קיבוצים ומתנחלים אוטו דברו

עמאד111

New member
קיבוצים ומתנחלים אוטו דברו

אותי ואת המשפחה שלי זרכתם ב-48 ועכשיו לא נותנים לי לחזור לאדמה שלי. איזה בני אדם אתם.מספרים לנו סיפורים. אתם צבועים יותר מהפשיסטים שלכם למה הם אומרים האמת בפנים. אתם מתפלאים שמשפחה שלי עושה לכם פיגועים ? מה הקיבוץ שלכם לא קבשתם לנו ? למה לא נוטנים לנו לחזור לאדמות שלנו. אתם רוצים אותנו נחמדים כל הזמן ומתנחלים על אדמות שגנבטם לעם הפלסטיני ואז לא מבנים למה נחנו נלחמים

AMEN!. אתה אומר את האמת

אך השמאל ממשיך "לחבק", אך איזה חיבוק... הפיגועים הם בגלל בסיכסוך בין העמים, הכיבוש הוא "פלשתין הגדולה" אני הבנתי את זה מזמן? מתי השמאל הצבוע יבין?

tapr

New member
אתה צודק לחלוטין

הקיבוצים וההתנחלויות הם אותו הדבר, וארץ ישראל כולה שלנו. למה המשפחה שלך עושה פיגועים? לא תעשו פיגועים מהצד השני, לא לדאוג. למה לא נותנים לכם "לחזור" לאדמות? כי ניסיתם לרצוח אותנו ב-48' וניצחנו, כי הייתם חלשים וחסרי רצון. נשאר לי רק להצר על כך שבן גוריון לא סיים את המלאכה. שלום יהיה כשנהיה רחוקים ולא כשנהיה קרובים, זה בטוח.

tapr

New member
לפני שאענה

מעניין אותי לדעת, האם זה שאמרתי שארץ ישראל כולה שלנו הביאה אותך למסקנה שאני תומך בטרנספר?

Fleddermaus

New member
חשבתי שאתה תומך בהפרדות.

ובכן, זה נשמע לי קצת חשוד שאדם שטוען שכל א"י שלו, מוכן לוותר על חלק די רציני ממנה, ואפילו על חלקים שאין לו כל הכרח חוקי בינלאומי לוותר עליהם. אז, כן, זה שאמרת שא"י כולה שלנו מעלה אצלי את התיאוריה שעברת לתמוך בטרנספר.

tapr

New member
אוקיי

קודם כל, אתחיל בכך שזכותנו על ארץ ישראל היא אחד מהיסודות הציוניים הבסיסים, ואפילו ערך עליון. כמובן, שתיתכן סתירה בין ערכים שונים. האם אתה לא מכיר בזכותנו על כל ארץ ישראל? ערך נוסף שחשוב לי הוא רוב יהודי, מסיבות רבות וידועות. לכן, אני תומך בחלוקת הארץ, בצורה שתפגע מינימלית בערך ארץ ישראל. קרי, גבול שישאיר כמה שיותר ערבים מחוצה לו וכמה שיותר יהודים ושטחים בתוכו. בנוגע לטרנספר - בלי להיכנס לשאלות של לגיטימיות, אני חושב שהוא לא פרקטי.

למעלה