קיבוץ שאלות

שלום לכם אנשים יקרים

אני גרה בדרום, ואני רוצה לערוק למרכז,למטרת עצמאות ולימודים.ו...........אמאל'ה. אני מפחדת!!! גם דירה,גם לימודים,גם עבודה,גם סביבה לא מוכרת ואנשים חדשים. אני כולי מצטמררת מהרעיון מה לעשות?????

milagro1983

New member
הי... טוב אז אני מתה לארוז את הפקל

אני לא מצליחה למצוא לוח עם מודעות לדירה באריאל.....!!!!!!!!!!!! אם יש למישהו איזה טיפ, עצה, או אפילו דירה.. מוזמנים!!!!!!!!!!!1 המשך יום נעיםם, מיכל

boi2man

New member
שלום שלום..

אני נעם, בן 18 וחצי. אוטוטו 19. אני מחפש מאוד דירה בתל אביב, ולא כל כך מתמצא איך, מה כמה ולמה. אני מעדיף לגור לבד, ומצאתי דירות במחירים טובים. טובים מדי, ומשהו שם כנראה מאוד מסריח. אבא זרק אותי מהבית, כך שאני צריך למצוא דירה ועבודה עם הכנסה שתוכל לקיים אותי. אני נורא לא יודע איך לחפש..יש כאן מישהו שיכול לעזור לי? בנוסף, התחלתי לימודים בדרום ואני צריך בקרוב להעביר אותם למרכז. אני לא יודע מה לעשות קודם...יש כאן מישהו שיכול אולי לתת מנסיונו?

שלום לכולכם

וברוכים הבאים. צפוי שלפורום כזה יכנסו יחסית הרבה אנשים שישאלו שאלות יחסית דומות, ולכן כדאי לכם לחזור לשרשורים אחורה, אשר בד"כ מתמקדים בנושאים שונים מתוך הדברים שהעליתם, ולשאוב רעיונות. כמו כן, בהדרגה יתווספו מאמרים לפורום שיקלו על ההכוונה (הפורום מאוד טרי, אז כל הזמן יש מה לעשות...). אני מתארת לעצמי ששאלות בנושאים יותר ממוקדים יניבו תשובות יותר מאשר "איך מוצאים דירה, מאיפה מתחילים, מה צריך לדעת", פשוט בגלל שכל מקרה הוא שונה, וצרכיו של כל אדם הם שונים

למעלה