קטע 15, ארו מנצח ומה מסתיר אוראן

gadis13

New member
קטע 15, ארו מנצח ומה מסתיר אוראן

לאחר ציפייה ממושכת - מורטת עצבים בחלקה – השערות, ניחושים, מראות מתעתעים - קשים בחלקם - הנחות מבוססות, הכרחיות, חד-משמעיות, ו-15 קטעים, ניתן לומר עתה סוף סוף, בוודאות מוחלטת, חסרת כול ספק, שהרבה עדיין לא ידוע.

אוראן, הנעלם הגדול. באופן משונה במקצת, הנעלם הגדול בתחרות הוא דווקא מובילה, אוראן. נדמה שאוראן מסתיר משהו. אם כך הוא, ומה שאנו רואים זה מה שיש (לאוראן לת

gadis13

New member
עידכונים ממעבר גביה לפני זמן קצר

Roads are all clear on the Gavia, though it's very cold and snowing near the summit.
Matthew Beaudin

הכל פתוח, נזכרתי בנעמי שמר

דווקא אורן מאוד מתחבר לי למה שציפיתי שיביא לג'ירו,למרות שסייגתי משום שלא הרשים לפני הג'ירו.
אורן מועמד ראוי על פי מה שראינו ממנו בעבר ועוד יותר על בסיס מה שאינו ממנו בשבועיים הראשונים.

אבכל כשהייתי צריך להעריך להמשך אז באמת נראה שהזון בהכל פתוח (של נעמי שמר) מצריך שינויים קלים כדי להתאים:
"הכל פתוח עוד לא מאוחר
הכל יכול להתהפך מחר
זה יתכן, זה אפשרי -
כל עוד אנחנו בג'ירו רוכבים".

וזה הסיכום שלי בשוונג לשבוע הראשון - היכנסו לכאן

gadis13

New member
קטע המלכה יצא לדרך מחר כפי המתוכנן

Giro d'ItaliaVerified account
‏@giroditalia
La tappa di domani (Ponte di Legno-Val Martello/Martelltal) è confermata. #giro pic.twitter.com/s6WXy5TFTK

Steven Gerrard8

New member
מחר אכן יום המלכה או יום הדין .

נכון שישאר גם הזונקולן יום לפני הסוף אבל מחר יום ''נאה '' מאד ....
אגב בעוד שבועיים וחצי תצא המשלחת השנתית של טים 500 וואט לדגום את הגביה ,סטלוויו ,מורטירולו ,פוסקאנו ,ועוד ועוד . יהיה פאנן ....כרגיל יהיו תמונות בפייס ונקווה שהשלג לא יחנוק לנו את המעברים ...

YotamKa

New member
את הגאביה פינו ויש קירות שלג בגובה 2 מטר

מכל צד של הכביש. הסטלוויו גבוה יותר.

השאלה היא אם מפנים את הכביש רק עבור הג'ירו, או גם עבור החלכאים.

פינו במיוחד בשביל הג'ירו, לקחי שנים קודמות

מנהל הג'ירו אמר לפני כמה שבועות כי רכשו כלים מתאימים לפינוי מהיר של שלג מהכבישים.

ראינו את היעילות של המכונות האלו בקטע ה- 13 (הניצחון של קנולה, או צ'נולה, מצידי תקראו לו קלשונה).

אתם אוהבים את המשחקים של תרגום, אז בבקשה

מה שמכונה Queen Stage במרוצי קטעים אי אפשר לתרגם כ"קטע המלכה" בשום פירוש, אלא אם הוא כתרגום מילולי (תרגום ישיר בלתי מתחשב בכוונה).

Queen Stage הוא הקטע הנחשב ליוקרתי ביותר לניצחון, משום דרגת הקושי שלו + המקומות בהם הוא עובר (סטלביו + גאביה) ובמקרה של היום גם הצ'ימה קופי שבדרך כלל משולב בקטע היוקרתי ביותר של הג'ירו.

בתרגום נכון של כוונת המשורר התרגום יהיה "הקטע המלכותי" או "קטע המלכות" (לא מלכה ברבות אלא בהקשר מלכותי).

הרוכב שהכי מעניין אותי באופן אישי....

כשעיתון כמו הגזטה דלו ספורט בוחר לעשותך כתבה בת 6 עמודים על רוכב בן 23 (יהיה בן 24 ב- 3 ביולי) ובין עמודי הכתבה משווה אותו למרקו פאנטני זה לא משהו שאפשר להעביר כלאחר יד, או בחירתו של ברקוביץ למנהל הפועל תל אביב (אוי, זה יהיה משעשע יותר מכל דבר שיכולתי לדמיין בהקשר ליגת הכדורגל הישראלית).

לא פעם כשרוכב כה צעיר הופך לכוכב כה גדול ובעל חשיפה כה אדירה הוא מגיב ברגליים נוקשות ובעיקר בלבול, בעיקר כשהרעש התקשורתי בא בעקבות ניצחון כה מרשים ויש לכולם מה להגיד ולהאדיר.

תקשורת + קבוצה + משפחה + חברים + השפיות המנטאלית של הצעיר + יום מנוחה = הרבה זמן להתעסקות במה שהיה ולא להתכונן נכון למה שעוד יהיה וזה יכול להיות מתכון לנפילה.

אם יצליח פאביו ארו לעבור את שארית הג'ירו אם אותה יכולת שהביאה לו את הניצחון בקע 15 והמקום ה- 4 בגדירוג המצטבר ייתכן ואנו צופים בפריחתו של אחד מכוכבי העשור הקרוב.

gadis13

New member
בכדי להיות אחד מכוכבי העשור הקרוב,

ולא רק של הקהל האיטלקי, נצחון אחד, ויהיה מרשים ואיכותי ככול שיהיה, לא יגרום.
ארו יכול כעת לקבל תפקיד של מביא בקבוקים באחת מן הקבוצות הבכירות, לא הרבה יותר, ואמנם גם לאלה שמורה 'זכות' להפגין יכולתם כאשר אותו רוכב שעליו הם בדרך כלל שומרים נפצע, או לא מתפקד. ועל ארו מדברים כבר זה זמן רב, אז כדי לחכות בכדי לראות מה יקרה כשהלחץ מסביב מתגבר.

יש לי הרגשה שנצטער על השידור שמתחיל מאוחר

זה מסוג הימים שהשידור הישיר היה צריך להתחיל עם הזינוק.
אבל תמיד יש סיכוי שהיושב כמוני בלבנט לא מבין שיקולים איטלקים.

הייתי שמח לראות גם את קטע 18 מהזינוק.

זה הקטע ביום חמישי.
אין לי מושג אם יהיה שידור מהזינוק כי ביורוספורט יש איזה בלגן של עיצוב מחדש של האתר.

למעלה