קיבינימט מה היא רוצה ממני אקסית

מולימול

New member
קיבינימט מה היא רוצה ממני אקסית

אתמול "חגגתי " יום הולדת ... כל שנה ושנה זה הופך להיות יותר נורא ... בכל אופן בבוקר טיפה אחרי שאני מתעורר היא שולחת הודעת בלה בלה בלה ... אמרתי לעצמי סבבה אחלה גם אני שולח לה ביום הולדת בכיף ... אבל למה קיבינימט היא צריכה להתקשר אלי בשביל שיחה סתמית שמבאסת אותי ומעלה לי כל מיני מחשבות ורגשות ... אני שונא את היום שבו ראיתי אותה בפעם הראשונה שונא את הדייט הראשון שלנו מצטער ששכבתי איתה מצטער על כל רגע שהייתי איתה כי על כל רגע כזה שילמתי בריביות מטורפות . . . אז למה קיבינימט היא מתעקשת להוציא לי את המיץ ולעשות לי רע ??? הבחורה הזו נועדה לענות אותי ?

Lir האחת

New member
../images/Emo24.gif

מבינה אותך. נשמע שיש לך עדיין רגש כלפיה, ולכן דבר פשוט כמו שיחת טלפון ממנה מערער אותך, וגורם לך להרגיש רע. אני לא מאמינה שהייתה לה כוונה לפגוע בך, או לגרום לך להרגיש רע. אם זו הייתה שיחה סתמית, אל תעניק לה חשיבות רבה..תמשיך הלאה מבלי להיכנס יותר מידי למחשבות על כך. יהיה טוב

Sublime1

New member
אל תהיה אגואיסט:

אני אישית לא הייתי במצב שלך- אלא...... להיפך!!! ( היו כאלה שהתקשרו והציקו לי אבל הם לא היו אקסים, ודווקא אני הצקתי לאקס..) אני חושבת שהמעט שאתה יכול לעשות זה לסבול את השיחות ה"סתמיות" האלה.... אחרי הכל, היא זאת שנימצאת בחרא של עמדה: משתמע שהיא רוצה אותך ואתה כבר לא..... תמיד תזכור שהשיחות האלה שלכם לא יימשכו לנצח ואני חושבת שעדיף לסבול את זה מאשר לפגוע בה.... (זה תלוי בכמה היא מתקשרת אליך).... אם זה הופך להיות מוגזם, אז תחתוך גם את הכאילו ידידות הזאת שלכם...

מולימול

New member
דוקא ליר האחת הייתה יותר בכיוון ...

זאת באמת סתם שיחה ללא כל משמעות ... תמיד יש משהו לאקס\ית כי אחרי הכל היא הייתה חלק אינטגרלי מהחיים שלי ... בקטנה ... זה כבר עבר והיא מאחורי אין לי שום כוונה להיות בכל סוג של קשר כלשהו איתה ואני מניח שזה הדדי ... תודה על האמפתיה , המילה הטובה והחיבוק

בחיים שלך אל תצטער על מה שהיה

תאמין לי שהמצב אצלי הרבה יותר גרוע הייתי מאורס למישהי ואני אוהב ואהבתי ויאהב אותה לכל החיים את האהבה שלי אלייה אני אקח לקבר ותאמין לי שאני סובל מאוד אבל תמיד שעולות לך מחשבות כאלה תחשוב מה זה נתן לך כל מה שקורה לנו בחיים בא ללמד אותנו משהו הבן אדם החכם יראה את זה והטיפש יגיד מקרה אתה יכול רק ללמוד מהמצב ולעשות אחרת שפעם הבאה זה יצליח בהצלחה

אל תענה מה הקטע...

שים עליך זין אל תתייחס אליה בכלל... ואז אולי ורק אולי אולי יהיה לך איזה צ'אנס איתה בעתיד

מולימול

New member
אממ..

חבר יקר אתה מפספס את הפואנטה ... אני לא רוצה שום קשר איתה . . . לא היום ולא בעתיד מאחל לה כל טוב ושתהיה ממש ממש רחוקה ממני כי ככה טוב לי וככה אני רוצה. לא שזה אומר משהו או שזה הופך את הרגשות והמחשבות לקלי יותר אני חתכתי איתה בגלל בחורה כמוב לא טובה לי ... אז בבקשה אל תבין בין השורות דבים שאתה לא אמור להבין אין לי מושג מאיפה עלה לך שאני רוצה או חושב לחזור

למעלה