קיאנו Ribs נראה טעים... ולא הייתי מתנגד לאכול אותו, או לחילופין לו...
E ELP New member 11/9/02 #1 קיאנו Ribs ../images/Emo13.gif נראה טעים... ולא הייתי מתנגד לאכול אותו, או לחילופין לו...
L Liroy25 New member 11/9/02 #6 אני מסכים עם נתן... יש בו משהו קצת פלגמטי שדי מוציא מהחשק. קווין ספייסי לעומת זאת...ממממ...זה בחור כלבבי!!
אני מסכים עם נתן... יש בו משהו קצת פלגמטי שדי מוציא מהחשק. קווין ספייסי לעומת זאת...ממממ...זה בחור כלבבי!!
נ נתן.ל New member 11/9/02 #12 זה בגלל אולי שמר ספייסי הוא שחקן שהכי הגיוני לו לשחק כמו שאתם קוראים לו "אוחצ´ה" ? יש לך משיכה לכאלה? מה באמת הקטע של אלה? יש אנשים הנמשכים לזה? איך שאני רואה את זה, אם גבר נמשך לגבר, אז הוא נמשך לגבר, לא? היצורים האלה נראים לי כל דבר חוץ מגבר
זה בגלל אולי שמר ספייסי הוא שחקן שהכי הגיוני לו לשחק כמו שאתם קוראים לו "אוחצ´ה" ? יש לך משיכה לכאלה? מה באמת הקטע של אלה? יש אנשים הנמשכים לזה? איך שאני רואה את זה, אם גבר נמשך לגבר, אז הוא נמשך לגבר, לא? היצורים האלה נראים לי כל דבר חוץ מגבר
L Liroy25 New member 11/9/02 #13 קווין ספייסי אוחצ´ה????? אתה שפוי תגיד לי?? אוחצ´ה זה גבר נשי במיוחד, קווין שלי יפה וגברי!!
נ נתן.ל New member 11/9/02 #14 לירוי יודע אומר "לפלף" ??? אמרתי שהוא הכי אמין בתור משחק(תפקיד בסרט) שכזה, לא אמרתי שהוא כזה. חוץ מזה, מי רצית שישחק אוחצ´ה? שוורצנגר?
לירוי יודע אומר "לפלף" ??? אמרתי שהוא הכי אמין בתור משחק(תפקיד בסרט) שכזה, לא אמרתי שהוא כזה. חוץ מזה, מי רצית שישחק אוחצ´ה? שוורצנגר?
L Liroy25 New member 11/9/02 #15 הוא שיחק גבר שנכנס להריון לא?! ואין ספק שהפאה עם העגילים מאוד החמיאו לו!
נ נתן.ל New member 11/9/02 #16 תגיד, גם שבאגס באני התחפש לאישה או ארנבת, במקרה שלו, גם כן היית מוכן ככה עם המחמאות לעברו ? יכול להיות שבאגס הוא קרוסדרסר ?
תגיד, גם שבאגס באני התחפש לאישה או ארנבת, במקרה שלו, גם כן היית מוכן ככה עם המחמאות לעברו ? יכול להיות שבאגס הוא קרוסדרסר ?
ס ס ו מ ס ו ם New member 11/9/02 #18 קווין ספייסי עם אני מסתובב עם אנשים שחושבים שקווין ספייסי שזי"ף. חומד,אולי לא שמת הוא מזעזע !! איפה הוא ואיפה אני ועל כך נאמר - " מאיגרא רמה לבירא עמיקתה".
קווין ספייסי עם אני מסתובב עם אנשים שחושבים שקווין ספייסי שזי"ף. חומד,אולי לא שמת הוא מזעזע !! איפה הוא ואיפה אני ועל כך נאמר - " מאיגרא רמה לבירא עמיקתה".
ס ס ו מ ס ו ם New member 11/9/02 #19 ז´תומרת- עם מי אני מסתובב ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
נ נתן.ל New member 11/9/02 #20 אולי תחפש בעצמך הכיצד אתה דומה למר ספייסי ? הגם אתה מאונן במקלחת ? הגם אתה משוגע שהגיע מכוכב אחר ? הגם אתה השתפנת ברגע האחרון מול ילדה (כוסית!!!!) ולא ביתקת אותה ?
אולי תחפש בעצמך הכיצד אתה דומה למר ספייסי ? הגם אתה מאונן במקלחת ? הגם אתה משוגע שהגיע מכוכב אחר ? הגם אתה השתפנת ברגע האחרון מול ילדה (כוסית!!!!) ולא ביתקת אותה ?
נ נתן.ל New member 11/9/02 #23 ../images/Emo12.gif אתה מנסה לפתות אותי לירוי ? ככה מול הסומסום ??? אני בשוק אני בהלם אני המומה (אבל מודה שזה מגרה )
../images/Emo12.gif אתה מנסה לפתות אותי לירוי ? ככה מול הסומסום ??? אני בשוק אני בהלם אני המומה (אבל מודה שזה מגרה )
L Liroy25 New member 11/9/02 #24 אמרתי לך שבסוף תגלה את עצמך! ואני לתומי בכלל התכוונתי לצינור כיבוי אש אמיתי...