קטע "שירת הסירנה" רמאים!!

asileve

New member
קטע "שירת הסירנה" רמאים!!

רק שתדעו לכם קהל נכבד!!!!!! הקטע של שירת הסירנה לא עלה לגמר.....!!!! אבל ואבל גדול בגלל שהם לא עלו והם היו בטוחים שהם כבר לוקחים את המקום הראשון הם בכו להפקה של התכנית והיתלוננו שזה לא יכול להיות שקטע כמו שלהם לא יעלה לגמר!!!! המידע הוא אמיתי לגמרי ולא מזוייף.... אז רק בבקשה תהיו הוגנים קהל נכבד. תודה רבה אנונימי חמוד

asileve

New member
אמיתי לגמרי!!

יש לי קשרים בהפקה. דבר שני הקטע של שירת הסרינה אז ככה........ הם רבו בניהם ועם הצלם שלהם על זה שהם לא עלו כי בשלב הקודם הם לא עלו. אז בגלל המריבות הם העיפו מישהו אחרי ואותם העלו לגמר. ובגלל זה לא פייר!!!!!! אז קהל נכבד בבקשה לשיקולכם

עוד משו חשוב ששחכתי..

איך הם "רבו עם הצלם" אם הצלם שלהם זה אח של אלרואי???(אולי זה הגיוני שהם רבו ביניהם אבל בכל זאת הם אחים אז זה לא יכול להיות בגלל מריבה ביניהם יקרה כל מה שהמצאת קודם...) אז תפסיק להמציא שטויות!!! אגב-גם אם יש לך קשרים עם ההפקה זה לא אומר שהם יגידו לך כל דבר.. ולמה יש לי הרגשה שאתה קשור לאחד הקטעים שלא עלו לגמר ובגלל זה אתה אומר את כל זה???

אמ לא יודעת../images/Emo108.gif

תמיד יש שמועות או שאנשים ממציאים בכל מקרה אני חושבת שהקטע שלהם כן היה צריך להגיע לגמר ובצדק. בהצלחה לכולם

../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

חח אני מצטערת מעמקי נשמתי ברצינות אם פגעתי בך לא היתכווננתי לפגוע בכלל. אבל אינלי מושג מאיפה שמעת את זה, אני אהבתי את הקטע ואני מכירה הרבה אנשים שאהבו איתי את הקטע הזה והם עזרו ללזה לעלות ולא נראלי שהם יבכו בהפקה בגלל דבר כזה בכל מקרה לי זה לא נשמע הגיוני ושוב אלפי סליחות אם פגעתי.

לאנונימי "חמוד"...חשוב שתכנס ותקרא!

קודם כל תירגע.. ומהר! אתה לא יכול להפיץ פה דברים שאין לך מושג עליהם... הקטע "שירת הסירנה" עלה לגמר בזכות מספר ההצבעות שלהם.. ולא בגלל שהם "בכו להפקה והתלוננו.." ואם אתה חושב שגם אני ממציאה את זה אז אתה טועה-אני אחות של אלרואי ליברמן מהקטע הזה..(ואם גם לזה אתה לא מאמין זה בעיה שלך..) בקיצור-אל תפיץ שטויות.. תפיץ דברים נכונים שאתה יודע שהם נכונים.. כי אפילו מילה ממה שכתבת פה לא נכונה...!! תודה=]

asileve

New member
הם עלו במקום ה"מיני של אמא"

איך את מסבירה את זה שביום רביעי בהפקה העלו את המיני של אמא וביום חמישי פתאום שירת הסירנה עלה במקומם לגמר. יש לך הסבר לזה צליל או שגם זה לא נכון? ואם זה לא נכון אז תגידי לי מה היתה הסיבה לזה שהם לא עלו לגמר מלכתחילה עם שאר הקטעים.

יש לי הסבר גם לזה..

יש סיבה למה הם התעכבו עם העלייה לגמר.. ואת הסיבה אני לא רוצה לרשום כאן שכולם יראו.. הם עלו לגמר -כמו כולם-לפי מספר ההצבעות..(כי הם קיבלו מלא הצבעות) אבל...התעכבו עם ההעלה שלהם לגמר בגלל בעיה שקרתה שאותה אני לא רוצה לפרסם כאן ובסוף זה קצת הסתדר.. בקיצור-בשידור הגמר אתה תראה את כל התשובות שאתה שואל..וזה יסביר לך את הכל.. אז למה לכתוב הרבה? חכה ותראה... צפייה מהנה!=] צליל.

asileve

New member
איזה בעיה כבר יכולה להיות?

אז את עדיין אומרת ששום מילה שלי היא לא נכונה ושאני מדבר שטויות? שום דבר ממה שכתבתי הוא לא נכון? אם היתה בעיה אז למה העלו מישהוא אחר במקומם ופתאום שינו את זה? תחשבי על החבר'ה ששמחו שהם עולים ופתאום מודיעים להם שהם לא עולים כי שירת הסירנה פתרו את הבעיות שלהם? איזה מן דבר זה? זאת חוצפה שלא תאמן

עוד פעם טעות..

זה ממש אבל ממש לא נכון!! לא הבנת מילה ממה שאמרתי.. אבל עזוב אין לי כוח לזה.. תחשוב מה שבא לך(אפילו שאתה טועה).. אבל רק אל תפרסם דברים לא נכונים.. תודה. (אגב-ביום רביעי לא פירסמו את מי שעלה.. ואתה אמרת שפירסמו ש"המיני של אמא" עלה וזה לא נכון..לא אמרו כלום על מי שעלה.. רק לפני כמה זמן פירסמו את כל מי שעלה...) ועוד דבר אחרון-לא אמרתי שבגלל "הבעיות שלהם" עיכבו אותם ואז העלו אותם לגמר.. אני קצת התבלבלתי אני יסביר את עצמי יותר טוב-לא הייתה שום בעיה, הם קיבלו מספר הצבעות גבוה ולכן הם עלו לגמר-זהו-כמו כל שאר הקטעים... הקטע "המיני של אמא" קיבל פחות לכן לא עלה.. אין קשר בין הדברים..

שירת הסירנה

גם אני יודעת שהם בכו להפקה שיכניסו אותם וזה אמיתי בהחלט הוציאו קטע אחר רק בגלל שהם עשו בלאגן הם צריכים לדעת להפסיד בכבוד בגללם הוציאו קטע אחר

למעלה