אני רוכב נוער (גיל 18) ויש לי שתי קטגוריות לבחירה. קט. עלית= 100ק''מ קט. מתחילים= 30 ק''מ חבר'ה!! משהו פה לא בסדר.. חסר לפחות קטגוריה אחת באמצע עם לא שתיים!! מה לעשות? 30 קל מדי באופן קיצוני ו100 קשה מדי באופן קיצוני..
אך נראה לי שאני אתנסה כבר ב 92 ק"מ בניצנים, אין לך מה לדאוג, המסלול ברובו הוא מישורי וידידותי, תבוא בשביל לראות איך הולכות התחרויות ולהנות, אחר"כ תחשוב על לנצח.
100 ק''מ זה מרחק אימון קשה.. תחרות צריכה ליהיות שתי שלישי ממרחק אימונים ממוצע. איזה איגוד מפגר פשוט איגוד מפגר.. לנו לרוכבים במדינת ישראל יש ביש מזל שאנו מיוצגים על ידי איגוד מסכן שכזה
אתה כנראה לא מוכן לכאלה מרחקים, זה מרחק סביר ביותר לתחרות כזאת. אם אתה לא מוכן אז אל תעשה סתם, אתה צריך להתאמן בכאלה מרחקים ואפילו יותר , בגלל זה רצוי להצטרף לקבוצה.
ואם לא הייתי פצוע ומושבת מיום ראשון הקרוב לחודש בערך- הייתי הולך על ה 100...מבחינתי לפרוש אחרי חצי מסלול יהיה הישג, אבל לפחות שאני אתקדם הלאה. אני ברמת כניסה הזו הייתי שנה שעברה..להגיד לך שזה קשה? זה לא. סיימתי מירוץ ויכולתי גם לרכב הביתה...
בוא נעשה עסק- תבוא לתחרות אחת ברמת כניסה, תראה מה הולך שם- ואז תחליט. הולך? אני (בן 16) התחרתי ברמת כניסה הזו עם אנשים בני 30 ו 40+ גם. אני לא אומר שהם הגיעו לפניי
אבל הם רכבו יפה מאוד (וכמעט עברו אותי בעשירית שנייה).