קיבינימט

• פותח הנושא MK4
  • פורסם בתאריך

MK4

New member
קיבינימט

מה עושים עם כישלונות שרודפים אותך????

קטרפי

New member
מישהו מעוניין לענות לבחור../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

וגם לי באותה הזדמנות

מחפשים משהו אחר-

כלומר: אם אתה לא מצליח בדבר מסויים, עזוב אותו, תחפש משהו אחר... חוץ מזה- הכישלון לא רודף אחרייך, הפחד ממנו רודף אותך... תתגבר על הפחד והכול יהיה בסדר
מילה של ששי

MK4

New member
אותו סיפור ישן....

פגשתי אותה במקרה היום וזה החזיר אותי לכל הסיפור..... מאז נפגשנו אני פתאום מדמיין שאני רואה אותה בכל מקום....... שוב כמו פעם

מיטללל

New member
אני גם אדבר איתך בהמשך היום

בנוגע אליה, אני יודעת שזה מזעזע את כל מערכות הגוף פתאום לראות מישהי משמעותית כמוהה פתאום, באמצע החיים, בלי קשר לכלום. ואני יודעת שזה גורם לכל מיני רגשות לפרוץ ולך להרגיש את הכאב שהרגשת אז. אבל אני רוצה שתחשוב ותזכור שעבר המון זמן. שהתגברת. שאתה באמת במקום אחר. אני באמת מאמינה שעוד כמה ימים ההרגשות והבלבלה בגוף הגוף תחלוף. מזל רע-איך עוצרים אותו.. אין לי מושג. גם אני בעבר ניסיתי למצוא תשובה לשאלה הזו :) אני חושבת שקודם כל אסור להאמין בזה יותר מדי. כלומר אם תאמין שבאמת המזל רע שולט בחייך, כבר לא תנסה, ותתבצע איזשהי "נבואה שמגשימה את עצמה". לא חושבת שחייך כל כך מלאים מזל רע. תחשוב על הדברים החיובים. עם הצבא זה הסתדר בדיוק כמו שרצית (שזה ממש לא דבר של מה בכך), יש לך משפחה שאוהבת אותך ותעשה הכל בשבילך (כנ"ל) וגם חברים שאכפת להם ממך ועוד ועוד. אני לא חושבת שאלו דברים חסרי משמעות. תתרכז בדברים הטובים. תמשיך לחייך. תמשיך להיות אתה. שאר הדברים יסתדרו ויבואו לאט לאט. ואל תשאל אותי איך, אבל אני יודעת ומאמינה בזה בכל כולי.

למעלה