קטע שלי.

matanbu

New member
קטע שלי.

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, אני קוראת לרוב הקטעים שלי "בוסר". רק התחלתי ללמוד הרמוניה ותיאוריה השנה, ואני אפשר לומר לא מבינה כלום במילים עדינות.... זה אחד מהקטעים הראשונים שהלחנתי, יותר כאימון. יש לו מילים, אם אתם מעוניינים. (החליל בקטע הוא שירה, פחות או יותר). וראוי לציין שאני לא מתופפת, עשיתי מה שנשמע לי מתאים. יותר מעניין אותי התפקיד של הגיטרה והבס בקטע. הבס משעמם, לא מתאים וחוזר על עצמו זה כי אין לי מושג איך כותבים לבס :)

elad2040

New member
הממ...

זה נשמע קצת... "noodling". כל מיני צלילים שנמצאים שם כאילו במקרה... עכשיו, יתכן שזו היתה הכוונה. אם לא, אז כדאי לעבוד עליו שוב.

elad2040

New member
בהקשבה נוספת...

איט מייט גרוו און מי, כמו שאומרים חברינו האנגלו סקסיים. אין ספק שקורא שם משהו מאד לא סטנדרטי מבחינת ההרמוניה... מה הולך שם? קוורטות בליווי כל הזמן או משהו? אבל הקטע נחמד. אולי מונוטוני מידי. כדאי לקצר או לגוון לדעתי.

elad2040

New member
אני כנראה ממש נואש

כי הורדתי את היצירה ופתחתי אותה במחשב שלי. מה לעזאזל הולך שם?!?! זה כנראה הקטע הכי מוזר שראיתי בחיים שלי. אתה אומר שאתה לומד הלחנה אצל מישהו... המישהו הזה לוקח משהו? ו... אפשר לקבל מזה גם קצת? :))

Kyen

New member
האמת, זה נחמד והכל

אבל זה די חוזר על עצמו שמעתי דקה וקצת ואז קצת די נמאס לי :) אני משער שעם מילים והכל זה יהיה הרבה יותר מעניין אבל אין לי כוח למילים בשעה זו של הלילה :) בסה"כ נחמד מאוד

למעלה