואלת את עצמה כלום, לא מתחבטת בשאלות מטומטות וטוחנת כל כך הרבה כאב הספר בקרוב והוא ממש יפה לדעתי למרות הדברים המזעזעים שבו

למעלה