קטע שעבר בדרכי

דר אר

New member
קטע שעבר בדרכי

החים קצרים מדי כל שישים שניות שאתם מבזבזים על להיות מעוצבנים ומרוגזים הם דקה של אושר שלעולם לא תקבלו בחזרה החיים קצרים מדי תשברו את החוקים תסלחו בקלות תתנשקו באיטיות תאהבו בכנות תצחקו בפרעות ולעולם אל תתחרטו על שום דבר שגרם לכם לחייך החיים הם אולי לא המסיבה לה קיווינו אבל כל עוד אנחנו כאן אנחנו צריכים לרקוד ביום שישי התכנסנו כדי לציין 7 שנים למור שוהם שנהרגה ב"דרך המוות" בבוליביה - לזכרה מור יקירה שלי, הכרנו רק שבוע, שבוע של חנוכה - שבוע של אור חיוך וכיף החיוך הענק שלך והסיפורים על סבתא הם הזיכרונות הכי חזקים שלי ממך לעיתים אני עוד רואה אותך יושבת על הרצפה ברגליים יחפות, צמודה לחלון הגדול של הסלון באכסנייה של אדי ושי בפוקון - צ'ילה) קוראת ספר ומחייכת מדי פעם... את איתי מתגעגעת שלך משהו נוסף בנימה אישית - אני לא מאמינה שזמן כעס הוא זמן צבוזבז, כי אם לא נכעס ולא נתעצבן נחוש לעיתים כי אנחנו מפסידים משהו בחיים הללו. החצי שנה האחרונה הייתה אצלי כמו רכבת הרים, בחודש אחד הצלחתי לשבור את מעגל הכאב ולהתחיל םתאום לחיות חודשיים וחצי לאחר מכן נשאבתי לתוכו בשנית [לא מאותה הסיבה], ועכשיו אני בנסיון לשבור אותו פעם נוספת, אך הפעם לעשות זאת באופן לאט יותר ומובנה יותר, משהו שיצור תהליך בתוכי שבו אוכל למצוא כיצד חיים, צוחקים, נהנים, אוהבים וממשיכים את החיים מבלי לאבד את הזכרון; כיצד לחיות עם הזכרון ולא מתוכו תודה לכם

24 ברבלה

New member
אהבתי, תודה

תודה גם על השקפת הראייה שלך... אני חושבת שאת צודקת הרבה זמן לא ראיתיך כאן, (לפעמים אני גם נוטה להיעלם) הופתעתי שכתבת על מור שוהם, לא ידעתי שהכרת אותה, אני רגילה שאת כותבת כאן על אותו חייל חבר שנהרג במלחמה הייתי לפני 4 חודשים בבוליביה, היום, דרך המוות הרבה פחות מסוכנת כמה נורא לדעת שנהרגה לשווא. אם את רוצה לפרט קצת יותר, (נראה לפי הכתוב שטיילת איתה או שהכרת אותה בטיול?! מצמרר) אני אשמח כאן או במסרים אישיים וחוץ מזה... התגעגעתי לתמיכה ההדדית שהייתה לנו
שלך ברבלה/נעמה

למעלה