קטע שקרה לי אתמול

קטע שקרה לי אתמול

הלכתי לבדוק מה שלום העכברים בגן שבו אני עובד, העכברים נמצאים מאחורי תצוגת הזוחלים. בכלוב השני שפתחתי אני מוצא נחש מלך קליפורניה אלבינו שברח כ4-5 חודשים קודם לכן באותו החדר. הנחש היה במצב גופני טוב מאוד ועם עכבר גדול בבטן (דבר שמנע ממנו לצאת מבעד למכסה הכלוב) בינתיים הוא לא הקיא את העכבר. בקיצור אם בורח לכם נחש בבית תחפשו אבל אל תאבדו תקווה גם לא אחרי כמה חודשים שלא ראיתם אותו, בדרך כלל הוא יצוץ במקום ובזמן לא צפוי.

beery101

New member
היו לי פה נחשים שברחו

וכשמצאתי אותם בקושי זכרתי שהיה לי אותם..

אני זוכר כמה מהם, והיה גם מקרה

של איזה מילק שנתפס אחרי כמה חודשים וכמה ימים אחר כך ברח שוב. תגיד יש חדש בקשר לבורמזיות? ומה שלום הביצים הטובות?

beery101

New member
וואללאק..

הגדולה הפסיקה לאכול(שזה טוב..) אבל אני לא יכול להגיד יותר מזה.. והביצים הטובות במצב..מצויין.. ביצים קשות לזבל נכון?

naja

New member
חכה עם הביצים.

רק אם הן ממש מסריחות זרוק אותן. אם לא אז כדאי להשאיר אותן באינקובטור. כבר ראיתי תמונות של ביצים שנראו זוועה ובקעו.

beery101

New member
המדגרה החדשה אחלה..

המרושתת מסכנה עוד לא אוכלת.. הצ'יקן אוכל חולדות (מתחיל עם עכבר וממשיך לחולדה..) האנקונדה היום עשתה לנו בעיות..נכנסה לתוך איזה בור (מתחת לכלוב של רוג'ר הכוח) ולא יצאה אפילו עם מים חמים..

beery101

New member
יונתן

מצאתי שם מנורת הברגה שעושה אור כחול יש עליה תמונה של שממית..moonlight מזה זה כמו UVB?

זה לא UVB

זו סתם מנורה שפשוט לא עושה הרבה אור אז היא לא מפריעה לשעות הפעילות של זוחלים ליליים, אבל זוחלים ליליים אינם מקבלים קרינה בשעות הלילה. צריכות להיות שם שתי מנורות בתוך אקווריום מפלסטיק על הארון מתכת או בתוכו. בסוף הצלחתם להוציא את האנקונדה? או שיש לי עבודה לפעם הבאה?

Itamaro

New member
מרושתת?!אנקונדה?!

אני מניח שזה לא מגדל פרטי...איפה כל הדברים האלה?

beery101

New member
באבו-אבוהה הוצאנו אותה..

ושעות הפעילות של הפארק הם מ 9:00 עד 5:30

beery101

New member
בהתחלה..

שפכתי מים חמים..היא לא יצאה..הוצאתי את הראש קצת עם המקל V .שמנו לה שמיכה על הראש ומשכנו אותה..מניאקית..

naja

New member
במקרה אתה צודק אבל...

יש גם מגדלים פרטיים בארץ שמגדלים נחשים כאלה.

למעלה