קטע שקרה לי היום עם הקטנוע

נתן.ל

New member
קטע שקרה לי היום עם הקטנוע

מגיע בבוקר, כמו כל בוקר, ניגש מלטף טיפה בודק שמן, מוסיף קצת. משחרר את השרשרת מהעמוד, מתיישב נוסע טיפה אחורה לוחץ על סטרטר ו...כלום. שומע את הסטרטר עושה טרררר,טררר,טררר אבל מסתובב על ריק, המנוע לא מגיב בכלל. מנסה עם הרגלית קיק ו...כלום, אין דחיסה ואין כלום. אני
רק יום שישי נסעתי איתו והכל היה מצויין, איך קרה. טלפון למוסך, אומר לי שאולי נתפס, נסתם או השד יודע מה איזה שסתום(קטנוע הרואיזם) או הצפת דלק וצריך להמשיך לנסות להתניע. לא הצלחתי
טלפון לגרר, הגיע דווקא נורא מהר, תוך 15 דקות כבר הייתי עם הגרר בדרך למוסך(תודה לאייל המהיר). מגיע למוסך אני דוחק במוסכניק להביט באומלל ולהגיד לי כמה זה הולך להעלות לי, לוחץ על הסטרטר ופתאם יחד עם הרעש של הסטרטר אני שומע גם קצת מנוע
המוסכניק לוקח מידי את המצערת והסטרטר ובעדינות מניע את הקטנוע כאילו כלום
אני המום כולי
יאללה, עם גרר עד לרופא ואז בכלל מסתבר שהחולה בריא
גם הגחיסה בקיק חזרה והקטנוע מגיב כאילו התעורר עכשיו ולא מבין בכלל איך הוא הגיע למוסך ומה הוא בכלל יש לו לחפש שם. עכשיו, שאלה קטנה
איך לעזעזל זה קורה כזה דבר???

ככה זה כשקונים בזול....

כל יום אתה מוסיף טיפה שמן בבוקר ושואל איך כזה דבר קורה

קרה לי אותו דבר עם ס. פיור חדש

וזה אחרי יומיים שהוא יצא מהחנות! בקיצור, זה קרה בבוקר כשמיהרתי לעבודה. אותו תיאור שנתן תיאר - ב ד י ו ק! לא היה לי זמן ללכת למוסך... ממש התבאסתי. אבא שלי הקפיץ אותי לעבודה ואחרי זה נסע לחנות מטרו בכפר סבא שם נקנה הכלי. הוא סיפר למוכר את הסיפור. המוכר היה נחמד מאוד והסכים לבוא עם אבא שלי הביתה ולנסות להניע את הקטנוע. הוא מגיע, נותן קיק אחד והוא מניע כמו נמר. בשורה התחתונה, המווכר טוען שיכול להיות שהצפתי את המנוע וגם אמר שעם הזמן אני "אלמד" את בכלי ואיך להניע אותו... מאז לא היו לי בעיות.

נתן.ל

New member
והרי הקטנוע שלי אחרי מנוע עליון

עשה במוסך עוד לפני שקניתי
הוא גם לפעמים נכבה לי ככה באמצע, כאשר אני עומד ברמזור.

Moo Moo

New member
נכבה באמצע - טורים נמוכים...

בדר"כ זה גלל הטורים, משחק קטן בקרבורטור וזה מסודר.

נפתלי ג

New member
לי היה מקרה דומה עם סופר דיוק

בסוף המוסכניק מצא שיש בעיה עם ה- CDI . אין לי רקע טכני אבל הבנתי שזה רכיב שנמצא ליד הפלג בצורת קופשה שחורה קטנה והוא אחראי על ההצתה.

למעלה