קיבו וטוני

roi cohen

New member
קיבו וטוני

מה אתם אומרים על שני הפורוורדים החדשים שלנו, הא? על האחד אמרתם שהוא חכם על אנגלים, על השני אמרתם שהוא פצצת זמן מתקתקת ותוך ימים הוא על המטוס. אז שוב, מספידים יקרים- שבו בשקט.

roy_ma

New member
נחכה ונראה.

קשקשנים ושחצנים גדולים ממך, ברחו לחודים בבירה, בשנים האחרונות.

lio13

New member
מה אתם רוצים מרועי?

אחרי הכל שניכם מתלהבים כמו ילדים קטנים מנצחונות במחנה אימון כאילו אלו היו ניצחונות בגמר גביע אירופה. מה אתם רוצים מרועי? במהלך השנה יתברר לכם שוב כמה הקבוצה שלכם עלובה. אני מוכן להתערב שהדבר המצחיק שנקרא הפועל י``ם לא יעבור סיבוב אחד באירופה. ובארץ אולי הם יעברו את ``האימפריה`` מרעננה רק כדי להפסיד על האפס למכבי!

roi cohen

New member
מסכן, חסיד אומות העולם

ומה שאני רוצה ממנו שיפסיק לומר דברים עלי אישית! אני לא חבר שלו!!!

roi cohen

New member
תקשיב לי, זה מתחיל להימאס עלי

מספיק כבר עם ההערות האישיות האלה!!! מה הקטע שלך? אתה לא מסוגל להגיב כמו בנאדם??? ולאורן- מעניין מתי תתחיל להתעורר בעניין הזה!

עודד16

New member
תגובה לקיבו וטוני

זה שקיבו וטוני טובים במשחקי אימון זה לא אומר כלום!!! לספליט לידיעתך אין בכלל שחקני חיזוק אמריקאים, וזו קבוצה שהגיל המוצע שלה לא עובר את ה-22 ככה שהנצחון לא אומר כלום. גם הקבוצה הרוסית שנגדה סטיוארט היה טוב היא קבוצה בקושי מתאימה לליגה הישראלית ככה שאין יותר מידי ממש להתלהב בנתיים.

roi cohen

New member
ספליט משחקת בסופרוליג

הליגה הנהדרת של מכבי. הליגה הקשה של מכבי. אז אל תגידו לי שאנחנו מנצחים קבוצות קלות כי אלו בדיוק הקבוצות שנגדן מכבי תשחק.

הילה*

New member
זה כל-כך נכון!

זה פשוט כמו בדיחה. הודעת השנה! רוב הקבוצות המזרח אירופאיות המוזרות שאנחנו משחקים נגדן משחקות אצלכם. יותר מזה- היותר טובות ביניהן משחקות בכלל אצלנו(בודוצ`נוסט, לובליאנה,ציבונה,קובנה,זאדאר ועוד!). משמע:לא רק שאתם תשחקו ``בליגת מזרח אירופה``(אני המצאתי את השם. אוהבים אותו?) שהצטרפו אליה גם כמה אורחות בינוניות מהמערב, אלא שאלה גם הקבוצות היותר גרועות של מזרח אירופה!!!

roi cohen

New member
זה החלום הורוד שלכם המכביסטים

קיבו יישאר, ואתם יכולים לאכול את עצמכם. אני אפילו חושב שאחרי הניסיון המר של מכבי שהוא להושיב את האגו של צ`ורה על הספסל הם יפנו לקיבו בסוף העונה, אבל הוא כבר יהיה חתום בליגה אחרת לצערי.

למעלה