קטש: הסיבות לנפילת מכבי תל-אביב

• פותח הנושא skito
  • פורסם בתאריך

skito

New member
קטש: הסיבות לנפילת מכבי תל-אביב

מה באמת הסתתר מאחורי הצבתו של צביקה שרף כמנג'ר? ולמה בכלל מכבי ת"א זקוקה לתפקיד כה מוזר? הערב בערוץ 10, עודד קטש יספק לנו תשובות. כתבה

skito

New member
רלף קליין סיכם בידיוק

את כל מה שהבנתי ותחשבו על זה שאתם הולכים עם צביקה למכולת

Ren83

New member
מה שאני הבנתי

למרות שהסרט הזה היה אמור להוציא את קטש טוב ולמרות כל המאמצים שעשו העיתונאים. מה שאני הבנתי מהסרט הזה שעודד קטש הוא ילד חסר אחריות חובב אלכוהול וסנוקר . ותעיד על כך גם הסביבה הילדותית שאיתה הוא מסתובב (עמיאל את מוקי) ואם אתם מתכוונים ללכלך עכשיו על צביקה אז תעשו חושבים קודם. צביקה לא היה עושה לפני משחקים את מה שקטש היה עושה וצביקה לא היה אומר על מאמן אחר ש"אין לו מושג בכדורסל"

skito

New member
קטש לא נזיר -מותר לו לבלות וכפי שהסביר

הוא לא מתייפף מול מצלמה מכונת אמת, כנות ויושר וסגנון חייו אינה הסיבה - לא הבנת את הסרט? בקצור האדם הכי אמיתי בעולם, חבל למכבי ...

Ren83

New member
לא. אסור לו

מה שאסור לשחקנים שלו (לבלות עד שעות הבוקר בלילה של משחק) אסור גם לו ויש סיבות טובות לזה שהדברים האלה אסורים וראינו למה הדברים האלה גורמים בתוצאות שלו כמאמן. מה לעשות שיש תפקידים בחיים שיש להם השלכות גם על החיים הפרטיים שלך ואם הוא לא מסוגל לשאת בהשלכות ולרסן את עצמו שלא יהיה מאמן. אין לי בעיה עם היושר והכנות שלו אבל ליושר וכנות יש גם צדדים שליליים כמו לפגוע בבן אדם שהכנות שלך גרמה לך ללכלך עליו. עם כל הכבוד לסיכום של רלף שאכן היה נכון מילה במילה. צביקה לא אשם בכך צביקה בטוח לא בא בידיעה שהוא הולך להיות מאמן במאה אחוז . זה ברור שהוא ידע שיש סיכוי שזה יקרה הוא לא מטומטם אבל לא בשביל זה הוא הגיע לתפקיד. וזה לא משנה אם הוא עזר לעודד או לא (והוא עזר) כי במילא אחד שחושב שאין לך מושג בכדורסל לא ממש היה שם על העזרה והעצות שלך. ולא הזכרתי אפילו את העוזר הליצן שלו עמיאל. בכל הסרט הזה הם לא הזכירו אפילו מילה אחת שקשורה לכדורסל.

omer71

New member
מה הבנתה או לא זה לא מה שחשוב מה שחשוב

הוא שצביקה שרף(מבין או לא מבין) וההנהלה לא נתנה לעודד צ'אנס באמת גם במחיר של לא לקחת השנה אליפות אירופה תאמין לי שאחרי שחשבתי טוב דפקה אז התחלתי ללכלך על צביקה כי דוגרי זה מה שמגיעה לו מנכ"ל שהיה מוכן שהקבוצה שלו תפסיד רק כדי שהוא יהיה מאמן שמעו הייתה פה בעי האחת "בקשר של עודד והשחקנים " עם עודד אמר (והיה ברור שהוא לא שיקר ) שהוא לא קיבל את יוכלת לכעוס להעניש אז היה אסור לצפות מימנו לתצאות

Ren83

New member
הוא לא צריך לקבל

הוא צריך לקחת. בשביל לאמן ברמה הזאת אין מקום לביישנות ולאדישות. עובדה שלצביקה העבודה ששמעון וההנהלה עמודים במחצית בחדר הלבשה לא מפריעה ועובדה שזה לא הפריע לפיני.

trigotrigo

New member
מה שאתם לא מבינים,

הוא שערוץ 10 מחפש רייטינג, ואם בדרך הוא צריך להכפיש כל מיני אנשים ולעורר סערות בכוס תה, הוא יעשה את זה.. חבורה של אפסים שמנהלים את החברה הזאת, פשוט לא יאומן.

Thierry Henry

New member
עלוב ובעיקר לא מתאים.

לא לעודד, לא למכבי, אבל כן מתאים לערוץ המגוחך הזה. בסדר, הוציאו כמה כותרות. נצחון על סיינה ישכיח את העובדה שקטש בכלל אימן במכבי העונה.

skito

New member
מ.ת"א - מועדון על המפה המקומטת

כשעומדים על המפה קוראים אותה לא נכון. במועדון פאר כמכבי חשבתי שהשקט לו זקוק מאמן יינתן. האמנם ניתן השקט סביב עמדת המאמן? לא. לא היה צריך להתאמץ כדי להבין את חוסר השקט סביב עמדה זו. מספיק היה לקרוא את שפת הגוף של "המנג'ר", מוני הקפצון ומיסטר מזרחי, ולהבין שהמועדון אינו שלם עם הבחירה בקטש . כשמועדון אינו שלם ואינו שם מבטחיו על בחירה שלו עצמו - זו התוצאה. ככה קיבלנו את הגיבוי המוזר בדמות צביקה שרף בתפקיד עוד יותר מוזר והנהלה כמו זוג הורים פולניים.

Thierry Henry

New member
קטש קיבל את כל השקט האפשרי.

והתוכנית הזאת לא שינתה את התמונה, אלא רק הוכיחה שערוץ 10 ערוץ עלוב ומגוחך. לעולם לא יהיה שקט סביב עמדת המאמן. גם אצל פיני הגדול לא היה שקט. ככה זה, במועדון כמו מכבי ת"א תמיד רוצים לנצח, תמיד רוצים להיות הכי טובים וברגע שאתה לא עושה את זה, אז לא משנה מה ההנהלה עושה כדי שיהיה שקט, זה פשוט לא יהיה. אני עד היום לא ראיתי מישהו במכבי שאומר שנעשתה טעות עם קטש. גם אני חושב שקטש היה בחירה נכונה, אבל, היה בה אפקט שיווקי רציני שלצערה של מכבי הניב גם פירות רעים כמו האובר תקשורת על מכבי ת"א, מועדון שתמיד היה בו שקט תקשורתי. להגיד עכשיו מילים רעות על ההנהלה זה סתם מגוחך. וצביקה שרף כשהגיע, אף אחד לא אמר שזו טעות, אז למה עכשיו? יש לי תשובות להודעות המוזרות שלך. 1-או ש אתה לא באמת אוהד מכבי אלא סתם גולש מציק שאוהד קבוצה אחרת. 2- או שאתה קשור איכשהו לסרט על קטש. אני מוכן לשים הרבה כסף על האופצייה השנייה.

skito

New member
יש לך תשובות לא נכונות

אני לא קשור לסרט. אני עמך ישראל וראית מישהו שאינו אוהד מכבי.. אלא שעד למקרה זה מכבי כבר לא משהו עבורי, אם תקרא טוב את הכתבה שלי תבין את המסר שאני מנסה להעביר, מכבי עשו בידיוק את מה שרלף קלין ציין בסוף הסרט, לא אינני נביא כתבתי את אותם דברים תחושות שהיו מתברר גם לרלף קליין, אם תמשיך לחפש תשובות להודעות המוזרות שלי יהיה לך סקופ טוב

Thierry Henry

New member
יופי. אז דעותייך הפכו ללא רלוונטיות כלפיי.

אני באמת שלא מעוניין לשמוע מה יש לשונא מכבי להגיד ערב הפיינל פור. תבוא בסוף העונה, אולי יהיה על מה לדבר.

Ren83

New member
נסים

אף אחד לא אומר שרלף לא צודק להיפך זה ברור וידוע לכולם. מצד שני זה גם מתבקש ורצוי שכשקבוצה בסדר גודל של מכבי עושים הימור כזה כמו עודד קטש ישימו בצד כמה ביטחונות כמו צביקה שרף אין בזה כל פסול.

Thierry Henry

New member
שמעון מזרחי מבין כדורסל יותר טוב

מכל מאמן שאימן את מכבי אי פעם. הוא בנה אימפריה במו ידיו, הדבר הכי גדול שהספורט הישראלי ידע. מכבי לא הייתה מגיעה למה שהיא היום בלעדיו, אז בטח שתהיה לו זכות ואימרה בנוגע לסגל השחקנים ואפילו בזמן משחקים. מאמנים גדולים מקטש "סבלו" מזה ולא ראיתי אף אחד מדבר יותר מידי. מעניין שרק לקטש זה הפריע.. אז שרלף קליין הגדול יתעסק בדברים אחרים ולא ישקיע מאמץ רב בלתמוך בילד קטן כמו קטש.

שומו

New member
שצבי שרף ילך לעזאזל.

עודד מלך ישראל
תמיד נחכה לך

Thierry Henry

New member
ד"א, בלבלת פה ת'שכל לא מעט על צביקה,

מה שעודד עשה, צורת ההתנהגות שלו והאמירות שלו למען האמת, הרסו לו מאוד וגם לי. עודד היה שחקן גדול, אישיות ענקית. אחריי הסרט הזה הוא אייל ברקוביץ' של הכדורסל. "ביום שחתמתי במכבי אמרתי לאמא שלי שעשיתי את הטעות הכי גדולה" - אז למה חתמת? למה אחריי זה אתה מזמין צוות צילום לצלם את הטעות הזו? "צביקה מבין כדורסל זאת מחמאה" - לירוק לבאר שממנה שתית כל השנים, על המאמן שבכלל נתן לך את הדקות הראשונות שלך במכבי - פשוט מגעיל. מי אתה בכלל עודד קטש? והסנוקר שעה וחצי לפניי משחק.. הצורת התנהגות ודיבור שלו עם עמיאל על מכבי ועל משחקים... נו באמת, מגוחך ומגעיל. ואחריי הסרט, אני יותר משמח שעודד לא במכבי. אני גם לא ארצה לראותו אותו שוב.

Ren83

New member
אהבתי

"עודד קטש האייל ברקוביץ של הכדורסל" שווה ציטוט^ וסתם עוד משהו: צביקה שרף הוא אחד הבני אדם הכי טובים בכדורסל אחרי דורסמן ובלינקו (מבין המאמנים)

שימי1984

New member
כתבה מגעילה שרואים שעודד קטש אוכל ת'לב

קטש אוכל ת'לב שלא הצליח לסיים ת'קריירה כמו שרצה, אבל מה לעשות הוא עדיין תקוע שהוא מאמן טוב כמו שהוא היה שחקן טוב, אם אני הייתי בהנהלה של מכבי הייתי רושם בחוזה של קטש לא לצאת לבילויים לפני משחק או יום לפני משחק, כי עם ההתנהגות של קטש זה התנהגות ילדותית, עם חברה ילדותית של אורן עמיאל ומוקי ממש גועל נפש

למעלה