קטע שאני חייב עליו פידבק.

Cruvi7

New member
קטע שאני חייב עליו פידבק.

ג'אזי כזה, די בסיסי, וזו רק טיוטה. יש שם חלק מעבר עם Orchesta שאני לא כ"כ מרוצה ממנו, אבל שיהיה.

DrunkGoat

New member
זה לא ג'אז..

זה נחמד, אבל ג'אז זה לא. אני לא יודע מה זה. אבל אין בזה מאפיינים של ג'אז, נתחיל בזה שהמהלך הוא לא מהלך ג'אזי כלל (מהלך רוקיסטי משהו), חוצמזה, לא התופים ולא הבס עושים איזשהו גרוב ג'אזיסטי, והפסנתר מנגן Even eights, מה שלא גורם לו להשמע ג'אזי כ"כ. בכל מקרה, קטע נחמד, קצת מונוטוני לטעמי.

Cruvi7

New member
תודה

טוב היה בזה קצת ג'אז, וכנראה שהורדתי אותו. בכל מקרה, הטיוטה השנייה. ודרך אגב, תודה שאתה מגיב, אנשים פה יכולים להיות פלצנים ולהגיב רק על שאלות בנוסח: :תגידו, הדרגה השביעית בסולם Egyptian C זה רה או רה דיאז?" אז תודה איש.

shykedmi2

New member
אממ... אכן מדובר בפורום תיאוריה...

אז עימך הסליחה שחברי הפורום לא מגיבים לדברים שאינם קשורים לנושאו של הפורום... (ואתה לא היחיד, האמן לי - וזה בטח לא אומר שאנחנו פלצנים). :)

orbiti

New member
הממ, אני דווקא לא יודע לגבי זה

אחת המטרות העיקריות שלשמה היקמתי את הפורום היתה התעסקות רצינית בנושאי קומפוזיציה וניתוח. זה עבד מצוין בימים הראשונים של הפורום כשאנשים העלו את היצירות שלהם, אבל נעלם קצת אח"כ. מבחינתי זאת מטרה לא פחות חשובה בפורום מאשר דיון אקדמי מעמיק על חשיבותה של הדרגה החמישית.

shykedmi2

New member
אין בעיה -

אתה בטח מבין יותר ממני, כי אתה פה יותר זמן - אבל למישהו כמוני, שלא נמצא פה יותר מדי זמן, ויודע שהוא נמצא בפורום תיאוריה ולא קומפוזיציה (להוציא ניתוח - קשור לתיאוריה כמובן), יש נטיה ברורה לחשוב שמדובר באופטופיק. אבל חבל לדון בזה. כך או כך - אנא קבלו את התנצלותי. מדבר אך ורק בשם עצמי.

DrunkGoat

New member
על תיאוריה כשלעצמה...

אין מה לדבר. הכל אבסולוטי, הכל ברור, הכל מוחלט ואין מקום לאינטרפרטציה אישית, או אפילו דיון. אבל, על קומפוזיציה, אילתור, הרמוניה ועוד די הרבה נושאים אפשר לדבר שעות וימים, על גבי אלפי דפים. והרי כל הנושאים האלה הם באיזשהו מקום תת-נושאים של תאוריה.

Cruvi7

New member
סליחה

שקראתי לכם פלצנים. באמת נפלט לי. אבל למה לא לתת ביקורת לקומפוזיציות? כי זה לא מורכב מספיק?

shykedmi2

New member
אם שאלת אותי -

בעיניי, אך ורק מהסיבה הטכנית שזהו לא נושא הפורום. אפשר להגיד שקומפוזיציה זה תת נושא של תיאוריה, אבל לא תמיד. לא כל קומפוזיציה נרשמת מתוך ידיעת תיאוריה צרופה (וטוב שכך). הסיבה לה אני בחרתי לא להגיב, היא משום שלא ראיתי קשר בין בקשתך לנושאי הפורום (להבדיל אם היה מדובר בפורום יצירה), לנושא התיאוריה. הרי אין שום פן תיאורטי בבקשתך. אך שוב, איני מבין מספיק על מנת להגיד זאת. באמת. אני חדש פה, ושוב, אני מדבר בשם עצמי (ואני לא מדבר באירוניה, חלילה).

למעלה