קט סיטר שהבריזה

Saraswati15

New member
קט סיטר שהבריזה

הי הי
אנחנו נוסעים מחר בלילה ל-8 ימים... מתגוררים במושב, יש לנו 4 חתולים - שניים בחוץ ושניים שיוצאים ונכנסים רק כשבא להם לאכול או לשתות ואז מתחפפים.
בנוסף יש לנו גור קטן ועיוור כבר חודש, אשר אנחנו ללא הצלחה מחפשים לו בית קבוע. הוא לא יוצא כלל כי בפעם היחידה שיצא החוצה (בהשגחתנו) הותקף על ידי אחד מחתולי החצר...
יש לנו שכן במושב שיכול לבוא פעם ביום להאכיל ולהשקות ולנקות את ארגז החול של העיוור.... אבל אני חוששת שהוא ירגיש נטוש לבד ב-4 קירות 8 ימים שלמים...
אז מצאתי מישהי אמינה (בת דודה של חברה) שתהיה איתו אבל לפני שעה קלה היא החליטה שהיא מבריזה...
מה לעשות? לחפש שוב? לסמוך על השכן שיגיע פעם ביום? אני לא רוצה שהגור יזועזע מזה שהוא לבד וכולי. הוא מאוד קשור אלי והולך אחרי לכל מקום, צמוד אלי בשנתו ודבק באופן כללי..
תודה רבה
אני

Yukita

Active member
מנהל
אין אף חבר שייקח אליו את הגורון העיוור למשך הנסיעה?

Saraswati15

New member
לא ממש

ואני קצת חוששת לשנות לו בית אחרי שהתרגל לכל סנטימטר בבית כולל שינוי מיקום של ארגז החול שלו והאוכל והמים..
אם לא תהיה ברירה נעביר אותו למישהו. אך מעדיפה שישאר בבית המוכר לו...
אוף.

Saraswati15

New member
תמונה של העיוור החמוד

אולי מכאן תגיע הישועה

Yukita

Active member
מנהל
אצלי בבית כרגע משפצים

אז אצלי אי אפשר, גם ככה חמשת החתולים בלחץ...
&nbsp
אם יש לכם חבר או מכר שמסכים ל8 ימים, זה עדיף לדעתי. אמנם בדרך כלל אני בעד להשאיר בבית, אך עם גורים, ובלי מישהו אמין שיבוא אלא רק שכן שעם כל טוב ליבו כנראה איננו קט-סיטר אמין כי הרי ניסיתם למצוא מישהי אחרת, נראה לי עדיף לשים אצל מישהו ושהשכן יאכיל את היותר עצמאיים.
&nbsp
תראו, אפשר להשאיר בבית, אך עם גורים זה תמיד יותר בעייתי (הם יותר אנרגטיים, יותר נוטים להסתבך, וגם מתמוטטים מהר מאוד אם קורה להם משהו). השכן אמין?

Yukita

Active member
מנהל
יש גם פנסיון בתשלום אם אתם מוכנים לכך

Saraswati15

New member
אשמח לשמוע על פנסיון באיזור השרון

הבעיה היא העיוורון שלו ולהתרגל למקום חדש שוב....

Yukita

Active member
מנהל
בפנסיון גדול זה תאים סגורים, חדרים

לא מכירה בשרון. המוכרים ביותר הם במשמר השבעה (בית ארז) ובמושב אביעזר (הוטל חתול). לשניהם מינוסים ופלוסים. פנסיון ביתי באזור גבעתיים פרסמה כאן בעבר מישהי בשם שירי הקאטסיטרית. דווקא בית זה שטח גדול ואמורפי יותר לטווח זמן קצר.

Saraswati15

New member
תודה אך

החלטנו שהשכן / חבר שלנו יאכיל
יגיע ויהיה שעה ביום עם העיוור ועם חתולי החצר... ובסופש הארוך הנוכחי כנראה תהיה חברה אחרת .
אני חשה שהעיוור יסתדר כי היה במשך שבוע בתאון אצל הוטרינר ואצלנו ממש ארמון!
תודההה

למעלה