קטע 6 מרוויחים ומפסידים, מה צפוי בקטע 7, ועוד

gadis13

New member
קטע 6 מרוויחים ומפסידים, מה צפוי בקטע 7, ועוד

קטע 6, מרוויחים ומפסידים
'המרוץ הבלתי צפוי מכולם' הוכיח, שוב, את אמיתות כינויו 'המרוץ הבלתי צפוי מכולם'.
המפסידים:
מעבר על הרשימות הרשמיות שמפרסמים המארגנים בסיומו של כול יום מרוצים טמנו מלכודת לאחר שחלק מהמתחרים סיימו את הקטע רכובים על אופניהם של מתחרים אחרים, אך התמונה הסופית חושפת את שהתרחש כתוצאה מהתאונות והנפילות הברוטליות, הקשות - Brutta caduta - על הכביש הרטוב בסיומו של קטע 6.
המפסיד הגדול של היום הוא פוריטו רודריגז שלא יצא מחר לקטע 7 (כמו גם ויצ'יוסו ששבר את עצם הירך בשלושה מקומות, וקארוסו) בעקבות הפציעות שסבל בקטע 6 (שתי צלעות שבורות ובוהן שבורה). הוא מצליח לסיים את הקטע בפיגור של 7.43 דק מהמנצח אך מחליט שלא להמשיך.
ועתה לרשימ
 
גלגלי קרבון ובכל זאת אף אחד לא הצליח לבלום


 

nachshon4

New member
האם ברשימה שלך אתה מנסה לרמוז

שאוונס היה צריך לחכות לפלוטון אחרי ההתרסקות?
 

shakir balik

New member
כמו שוויגינס דאג שיחכו לו בטור 2012

כשאוואנס , האלוף המכהן, התפנצ׳ר יחד עם רבים בגלל נעצים שפוזרו על הכביש
 

nachshon4

New member
לא דומה

נעצים הם כמו תקלה טכנית, פיגוע. זה לא חלק מהמרוץ כמו החלקות צפויות ביום סגריר.
כיוון שהם צפויות, אוונס משקיע הרבה אנרגיה כדי לרכב בחזית הפלטון בסוף היום כאשר הקצב גבוה ומסוכן, כדי להימנע מהתאונות הללו. השקעת האנרגיה הזו, יש פרי בצידה, כאשר אירוע כזה (שהוא כאמור צפוי) אכן קורה. כל מתמודדי הGC מוזמנים להתאמץ ולרכב קדימה, כדי להימנע מסיכונים כאלה. אם רוצים לנוח בירכתי הפלטון, יתכבדו וידעו את הסיכון הכרוך בכך.

בנוסף, הנעצים היו 40 ק"מ לסיום. כאן מדובר ב-10 ק"מ לסיום. לא אותו דבר.
 

gadis13

New member
הכוונה בחזית היא להיות בין שמונת

הראשונים? טוב, אז כול הכבוד לאוונס.
לא שיניתי את הערכותי לגבי סיכוייו למקום על הפודיום במירוץ של שלושה שבועות גם עכשיו, אחרי ש'גנב' כמה שניות. הדיון לגבי מותר ואסור לא מסתיים עם הגניבה הנוכחית, כמו שהוא לא נפתר בגניבה הקודמת - תמיד יש מי שמרוויח ומצדיק את מעשיו ומי שמפסיד ומחפש אשמים - ולא - אין לי פתרונות למצבים הללו ואיני יודע מתי זה 'סביר' ומתי לא.
 

nachshon4

New member
כן, זה לא עניין של כבוד

זה עניין של נסיון ושכל. לא כל הכבוד לו, זה לא מעשה אצילי, זה מיקום נכון שמשרת את האינטרסים שלו.

אני אשמח אם ינצח, אבל גם להערכתי יפסיד הרבה זמן בהרים הגבוהים למטפסים הטובים.
 
מסכים עם נחשון, לפחות בדבר אחד

אוונס לא היה צריך לחכות לאף אחד. נפילות הם דבר שקורה במרוצים וזה לא היה קטע שהרוכבים ניטרלו כפי שעשו במקרים קודמים. כמו כן, החולצה הוורודה היה איתו ואין מאחור אף רוכב מיוחס כמו ארמסטרונג או קונטדור או משהו דומה שצריך לחכות להם.
לגבי אוונס, אני דווקא כן חושב שהוא ינצח בג'ירו. לדעתי, המתמודד העיקרי שנשאר מולו הוא ריגוברטו אוראן. מבחינת פוטנציאל לאוראן יש הרבה אבל חובת ההוכחה היא עליו. אוונס הוא רוכב מנוסה ואם לא יפול או לא ישבוק באיזה קטע הרים אז אין סיבה שלא יינצח.
מת'יוס נראה כמו אוסקר פרירה הבא. בקטע המדובר כשמת'יוס ניצח, הוא היה נראה לי לאורך כל העלייה כרוכב שהכי קל לו. נראה רענן לגמרי.
אתמול ראיתי את השידור הישיר מקליפורניה שניצח בו הקולומביאני אסטבן צ'אווס של גרינאדג' בקטע שהסתיים בטיפוס די ארוך. מה שהרשים אותי היה הביטחון והיכולת של ויגינס שממשיך להוביל בדרוג הכללי במרוץ. היה לו שם פועל אמריקני צעיר, ג'ו דומברובסקי, שעשה עבודה מצוינת ומשך אותו כמעט כל הדרך למעלה. בסיום הקטע ויגינס היה נראה כמי שיכול להמשיך ולטפס עוד 3-4 ק"מ בהר הזה.
 
אודי,יש עוד כמה רוכבים שיכולים לעבור את אוונס

אחד הדברים המשמעותיים ביותר, כהשפעה על המשך התנהלות במרוץ, שהתרחשו בקטע שרודריגז פנפצע ופרש הייתה ההמתנה של ניקולא רוש לאופניים חלופיים.
הוא המתין 15 דקות ולא יוכל לשוב למאבקי ראש הדירוג בלי ניסים ונפלאות שלא ראינו שנים בדבוקה.
בעקבות המקרה הפך רפאל מאיקה למוביל הקרבוצה בכל הקשור לראש דירוג.
לפני שנה הוא סיים את הג'ירו במקום 7 בדירוג המצטבר, רק 2:17 דקות מאוונס שסיים שלישי.
אוונס התבגר בשנה, מאיקה גם אבל אוונס חגג 37 לפני כשלושה חודשים ומאיקה יחגוג 25 בעוד ארבעה חודשים.
הניסיון של אוונס אדיר לעומת של מאיקה שסיים אולי 5 גרנד טור ורק אחד מהם כמוביל.
אבל אני תמיד אומר שהמאבק על ראש דירוג בגרנד טור מתחיל רק בחצי שני של שבוע שלישי, השבועיים וחצי לפני זו הישרדות... כדוגמא? רודריגז לא שרד את השבוע הראשון בג'ירו 2014.
 
יבע, מה דעתך על אוליסי כמנצח ג'ירו?

היה פעמים אלוף עולם בנוער, אלוף איטליה בנג"ש, במקצוענים כבר נצחונות גדולים, בהרים מסתבר גם בכלל לא רע.
 
גרשוני - אוליסי באמת מרשים, אבל...

ההיסטוריה שלו מראה שהוא לא שורד את הדבוקה של המטפסים בעליות הכי ארוכות.
יש עוד שבועיים, וקודם כדאי לראות מה יקרה היום (סיום על פסגה לאחר עלייה של כ- 18 ק"מ ובזווית ממוצעת של 5.7%, זווית מקסימאלית של 13%).

אם אוליסי ישרוד את ראש הדירוג את לסיום אהיה מופתע, ואני אוהב הפתעות כאלו
 

gadis13

New member
סקאיי לא היו אף פעם דוגמה טובה

בשבילי ל(כמעט) כלום - אבל בוודאי לא בכול הקשור להתנהגות 'אתית' ביחס לדבוקה.
 
לא קראתי את הרשימה, סליחה, אבל בקשר לאוונס

יש חוקי משחק שאינם כותבים בכל הקשור להגינות בדבוקה.
מעולם לא שמעתי שמחכים לכל אחד שמתרסק.
כן מחכים למוביל בתחרות, לכוכב על שמועמד לניצחון רק לפעמים וכשכוכב על בעל סמכות מקובלת על כולם מבקש להרגיע.
ראינו בקטע שהתקיים בתחילת השבוע הרבה ויכוחים בתוך הדבוקה ורכיבה ניטראלית בגלל גשם לכל אורך הויכוחים.
בסוף קיבלו את שתי הדעות - לרכב ניטראלי עד לסיבובים בתוך העיר ואז לקיים תחרות וכנראה שאלו שהתנגדו לתחרות בגלל הכבישים החלקים אמרו בסוף "אמרנו לכם".

במקרה שהיה בשאוונס דהר קדימה עם שמונה רוכבים היה איתו גם המוביל במרוץ ולא קיים שום מוסר ספורטיבי שהוא ימתין.
אלו שנפלו לא היו בעמדה של מובילי מרוץ ואוונס אינו אחראי עליהם או להתחשב במה שקורה להם.
זה שונה ממקרה בו המוביל נעצר מכל סיבה.

בקשר ליכולתו של אוונס לנצח... ברור שיש סיכוי, אני לא חושב שהוא מאוד גדול, אבל הוא גדל בהרבה אחרי הפרישה של רודריגז ואפילו בעקבות הפרישה של דן מרטין.
שניהם היו הופכים את המרוץ לקשה יותר עבור אוונס.
בשנים האחרונות הבעיה של אוונס הייתה בשבוע השלישי, כשצעירים ממנו מגיבים לעייפות בשמירה מוגבלת של היכולות הוא עצמו מגיב לתשישות בירידה דרסטית ביכולות.
אם זה לא יקרה לאוונס בשבוע השלישי הוא בהחלט מועמד לניצחון.
הסכנה הכי גדולה של אוונס זה קוינטנה - אם ישחזר בשבוע שלישי את כושרו משבוע שלישי של הטור דה פראנס 2013.
 

daskarov

New member
אולי אוכל את הכובע - אבל אני חושב אחרת

לדעתי הג'ירו גמור.
רק תאונה או מקרה חריג ימנעו מאוונס נצחון. כתבתי את זה גם לפני הג'ירו (בצורה פחות בוטה אבל הכנות זו היתה הכוונה) - כאן.
לא היתה תחרות עוד לפני הנזקים של השבוע הראשון.
אוונס מוביל בכ 3 דקות על כל יריביו. מה שעכשיו + מה שיקח מהם בנגש 42 הק"מ...
נכון, זה אפניים ואפשר לאבד את זה ביום אחד, אבל הוא שאוונס רכב בג'ירו טרנטינו וטיפס טוב יותר מפוזוביבו לא נראה שזה מה שיקרה.
רודריגז התרסק פעמיים לפני הג'ירו, קווינטנה לא רכב אף מרוץ השנה ולא יודע לרכוב גרנד טור כמוביל (בטור שנה שעברה הוא ירש את ההובלה), אורן לא מטפס יותר טוב מאוונס.
אולי מייקה (הפולני של סאקסו) יעשה משהו אבל לא יקח את הדקות בחזרה.
כל יום מעניין אבל אפשר היה לראות כבר היום שאין לאף אחד את הרגליים לתקוף.
עכשיו מחר הכל יתהפך עלי
אבל למרות הרצון בקרב צמוד, הג'ירו לדעתי הוכרע לפני יומיים.
 
רק תיקון אחד - לגבי היריבים של אוונס והפערים

לא הבנתי לאיזה יריבים התכוונת ב"אוונס מוביל בכ 3 דקות על כל יריביו".

הנה כמה:
אורן + 57 שניות
מיאקה + 1:10 דקות
קוינטנה + 1:45 דקה

מסכים איתך לגבי היתרון של אוונס בנג"ש ביום חמישי וכנראה שגם יש לו (לאוונס) יתרון בתזמון של הנג"ש.
חוץ מהיום אין סיום פסגה אחרי עלייה משמעותית (למעשה אין בכלל סיומי פסגות מהיום ועד ליום שבת ויש גם קטעים שאוונס אולי יוכל לגרום נזק למתחריו (סיומים טכניים, עליות קצרות לפני קו הסיום, ירידה ארוכה לקו סיום וכאלו).
העובדה הזו יכולה ליצור מצב בו אוונס יגיע לקטעי ההרים המשמעותיים ביתרון גדול ממה שיש לו עכשיו ויוכל לרכוב על הזנב של מתחריו - הגנתי.

אבל במקרה של אוונס, על בסיס הביצועים שלו בשנים האחרונות, נצטרך לחכות לשבוע האחרון ולראות אם הוא מתאושש כמו בשנה שעברה.

לזכור כי בג'ירו של 2013 הפסיד אוונס יותר מדקה לאורן אורן בעלייה האחרונה של הג'ירו.
יומיים לפני הוא הפסיד כמעט דקה בנג"ש בעלייה של קצת יותר מעשרים ק"מ והשנה הנג"ש בעלייה ארוך בערך ב- 25%.
אלו יכולות התאוששות המוגבלות שלו בשנים האחרונות (האיש כבר בן 37, הוא לא מתאושש כמו רוכבים בני 25-30.

לפני שנה גם "ניצל" אוונס מהפסד זמן משמעותי הרבה יותר כשבוטל קטע (בין הנג"ש בעלייה לקטע עם העלייה האחרונה) בגלל שלג.
וזה בדיוק מה שיכול לעבוד לטובתו של אוונס - קטעי הרים משמעותיים שיבוטלו בגלל מזג האוויר.
 

daskarov

New member
ה 3 דקות זה ההערכה שלי לאחרי הנגש

וגם זה רק אם קווינטאנה יהיה ממש טוב.
אוואנס של השנה יותר טוב משנה שעבה וקווינטנה והשאר הרבה פחות טובים.
גם סקאיי נראים כמו צל של עצמם ועד עכשיו לא ראינו מהם כלום חוץ מפרום. רכבת הטיפוס שניצחה כל דבר שנה שעברה (פאריס ניס, עומאן) לא נראית מאיימת ואפילו הנצחון הצפוי של וויגינס הושג אחרי שוויגינס רכב בלי פועלים כמעט לאורך כל הטור ואת השלב על ההר לבד כל הדרך מקדימה.
בקיצור, אחרי האמון שלי באוואנס חסר לו שהוא מתפרק לי בשבוע האחרון...
 

YotamKa

New member
סביר שבגראפה ובזונקולן אוואנס לא ייקח

על הזונקולן לא צריך להרחיב בדיבור, מי שרוצה שיחזור לדוקרב שלו עם באסו שם בשנת 2011. אז באסו ביסס את הפער שלו על אוואנס בדרך לניצחון. זה שלב 20.

הגראפה - אותה עלייה שרוכבים השנה נג"ש - 20 קילומטרים כמעט בשיפוע 8% אבל שמסתיימים ב-7.5 ק"מ שמתוכם 6.5 הם בשיפוע 10% (יש באמצע ק"מ אחד של מישור מדומה). זה כבר מגרד את המורטירולו. זה שלב 19.

להמר מהיום על אוואנס עם שני טיפוסים כאלו שהם נג"ש בתכל'ס (אחד רשמי ואחד לא)?
 

daskarov

New member
כן
הוא יקח מהם זמן גם שם

וזהו אני את הכבוד שלי שמתי עליו מספיק.
 
למעלה