קטע קצר ממעריב לנוער

Iris Carmon

New member
קטע קצר ממעריב לנוער

"שחקנית הטניס המהממת אנה קורניקובה תככב בקלים ללהיט הבא של אנריקה איגלסיאס, ´Escape´...." השאר לא קשור

רפי2002

New member
רק עניין של זמן

עד שקורניקובה תפרוש מקריירת הטניס, ותפרוש לעולם הזוהר....

Kgt1

New member
קריירת טניס?????????????????????

הייתה לה כזו אי פעם?????????? ברוך השם בשבילה שיש לה כזה טוסיק מדהים אחרת הבחורה הייתה חולבת עיזים ולא יותר. לטניס מעולם לא היה לה קשר...

רפי2002

New member
לא לא...

נראה לי שאתה קצת מגזים....היא בכל זאת שחקנית טניס.... ואם אני לא טועה, ממוקת יותר גבוה מאשר אנה שלנו...לא? אן ספק שעולם הזוהר קצת הפריע לה להתקדם....אבל, נראה לי שמבחינה כלכלית, היא כבר מסודרת בכל מקרה.....

תגובה לרפי

לפי מה שאני זוכר, אנה קורניקובה במקום 70 בערך........ אבל יש לה יכולות להגיע רחוק, עובדה שהיא הייתה בין ה 10 הראשונות בעולם

קיר קמט

New member
המקום שלה בעשירייה זה בדיחה

וגם אחת לא מצחיקה. איך שחקנית שלא זכתה בטורניר אחד מאז ומעולם מגיעה לעשירייה ?! וגם לא הבנתי את התקיעה של מרטינה הינגיס במקום הראשון שם בראש המצעד של הנשים , גם כשהיא לא זכתה בטורנירי גראנד סלאם כבר די הרבה זמן (עכשיו נזכרו להוציא אותה , סוף סוף).

רפי2002

New member
סליחה!!!!!!

למה הינגיס הייתה מקום ראשון?? כי תקופה מסויימת היא הייתה השחקנית הכי טובה בעולם...ואף שחקנית לא יכלה עליה.... נכון, ששנה שעברה היה לה תקופה רעה....ובגלל זה היא לא מקום 1.... אך, אל דאגה, השנה היא חוזרת למקום 1, אחלה שחקנית!!!

קיר קמט

New member
אוקיי , הגיע לה להיות מקום ראשון

אבל לא כל הזמן שהיא הייתה ! דחילק , שנה ומשהו לא זכתה בשום גראנד סלאם , איך היא לפניי קפריאטי שזכתה בשלוש גראנד סלאמים בשנה אחת ?!

רפי2002

New member
הבעיה

בחוץ מונוס וויליאמס לא היתה שחקנית שהפגינה משחק מצויין לאורך השנה... והנקודות התחלקו בין הרבה שחקניות...זאת הייתה הבעיה...

קטע קצר ממעריב לנוער

ממתי הכתבה? אחותי קוראת ולא קראתי בשבועיים שלושה האחרונים

Iris Carmon

New member
זו לא כתבה

מהעיתון החדש של יום רביעי-חמישי יש את המדור שם פה זה רכילות מחו"ל זה נמצא שם... ואם תשימו לב יש שם גם על אלייג´ה ווד הוא כזו כוסון!!!!!!! ומזל טוב לו, ב-28 יש לו יומולדת כולם ללכת לראות את אחוות הטבעת (או כמו שרבים פשוט קוראים לזה-שר הטבעות)!!!!!!!

למעלה