קטע קישור....

d@r121

New member
קטע קישור....

אז ככה, ערכתי סרט ווידאו (שבקרוב תזכו לראות..) והוספתי לו מוזיקה. הבעיה מתחילה כאשר יש שני סוגים של מוזיקה הראשונה- פופ פרוע כזה...(the Knack - my sharona למי שמכיר) והשני יותר לכיוון הרוק השקט (אלאניס מוריסט) בינהם יש רווח של דומייה שנראית מאוד לא מלוטשת השאלה היא מה אפשר לשים באמצע כדי להחליק את השקט (בכוונה יש בקטע הזה הפרדה בין המוזיקה) תודה

הממ... ../images/Emo16.gif

זה די תלוי מה רואים בוידאו עצמו, אבל יכול להיות שאיזה סאונד שיש ב"שלג" בטלוויזיה, או ביפ כזה, או "אפקטי" סאונד קצרים מהסוג הזה יעשו את העבודה, ויכול להיות שפייד קטן גם יוסיף. אני מציע שתנסה את האפשרויות ותראה מה נשמע הכי טוב..
ניר

GGOODD

New member
אז ככה...

יש לך כמה אפשרויות אם אתה יכול לשחק עם מהירויות של הסאונד הייתי מציע לך את הקטע של הסוף של שיר הפופ לעשות לו מין ירידה דרמטית במהירות כדי לסמל רגיעה בקטע, ואז להתחיל ישר בקטע הבא... אם לא, אתה יכול לשחק בכמה זמן בעצם יהיה חושך כדי שלא יראה לא מלוטש... ככה שההפסקה תראה לעניין ולא בשביל הפסקת שיר. ואתה גם לא חייב שתהיה הפסקה עם השירים ביחד עם בלק, אתה יכול להביא את השיר מיד עם הכנסת קטע חדש! יעני להתאים את מה שרואים על המסך למוסיקה... מקווה שעזרתי, בהצלחה!

אתה מעוניין בתוספת של סאונד?

יש לך אפשרות לנסות לשלב את זה עם באסים... זה יכול מאוד לעזור בקישור, (ולהאט את הקצב, לפי הצורך) אוו פייד לבן (קח תמונה בצבע לבן וכו'...) וירידה חזה של המוזיקה עוד ליפני הסייום, והתחלה של הסאונד גם אחרי הפתיחה של השיר, דיזולב ארוך, מקווה שאמרתי משהו נכון, ושיכול לעזור... ; ))

pinoki

New member
אני הייתי מציעה

לשחק עם המהירות הוידיאו... כאשר המוזיקה מהירה לעשות , לשים קטעים מהירים , או להגביר את המהירות של הוידיאו. וכאשר המוזיקה איטית לשים קטעים איטים לא קיצביים, ואפשר גם בסלו מושיין. מה שהכי הייתי מציאה, כאשר יש הפסקה במוזיקה, לשים קטע ממש שנראה כאילו מהיר, ולהקטין את המהירות שלו, זה יכול לצאת ממש יפה, לשים סלו מושיין. בהצלחה

למעלה