קט. כביש "מתחילים"

George39

New member
קט. כביש "מתחילים"

במה מדובר? כמה מרחק? לאילו גילאים? והאם יש מגבלום הילוכים.

Gal isr

New member
כניסה

בניצנים הם עושים 30 ק"מ (2 הקפות)- זה המרחק הממוצע לפי דעתי. יש הגבלת הילוכים לרוכבי נערים ונוער (לפי ההגבלה הרגילה שלהם). מדובר ברמת כניסה

George39

New member
אני בבעיה ממש רצינית אם כך

אני רוכב נוער (גיל 18) ויש לי שתי קטגוריות לבחירה. קט. עלית= 100ק''מ קט. מתחילים= 30 ק''מ חבר'ה!! משהו פה לא בסדר.. חסר לפחות קטגוריה אחת באמצע עם לא שתיים!! מה לעשות? 30 קל מדי באופן קיצוני ו100 קשה מדי באופן קיצוני..

Infin1ty

New member
גם אני בבעיה כמו שלך

אך נראה לי שאני אתנסה כבר ב 92 ק"מ בניצנים, אין לך מה לדאוג, המסלול ברובו הוא מישורי וידידותי, תבוא בשביל לראות איך הולכות התחרויות ולהנות, אחר"כ תחשוב על לנצח.

George39

New member
אין סיכוי...

100 ק''מ זה מרחק אימון קשה.. תחרות צריכה ליהיות שתי שלישי ממרחק אימונים ממוצע. איזה איגוד מפגר פשוט איגוד מפגר.. לנו לרוכבים במדינת ישראל יש ביש מזל שאנו מיוצגים על ידי איגוד מסכן שכזה

Infin1ty

New member
האיגוד לא מפגר

אתה כנראה לא מוכן לכאלה מרחקים, זה מרחק סביר ביותר לתחרות כזאת. אם אתה לא מוכן אז אל תעשה סתם, אתה צריך להתאמן בכאלה מרחקים ואפילו יותר , בגלל זה רצוי להצטרף לקבוצה.

Gal isr

New member
גם אני רוכב נוער

ואם לא הייתי פצוע ומושבת מיום ראשון הקרוב לחודש בערך- הייתי הולך על ה 100...מבחינתי לפרוש אחרי חצי מסלול יהיה הישג, אבל לפחות שאני אתקדם הלאה. אני ברמת כניסה הזו הייתי שנה שעברה..להגיד לך שזה קשה? זה לא. סיימתי מירוץ ויכולתי גם לרכב הביתה...

GioraLandau

New member
בהמשך לשאלה ...

אם אני בן 34 ואני מתחיל, אז באיזו קטגוריה להרשם? 'מתחילים' עם בני 15+ או "מאסטרס א' גברים" שזה לגילאי 30-39 והיחידה שמתאימה לי לקבוצת הגיל?

Gal isr

New member
מתחיל מתחיל?

בוא נעשה עסק- תבוא לתחרות אחת ברמת כניסה, תראה מה הולך שם- ואז תחליט. הולך? אני (בן 16) התחרתי ברמת כניסה הזו עם אנשים בני 30 ו 40+ גם. אני לא אומר שהם הגיעו לפניי
אבל הם רכבו יפה מאוד (וכמעט עברו אותי בעשירית שנייה).

למעלה