קטע של החיים (המשך סיפור עלילות חמת

mekarov

New member
קטע של החיים (המשך סיפור עלילות חמת

חמתי התקשרה אליי לפני שעה (להזכירכם הסיפור עם החתונה של בן הדוד של בעלי וכל הקטע הכלכלי) אז ישירות עניתי לה שממש נפגעתי מההתנהגות שלהם היא טענה שהיא שככה בכלל שדיברנו על זה (?)ואם היינו מזכירים לה ולא נזכרים בדקה ה 90 הכל היה נראה אחרת וטענה שגם המצב הכלכלי שלה קשה אמרתי לה שהיא התערבה בשיקולים שלנו וגם ככה קשה בקיצור מפה לשם הכל הסתדר סיימנו את השיחה בהבטחה ששישי הבא אבא לבקר והכל בסדר ושחס וחלילה שאני יעשה ברוגז מה פתאום!!! בסך הכל הייתי צריכה זמן להרגע

mekarov

New member
קתזכורת של הסיפור(דף 4)

אני נשואה מזה שנה ובמשך כל זמן מערכת היחסים ביני לבעלי יש רק צד אחד שתומך ועוזר לנו גם כלכלית וגם בכלל במפגשים וייעוץ-משפחתי שלי אני חייבת לציין שהמעמד הכלכלי שלי משפחתי ושל משפחת בעלי הוא זהה לחלוטין אך הורי בעלי אוהבים רק את עצמם ולא מוכנים לעזור לנו בכלום! הם תמיד מעדיפים נסיעות לחו"ל מסעדות יוקרתיות ובילויים שונים ובכל פעם שאנחנו נקלעים למשבר כלכלי כלשהוא וצריכים מעט עזרה הם מסרבים בטענה שאין להם בכדי לעזור אפילו לחתום ערבות על המשכנתא הם סרבו? האם זה בגלל שהם יודעים שהצד שלי עוזר אז הם תמיד מעדיפים להפיל את זה על המשפחה שלי? בא לי לדבר על זה עם חמותי אך בעלי מסרב בא לי לא ללכת אליהם לאף ביקור "להחזיר להם"-אך אני חוששת שזה יפגע בבעלי בינתיים הם לא מרגישים שהם לא בסדר ומערכת היחסים איתם טובה מאוד אני אוכלת את עצמי מבפנים מה לעשות? אני לא יכולה לשמור בבטן ולהיות צבועה להכנס אליהם הבייתה בחיוך ולבעלי לא נראה לי שזה ממש מזיז-קוצי פוצי אחד מאמא שלו והכל עובר! וחסר לי שבאיזה חג נבקר רק את המשפחה שלי ולא את שלו למראת שבשישי שבת אנחנו רק אצל המשםחה שלי כי חמתי הפרימדונה לא מבשלת אני מרגישה שכאילו הם מנצלים את הטוב לב של הוריי גם בחתונה הם לא עזרו בכלום ובאו כמו אורחים אני רוצה להחזיר להם -שהם ירגישו רע כמוני-למה הם נהנים מכל העולמות? גם ילדים שבאים לביקורים ומכבדים אותם והם מבחינתם לא מעניין אותם מה קורה איתנו כבר ניסיתי את שיטת הלא נחמדות והמעטת הביקורים אצלם-אבל יוצא מזה שאני רבה על זה עם בעלי בטענה ש"זה לא יפה לא לבקר בחג.." אני לא רוצה להיות מופסדת מהכל -גם חמות קרציה וגם לריב עם בעלי בגגלה-היא לא שווה את זה. בן דוד שלו התחתן לפני יומיים-אמרנו שרק בעלי יילך -כי אין לנו כסף למתנה גדולה-אמא שלו ענתה מה פתאום אתם באים שניכם!אנחנו נעזור לכם חצי שעה לפני הארוע בעלי מתקשר לראות מה קורה אביו ענה לו שישם מעטפה כרגיל-כאילו כלל לא דיברנו על זה-בקיצור יצא מזה ריב לבםוף באנו שנינו-בטענה של בעלי שזה לא יפה-ושמנו 500 ש"ח כמו גדולים(בארועים של משפחתי תמיד הורי שמים עבורי מעטפה נפרדת עם השם שלי ושל בעלי) גם ככה קשה לנו עם משכנתא וכו...(בינתיים ההורים שלי עוזרים לי כי יש לי גם שכר דירה וגם משכנתא)והם עוד מוסיפים לנו? אני לא הסכמתי לשבת איתם באותו שולחן באותו ערב-למראת שלא ישבנו יחד שוב התווכחתי עם בעלי בגללם-גם כל הערב כלל לא דיברנו חוץ משלום שלום לא רוצה ליפול בין ריב עם בעלי למול להחזיר לחמותי ומי שחושב שאני סתאם מפונקת-אז שנינו עובדים אבל לא עומדים בהוצאות: משכנתא-5500 ש"ח בעקבות עליה בפריים שכירות-500$ חובות של בעלי -ברווקותו היה לו עסק-אמא שלו הייתה מנהלת חשבונות ועשתה טעות של 100 אלף ש"ח-זה החוב שנשאר לו-אז על זה עוד 2500 ש"ח בחודש שנינו יחד מרוויחים-8500 ש"ח אז היינו בשבת אצל הורי (כמובן שהיינו שם כל השבת)וקפצנו להורי בעלי לקחת חולצה אני לא דפקתי חשבון וגם אני ירדתי מהרכב ונכנסתי לביתם מסתבר שחמי לא מדבר לא איתי ולא עם בעלי! אתם קולטים הוא לא מדבר איתנו? חמותי לא הפסיקה ללקק-רוצים לשתןת? לאכול? מה קורה? כמובן שבעלי ענה בנימוס -לא חמותי שאלה בתמימות-מה קרה לך את בפרצוף חמוץ? מה קרה? אני ירביץ לך (כמובן בצחוק) עניתי-לא אני זאת שצריכה לקבל מכות ענתה-גם לא אני אני חייכתי ולא עניתי מה אתם אומרים ?

למעלה