קיבו מכה שנית

roi cohen

New member
קיבו מכה שנית

אני מייעץ לכל אוהדי הכדורסל בארץ להתחיל להתרגל כבר מעכשיו לקיבו סטיוארט, כי לצערי הוא לא ישאר כאן הרבה. אם הוא ימשיך לקלוע 15 נק` ולקחת 14 ריבאונדים ב-25 דקות (!!!) הוא כבר בסוף העונה חוזר לאן בי איי. שיחזור, אבל שישאיר במלחה איזו צלחת קטנה...

קיבו באמת לא ישאר זמן רב..

לאחר שכבר שמענו שהוא לא מסתדר טוב במיוחד עם שרף (גפי שכבר ציינתי בעבר), וכבר הובעה הדעה במשרדי ירושלים להחליפו. אולי כדאי רק להזכיר שלמרות היותו בירושלים וכמי שנושא את גבה היו לירושלים שני הפסדים- ללברקוזן (פשוט מעורר רחמים) ולאולקר.

הילה*

New member
המקרר נשאר כאן(for good(.

מצטערת לשבור לך את כל התזה המדהימה שבנית כאן- אבל קיבו נשאר. הוא כבר יאכיל אתכם בוץ, אל תדאג(הוא יכריח אתכם ללקק לו את הנעליים :)). אם אתה לא מאמין לי-תשאל את פרקר מה יש לו להגיד עליו! עליו לא תוכל לטעון שהוא שקרן. דבר נוסף-אל תנסה להתבסס על ידיעה אחת תמוהה(שהיא ככל הנראה בכלל לא נכונה) כדי ללכלך על שרף או על קיבו. שרף הוא דווקא הבנאדם שלא הסכים לוותר. הוא אמר שניתן לו זמן והוא גם צדק. הפועל נראית טוב מאד. כדי להרגיע את עצמכם אתם אוהבים להגיד שאנחנו תמיד נראים רע. הייתם רוצים להיראות ככה אם היו לכם 7 שחקנים חדשים בקבוצה(5 מהם בחמישייה!-בהנחה שטפירו עולה לפני פפי). אני מחכה כבר לשמוע אתכם יורדים על דרוקר שאמר היום על רעננה:`` לא פשוט להגיע לכימיה כשיש לך 7 שחקנים חדשים בסגל``. ותנחש מה? אנחנו משתפרים ומתלכדים ממשחק למשחק. אורן-תפסיק להתגרות בנו בצורה מגעילה. כמו שכבר אמרתי לך- אם אתה כל-כך מרוצה ממכבי אתה אמור להתרכז בה.

למעלה